اون واسه باز کردنShout ها هست، واسه باز کردنeffect ها یا Recharge کردن، روح موجودات دیگه لازم هستسلام دوست عزیز با کشتن هر اژدها یه dragon souls بهت میده بعد که رفتی رو جادوی خاموش r بزن روشن میشن به شرطی که dragon soul داشته باشی
اگه هم کشتن اژدها سخت:d
میتونی از کد player.modav dragonsouls 50 استفاده کنی موفق باشی
دو تا اژدها کشتم ولی چیزی نشدسلام دوست عزیز با کشتن هر اژدها یه dragon souls بهت میده بعد که رفتی رو جادوی خاموش r بزن روشن میشن به شرطی که dragon soul داشته باشی
اگه هم کشتن اژدها سخت:d
میتونی از کد player.modav dragonsouls 50 استفاده کنی موفق باشی
اون ماموریت اول باید وسیلتنو میدادین به اون الف تا بیاره تو مهمونی، ولی ندادین، در هر حال، وسایلتون امن هستن توRiverwood .:dدو تا اژدها کشتم ولی چیزی نشد
بعد امروز یه مرحله رد کردم هر چی اسلحه داشتم و وسیله داشتم ازم گرفت. اینقدر دودره کردم :d اخرش هیچی . چرا اینطوری شد؟
انصرافا" بازیش داره کم کم به دلم میشینه :d . (اصلا" از این سبک خوشم نمیومد . ولی از این بازی خوشم اومد )
بعد من با 360 بازی میکنم
راستی اون ایتم ها ی قدرت رو چطوری پر کنم؟ (همون مثل ستاره شناسی میمونه :d )باید مثلا" از شمشیر زیاد استفاده کن تا اونارو پر کنم ؟ یا قلق خاصی داره ؟
ممنون
دو تا پست بالاتر رو میخوندین حداقل، برین روShout ها R رو بزنین، البته بایدDragon soul داشته باشین.سلام
من بازی تموم کردم ولی هنوز کلی Shout یاد گرفتم که گزینش غیرفعاله ؟چیکار کنم؟
خوب دقیقاً مشکل شما چیه؟ جلوتون یه در خیلی گنده هست،برین تو خوبسلام من تو ماموریت Darkness Retruns بخش Fallow pilgrims path گیر کردم دفترچه طرف رو هم پیدا کردم ولی چیزی نفهمیدم لطفا راهنمایی کنید .
همچنین در ماموریت Beothiahs calling بخش Lead someone to become trapped by the shrine adn slay them موندم باید چی کار کنم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون !
سلام
به نورها نخورین، همینطوری راه تاریک رو ادامه بدین تا برسین به یه در (بالا پلهها هست) بعدا برین توبا تشکر از جناب hunter من اان تو اون تالار بزرگ هستم باروح اون یارو Gullas یا همچین چیزی حرف هم زدم میرم جلو میرسم به یک محوطه باز که با نزدیک شدن به نور جونت کم میشه مجسمه اون الهه رو هم پیدا کردم ! من همین جا موندم باید چی کار کنم ؟؟؟ ممنون !
یه Gem مجانی هست که هیچوقت نمیشکنه.سلام
من ستاره ازورا رو پیدا کردم گذاشتم گذاشتم روی قبره و بعد از اون ماموریت ستاره رو داد به خودم .میخواستم بدونم این ستاره آزورا کارش چیه؟