راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام دوست عزیز با کشتن هر اژدها یه dragon souls بهت میده بعد که رفتی رو جادوی خاموش r بزن روشن میشن به شرطی که dragon soul داشته باشی
اگه هم کشتن اژدها سخت:d
میتونی از کد player.modav dragonsouls 50 استفاده کنی موفق باشی

سلام دوست عزیز با کشتن هر اژدها یه dragon souls بهت میده بعد که رفتی رو جادوی خاموش r بزن روشن میشن به شرطی که dragon soul داشته باشی
اون واسه باز کردن‌Shout ها هست، واسه باز کردن‌effect ها یا Recharge کردن، روح موجودات دیگه لازم هست :دی

دو تا اژدها کشتم ولی چیزی نشد
بعد امروز یه مرحله رد کردم هر چی اسلحه داشتم و وسیله داشتم ازم گرفت:| . اینقدر دودره کردم :d اخرش هیچی . چرا اینطوری شد؟
انصرافا" بازیش داره کم کم به دلم میشینه :d . (اصلا" از این سبک خوشم نمیومد . ولی از این بازی خوشم اومد )
بعد من با 360 بازی میکنم
راستی اون ایتم ها ی قدرت رو چطوری پر کنم؟ (همون مثل ستاره شناسی میمونه :d )باید مثلا" از شمشیر زیاد استفاده کن تا اونارو پر کنم ؟ یا قلق خاصی داره ؟
ممنون

دو تا اژدها کشتم ولی چیزی نشد
بعد امروز یه مرحله رد کردم هر چی اسلحه داشتم و وسیله داشتم ازم گرفت:| . اینقدر دودره کردم :d اخرش هیچی . چرا اینطوری شد؟
انصرافا" بازیش داره کم کم به دلم میشینه :d . (اصلا" از این سبک خوشم نمیومد . ولی از این بازی خوشم اومد )
بعد من با 360 بازی میکنم
راستی اون ایتم ها ی قدرت رو چطوری پر کنم؟ (همون مثل ستاره شناسی میمونه :d )باید مثلا" از شمشیر زیاد استفاده کن تا اونارو پر کنم ؟ یا قلق خاصی داره ؟
ممنون
اون ماموریت اول باید وسیلتنو می‌دادین به اون الف تا بیاره تو مهمونی، ولی‌ ندادین، در هر حال، وسایلتون امن هستن توRiverwood .:d

در مورد اون اسکیل‌ها هم عددشو میگین؟ اگه آره که آره باید استفاده کنین تا بیشتر شه، ولی‌ اگه خود پرک رو میگین که بعد هرLevel up می‌شه افزایش داد یکیشو که قدرت‌های جدید اضافه می‌کنن.

سلام من تو ماموریت Darkness Retruns بخش Fallow pilgrims path گیر کردم دفترچه طرف رو هم پیدا کردم ولی چیزی نفهمیدم لطفا راهنمایی کنید .
همچنین در ماموریت Beothiahs calling بخش Lead someone to become trapped by the shrine adn slay them موندم باید چی کار کنم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون !

سلام من تو ماموریت Darkness Retruns بخش Fallow pilgrims path گیر کردم دفترچه طرف رو هم پیدا کردم ولی چیزی نفهمیدم لطفا راهنمایی کنید .
همچنین در ماموریت Beothiahs calling بخش Lead someone to become trapped by the shrine adn slay them موندم باید چی کار کنم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون !
خوب دقیقاً مشکل شما چیه؟ جلوتون یه در خیلی‌ گنده هست،برین تو خوب :دی
در مورد ماموریت دوم هم باید یه نفر رو ببرین اون بالا و بهش بگین بره کنار اون ستون، بعدا بکشینش.

سلام بر دوستان عزیز به خصوص hunter387
من پرک اخر speech که master trade هست رو گرفتم و روی بعضی مغازه ها هم سرمایه گذاری کردم ولی اتفاق خاصی نیفتاد یعنی کسی پولی بهم نداد . جریان چیه:d

با تشکر از جناب hunter من اان تو اون تالار بزرگ هستم باروح اون یارو Gullas یا همچین چیزی حرف هم زدم میرم جلو میرسم به یک محوطه باز که با نزدیک شدن به نور جونت کم میشه مجسمه اون الهه رو هم پیدا کردم ! من همین جا موندم باید چی کار کنم ؟؟؟ ممنون !

سلام بر دوستان عزیز به خصوص hunter387
من پرک اخر speech که master trade هست رو گرفتم و روی بعضی مغازه ها هم سرمایه گذاری کردم ولی اتفاق خاصی نیفتاد یعنی کسی پولی بهم نداد . جریان چیه:d
سلام :دی قرار نیست برگردونن :دی، هزار تا به موجودیشن اضافه می‌شه و میتونین آیتم‌های بیشتری بفروشین بهشون
با تشکر از جناب hunter من اان تو اون تالار بزرگ هستم باروح اون یارو Gullas یا همچین چیزی حرف هم زدم میرم جلو میرسم به یک محوطه باز که با نزدیک شدن به نور جونت کم میشه مجسمه اون الهه رو هم پیدا کردم ! من همین جا موندم باید چی کار کنم ؟؟؟ ممنون !
به نور‌ها نخورین، همینطوری راه تاریک رو ادامه بدین تا برسین به یه در (بالا پله‌ها هست) بعدا برین تو

سلام

من ستاره ازورا رو پیدا کردم گذاشتم گذاشتم روی قبره و بعد از اون ماموریت ستاره رو داد به خودم .میخواستم بدونم این ستاره آزورا کارش چیه؟

چطوری می شود غیر از عضو شدن در گروه قهرمانان در شهر Whiterun گرگ نما شد؟یعنی کجا ادمی را گیر بیاورم و خونش را در حالت حیوانی بنوشم؟

---------- نوشته در 03:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 PM ارسال شده بود ----------

چطوری می شود غیر از عضو شدن در گروه قهرمانان در شهر Whiterun گرگ نما شد؟یعنی کجا ادمی را گیر بیاورم و خونش را در حالت حیوانی بنوشم؟

---------- نوشته در 03:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:04 PM ارسال شده بود ----------

بله رمزی هست،داخل کنسول رمز های بازی این کد را بزن showquesttargets بعد کد رد کردن تمام questهایی را که داری می آید،بعد برو قسمت qest هایت توسط دکمه j بعد فلش انجام quest را بزار روی مرحله ای که می خواهی بعد دوباره کد showquesttargetsرا بزنید id questرا بردارید و داخل کد setstage بزارید مثلا اینجوری setstage MG06 10 بعد آن عدد آخر رو هم به ترتیب بروید بالا یعنی 10،20،30،40،50 و عیره تا مرحله کامل شود؛

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or