فقط دو دست لباس هست کل آیتم هاشمن عضو شدم.مسله اینه که save رو ندارم.درضمن الان خیلی وقته از اون ماجرا می گذره.هر وقت می رم پیشش می گه اوه بچه ...
اگه نتونم ازش ماموریت بگیرم ایا گروه ایتمشون رونمیدن؟
setstage MQ302 180سلام تو اون مرحله که همه دور میز جمع میشن گیر افتادم تمومم نمیشه کدشو بهم میدید ممنون
من تو ماموریت های darkbrotherhood تو markath تو understonekeep آشپز رو کشتم حالا دیگه گاردها ولم نمی کنن.نمی برنم زندان اعصابم خرد شد.دوست ندارم گاردهای شهر رو بکشم چون دیگه تموم میشن بعد jarl شهر میخواد باهام بجنگه اون هم نمیمیره
این هم عکس هاش نمیبرنم زندان حبس ابد هست انگار:
رو یکی از گاردها کلیک کن بنویس PayTheftBounty![]()
اینو بزن : paycrimegold 0 0 0002816Cسلام
من بعد مدت ها اینترنتم وصل شد.
کاوه این رو از خودت درآوردی:d
جواب نمیده آخه![]()
چطوری میشه عضو Dark Brotherhood شد؟
من کارایی که صفحات قبل گفته بودید رو انجام دادم ولی ماموریت رو بهم ندادن
تو Honorhall Orphanage با بچه ها صحبت کردم
تو مسافر خونه ها هم همینطور ولی ماموریت واسم نمیاد
این یارو تو Orphanage کشتی؟ اگه آره باید یه روز حدوداً صبر کنی تو بازی بعدا بخوابی یجا.چطوری میشه عضو Dark Brotherhood شد؟
من کارایی که صفحات قبل گفته بودید رو انجام دادم ولی ماموریت رو بهم ندادن
تو Honorhall Orphanage با بچه ها صحبت کردم
تو مسافر خونه ها هم همینطور ولی ماموریت واسم نمیاد
نهاین یارو تو Orphanage کشتی؟ اگه آره باید یه روز حدوداً صبر کنی تو بازی بعدا بخوابی یجا.
خوب از رو بیکاری نباید بکشیش که:d، برو شهرWindhelm ،اونجا از Innkeeper شهر درباره شایعهها بپرس، میگه یه بچه میخواد Dark brotherhood رو احضار کنه، برو اون ماموریت رو ادامه بده، بعدا کارایی که گفتم رو بکن.نه
هنوز ماموریتی واسه کشتن اون بهم ندادن
البته یبار همینجوری کشتمش بچه ها هم دورش جمع شدن 24 ساعت هم خابیدم ولی بازم ماموریتی نیومد
احتمالش هست باگ باشه؟
نه نمیشناین کوئست های the dark bratherhood forever تموم نمیشن؟!
واقعا forever هستن؟آخه من بیشتر از 10 بار رفتم باز یه target جدید برای کشتن میده:d
یه سوال دیگه چطوری عضو thief's guild بشم؟میرم تو ratway تو riften یه زنه میگه اگه میخوای با ((اسمش یادم نیست:d)) صحبت کنی نیست
چه کار کنم؟
نه نمیشن
باید با Brynjolf حرف بزنی، موقع روز تو بازار شهر هست (اونجایی که مغازههای کوچیک هستن چیز میز میفروشن)
خوب اینجوری که بعد از یه مدت همه مردم رو میکشم:d
----------------------------------------------------------------
من اونجا که گفتیbrynjolfــی پیدا نکردم ولی فکر کنم اوایل بازی توی mainquest ها فکر کنم با همین یارو تو همین بازار صحبت کردم و درضمن تو general stats توی quest نوشته یکی از کوئست های thief's guild رو انجام دادی#؟!!