ببخشید.شما جایی به نام riverhelm تو نقشه دیدید؟
نه،ظاهراً این یه شهر جدید به بازی اضافه میکنهببخشید.شما جایی به نام riverhelm تو نقشه دیدید؟
آپدیت1.9ای وجود نداره،آخرش1.6 هست که تو تاپیک مشکلات بازی هست.من یه تریلرش رو دیدم خیلی توپه.
---------- نوشته در 03:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:18 PM ارسال شده بود ----------
ببخشید اون فایلی که برای چیت در ازدواج لازم هست رو کی میتونه بهم بده؟
آپدیت 1.9 رو از کجا پیدا کنم؟
Nopatch 1.9 هست؟
نمیشه آقا، ورژن1.9 ای وجود نداره، این که نوشته 1.9 منظورش اینه که ورژن 1.9, Mod هم درست شد.patch 1.9 هست؟
---------- نوشته در 04:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:01 PM ارسال شده بود ----------
پس چطوری اسکایریم رو ورژن 1.9 کنم؟!!!!!!!!!
هیچ مدی وجود نداره که دیگران هم سوار اسب بشن؟
اجرا میشه ربطی به اورجینال و کپی بودن ندارهاقا این riverhelm دان کنم ما بازیمون کپی برا من اضافه میشه یا باید حتما اورجینال باشه
من خودم Dawn رو هنوز وقت نشده بازی کنم ولی اگه هر دو طرف برین باید خون آشام بشین بعید بدونم مثل بازی اصلی اینجوری خون آشام شدن دردسر خیلی زیادی ایجاد کنه.:dمن یه مقدار احتیاج به مشاوره دارم :d من روی 360 بازی میکنم و تازه این دی ال سی جدید Dawnguard رو دانلود کردم . توی این DLC خون آشام ها خیلی قوی شدن و یه فرم هم مثل گرگینه ها پیدا کردن به اسم Vampire Lord که از Beast Form گرگینه ها خیلی باحالتره . من فعلا گرگینه هستم چون تو بازی اصلی خون آشاما خیلی سوراخن :d گرگینه بودن هم به جز مقاومتش در برابر بیماری ها زیاد به دردم نمیخوره چون لول هشتاد و یکم و فرم اصلیم خیلی قوی تره . برای تموم کردن Dawnguard هم هر طرفی که بری بالاخره باید خون آشام بشی . حالا نمیدونم که خون آشام شدن رو قبول کنم و با این ضعفشون در مقابل خورشید کنار بیام یا همون گرگینه بمونم .
من خودم Dawn رو هنوز وقت نشده بازی کنم ولی اگه هر دو طرف برین باید خون آشام بشین بعید بدونم مثل بازی اصلی اینجوری خون آشام شدن دردسر خیلی زیادی ایجاد کنه.:d
در ضمن بعد بالا بردن لول دیگه حالت اصلی از همهٔ حالتهای دیگه قوی تر میشه، چون زرهها و سلاحها خیلی آپگرید شدن، اسکیللها زدن بالا و etc :d