Focus Hazy
کاربر سایت
setstage MQ302 180 کار نکرد؟سلام من تو مرحله ای که دور یه میز جمع هستن گیر کردم کدم دادم رد نشد ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
1-آخرین ماموریت Thieves guildماموریت های این اله های dEADRIC رو لطفا بگین کجای نقشه باید برم واز کی باید ماموریت رو بگیرم ؟
1- Nocturnal
2- Azura
تو ماموريت learn the location of the elder scroll ميگه برو با يه کتابدار صحبت کن منم همين کارو مکنم ولي اتفاقي نميفته و همش به اون اشاره ميکنه
اين باگ بازيه يا بايد کار خاصي کرد؟
مهارت one-handed رو تو بازي کي ميتونه پول بگيره و ياد بده؟
همچنين واسه سپر رو
لطفا جا و مکانشو بگيد
عکس لود نمیشهسلام دوستان من تو این ماموریت گیر کردم هر چی هم طبق راهنما میرم نمیشه.
![]()
Mine ها مکان مشخصی ندران، همینطوری تو مپ هستن، باید بگردی، Smithing رو هم میشه از اهنگرها یاد گرفت یا خودت شمشیر بسازی کمتر بالاتر میره.سلام بر گیمر های حرفه ای
دوستان اگه ممکنه اطلاعاتی در باره معدن ها و جای هر کدوم بزارید
همچنین کجا میشه smelting انجام داد؟
تو خود ماموریت The jagged crown هستین یا Liberation of skyrim ؟ اگه خود Jagged crown هستین بزنین player.setstage CW02A 200.سلام من تو دوتا ماموريت گير کردم .راهنمايي کنيد.
ماموريت the jagged crown تو قسمتget new orders هر کاري ميکنم هيچي نميشه .پيش پادشاه هم رفتم ماموريت تموم نشد.؟
ماموريت liberation of skyrim ميرم پيش پادشا دستور ميگرم که برم به کمپ . ولي وقتي که اونجا ميرم اون علامت سفيد مستقيم رو زمينه. و هيچي زير و بالاش نيست.؟
ممنون ازپاسختون ولی معدن ها رو من چند تا شو پیدا کردم میخواست ببینم اگه دوستان معدن سنگایی مثل ebony رو پیدا به ما هم بگنMine ها مکان مشخصی ندران، همینطوری تو مپ هستن، باید بگردی، Smithing رو هم میشه از اهنگرها یاد گرفت یا خودت شمشیر بسازی کمتر بالاتر میره.
بهترین جا واسه پیدا کردن Ebony یه معدن هست به اسمGloombound ، که حدوداً جنوبWindhelm هست، اینجا : http://images.wikia.com/elderscrolls/images/6/6a/Gloom_map.jpgممنون ازپاسختون ولی معدن ها رو من چند تا شو پیدا کردم میخواست ببینم اگه دوستان معدن سنگایی مثل ebony رو پیدا به ما هم بگن
در مورد سوال دومم من smelting نوشتم مثل این که شما اشتباه خوندید:d