راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام و درود

ببخشید اینجا پست میدم صفحه مربوطه رو جستجو کردم پیدا نشد ........

من بازی Oblivion رو تموم کردم و بازی
The Elder Scrolls IV: Shivering Isles

رو که ادامش هستش رو نصب کردم

یه راهنمای میخواستم

كه كاملا منظورشو نميفهمم ميگه :this ritual torch can be held by any but owned by none ...

ماموریت های این اله های dEADRIC رو لطفا بگین کجای نقشه باید برم واز کی باید ماموریت رو بگیرم ؟
1- Nocturnal
2- Azura
1-آخرین ماموریت Thieves guild
2-یه کوهی هست کنارWinterhold ، درست بالا اون، یکم بگردی غرب Winterhold رو پیدا میکنی‌

تو ماموريت learn the location of the elder scroll ميگه برو با يه کتابدار صحبت کن منم همين کارو مکنم ولي اتفاقي نميفته و همش به اون اشاره ميکنه
اين باگ بازيه يا بايد کار خاصي کرد؟

مهارت one-handed رو تو بازي کي ميتونه پول بگيره و ياد بده؟
همچنين واسه سپر رو
لطفا جا و مکانشو بگيد

یک کتاب رو میز جلوی همون یارو هست اول باید اونو بخونی

سلام دوستان من تو این ماموریت گیر کردم هر چی هم طبق راهنما میرم نمیشه.

attachment.php

سلام دوستان من تو این ماموریت گیر کردم هر چی هم طبق راهنما میرم نمیشه.

attachment.php
عکس لود نمی‌شه
سلام بر گیمر های حرفه ای
دوستان اگه ممکنه اطلاعاتی در باره معدن ها و جای هر کدوم بزارید
همچنین کجا میشه smelting انجام داد؟
Mine ها مکان مشخصی‌ ندران، همینطوری تو مپ هستن، باید بگردی، Smithing رو هم می‌شه از اهنگر‌ها یاد گرفت یا خودت شمشیر بسازی کمتر بالاتر میره.

سلام من تو دوتا ماموريت گير کردم .راهنمايي کنيد.

ماموريت the jagged crown تو قسمتget new orders هر کاري ميکنم هيچي نميشه .پيش پادشاه هم رفتم ماموريت تموم نشد.؟

ماموريت liberation of skyrim ميرم پيش پادشا دستور ميگرم که برم به کمپ . ولي وقتي که اونجا ميرم اون علامت سفيد مستقيم رو زمينه. و هيچي زير و بالاش نيست.؟

سلام من تو دوتا ماموريت گير کردم .راهنمايي کنيد.

ماموريت the jagged crown تو قسمتget new orders هر کاري ميکنم هيچي نميشه .پيش پادشاه هم رفتم ماموريت تموم نشد.؟

ماموريت liberation of skyrim ميرم پيش پادشا دستور ميگرم که برم به کمپ . ولي وقتي که اونجا ميرم اون علامت سفيد مستقيم رو زمينه. و هيچي زير و بالاش نيست.؟
تو خود ماموریت The jagged crown هستین یا Liberation of skyrim ؟ اگه خود Jagged crown هستین بزنین player.setstage CW02A 200.

دستت درد نکنه من یه هفته میشه ایجا گیر کرده بودم .

یه سوال چطوری میتونم عضو Dark brotherhood نشم .آخه همش میگن ...kill زدم کله شهر هارو بهم ریختم.اگه این ماموریت فرعی رو نرم ضرری داره یعنی می ارزه برمش.

Mine ها مکان مشخصی‌ ندران، همینطوری تو مپ هستن، باید بگردی، Smithing رو هم می‌شه از اهنگر‌ها یاد گرفت یا خودت شمشیر بسازی کمتر بالاتر میره.
ممنون ازپاسختون ولی معدن ها رو من چند تا شو پیدا کردم میخواست ببینم اگه دوستان معدن سنگایی مثل ebony رو پیدا به ما هم بگن
در مورد سوال دومم من smelting نوشتم مثل این که شما اشتباه خوندید:d

ممنون ازپاسختون ولی معدن ها رو من چند تا شو پیدا کردم میخواست ببینم اگه دوستان معدن سنگایی مثل ebony رو پیدا به ما هم بگن
در مورد سوال دومم من smelting نوشتم مثل این که شما اشتباه خوندید:d
بهترین جا واسه پیدا کردن Ebony یه معدن هست به اسمGloombound ، که حدوداً جنوبWindhelm هست، اینجا : http://images.wikia.com/elderscrolls/images/6/6a/Gloom_map.jpg
Smelter هم دم دست‌ترین جایی‌ که می‌دونم تو Dawnstar هست کنار معدن، تا جایی‌ که یادم میاد تو شهر‌ها یکی‌ هم تو Whiterun بود. تو روستا‌هایی‌ که کنار معدن هستن هم پیدا می‌شه. (تو کل بازی 20 تا Smelter هست فک کنم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or