Console Commands (Skyrim) - The Elder Scrolls Wikihunter جان میشه لطف کنی همه ی رمز ها رو برام p m بدی؟؟؟؟
Console Commands (Skyrim) - The Elder Scrolls Wikihunter جان میشه لطف کنی همه ی رمز ها رو برام p m بدی؟؟؟؟
بدون چیت؟ نمیشهسلام.ببخشید یه سوال دیگه:چه طوری میشه با jarl elissif ازدواج کرد؟![]()
پست اول رو بخونمن یه سوال داشتم این خاصیت ازدواج چیه .. منظورم اینه که چه اتفاقی میافته .. چه فایده ای داره؟
میشه بچه آورد ؟؟:d
خیلی وقته دارم اسکایریم بازی میکنم ولی اصلا طرف ازدواج نرفتم .. اگه با یکی مزدوج شم مشکلی ایجاد میکنه .. دردسر داره؟؟
میشه فایل زیر رو دانلود کن
فایل
بعد استخراج کن داخل پوشه بازی skyrim بعد برو داخل بازی جای کسی که میخوای باهاش ازدواج کنی کنسول رو باز کن رو شخص کلیک کن بزن bat d بعد گردنبند mara رو بپوش بزن bat s بعد برو ازش درخواست کن در ضمن اگر دارید با دشمن می جنگید و می خواید از دشمنی با شما در بیاد روش کلیک کنید بزنید bat f هم دیگه به شما ضربه نمیزنه هم میشه دنبال کننده شما من با این کار تو بازی با کارکتر خودم بار ها ازدواج کردم بدون هیچ محدودیتی.
بدون چیت؟ نمیشهالبته با چیت هم زیاد اسون نیست، تو همین تاپیک راهشو نوشته بود یه نفر.
واقعا آپلودش کنم ؟
کمکم کنید لطفا.یه فایل در این مسیر هست:E:\Program Files\The Elder Scrolls V Skyrim\Data
اسمش هم اینه:Skyrim - Voices.bsa
میشه این فایل رو واسم آپلود کنید؟خیلی نیاز دارم.![]()
خوب چه کاری بود این همه نوشتیخوب دوستان یه خبر خیلی خوب دارم اگر لایک زیاد باشه
راهنمای کامل گروه ها و مراحل اصلی رو بزودی قرار خواهم داد فقط اگر ببینم طرفدار زیاد داره چون چندین روز ژیا ژی نوشتم و الکی نمیزارمشون
اظافه میشه اگر بشه به پست اول
یه گیگ حجم داره، اگه بخواییم آپلود کنیم باید دو سه ماه صبر کنی
کمکم کنید لطفا.یه فایل در این مسیر هست:E:\Program Files\The Elder Scrolls V Skyrim\Data
اسمش هم اینه:Skyrim - Voices.bsa
میشه این فایل رو واسم آپلود کنید؟خیلی نیاز دارم.![]()
اون خونه رو باید بخرییه سوال:در این proudspire manor تو solitude کلید میخواد.میشه بگین کجا میشه پیدا کرد؟؟؟