راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من این رو رفتم:
A Chance Arrangement
راست میگی این اومده:
Taking Care of Business
;)

آخرین ویرایش:
خوب از رو بیکاری نباید بکشیش که:d، برو شهرWindhelm ،اونجا از Innkeeper شهر درباره شایعه‌ها بپرس، میگه یه بچه می‌خواد Dark brotherhood رو احضار کنه، برو اون ماموریت رو ادامه بده، بعدا کارایی که گفتم رو بکن.
اگه با اون پسر حرف زدی ماموریت شروع نشد، احتمالا باگ هست،اگه رو PC هستی‌ باید با چیت ماموریت رو دستی‌ شروع کنی‌
احتمالا باگ هست چون تو ویندهلم هم صحبت کردم اما خبری از پسره نیست

برای عضو شدن تو Dark Brotherhood باید 24 ساعت بخوابی بعدشم او پستچی براتون اون نامه رو آورده؟ We Know البته این دلبخواهی در ضورتی که نامه رو هم نگبرید 24 ساعت بخوابید بازم تو اون خونه مخروبه بیدار میشید ولی رو زمان خواب تاکید دارم 24 ساعت

[FONT=&amp]''I'm a bard by trade. Perhaps you've heard of me [/FONT]

[FONT=&amp] Bards College [/FONT][FONT=&amp](انجمن)[/FONT]
[FONT=&amp]توضیح[/FONT]
[FONT=&amp]Bard College[/FONT] یک انجمن است که در Elder Scrolls V:Skyrim اضافه شده است که شما میتوانید به آنها ملحق شوید.
Bard College اجتماعی از Bard (شاعر و اجتماعی) است.بازیکن برای پیوستن به Bards College باید کوئستی که سردسته Bard ها به او میدهد را تکمیل نماید[FONT=&amp]Viarmo[/FONT]
[FONT=&amp]Bards College در Solitude قرار دارد.[/FONT]
[FONT=&amp]برای دیدن مکان به اینجا [/FONT][FONT=&amp]http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Bards_College_%28Location%29[/FONT][FONT=&amp] مراجه کنید.[/FONT]
[FONT=&amp]تاریخ[/FONT]
[FONT=&amp]Bard College[/FONT][FONT=&amp] برای اولین بار در دوره دوم [/FONT][FONT=&amp](Second Era)[/FONT][FONT=&amp] شکل گرفت.[/FONT]
[FONT=&amp]پیوستن به Bards College[/FONT]
[FONT=&amp]Viarmo[/FONT][FONT=&amp] سردسته [/FONT][FONT=&amp]Bards College[/FONT][FONT=&amp].یک مشعل را در دستش نگه داشته وقتی که به [/FONT][FONT=&amp]Bards College[/FONT][FONT=&amp] وارد میشوید.[/FONT]
[FONT=&amp]بازیکن میتواند اجازه ورود (پیوستن) به [/FONT][FONT=&amp]Bard College[/FONT][FONT=&amp] را از [/FONT][FONT=&amp]Viarmo[/FONT][FONT=&amp] در خواست کند.او از شما خواهد خواست تا به [/FONT][FONT=&amp]Dead Men's Respite[/FONT][FONT=&amp] بروید تا نوشته های گمشده از یک شاعر رو درباره ی [/FONT][FONT=&amp]King Olaf One-Eye[/FONT][FONT=&amp] بدست آورید.که به آن ابیات[/FONT][FONT=&amp]King Olaf گفته میشود[/FONT][FONT=&amp].به هر حال [/FONT][FONT=&amp],[/FONT][FONT=&amp] بعضی از ابیات گم شده اند[/FONT][FONT=&amp],[/FONT][FONT=&amp] بنابراین بازیکن این اختیار را دارد تا ابیات را بازیابی کند.که این ابیات میتوانند برای خان [/FONT][FONT=&amp]Solitude[/FONT][FONT=&amp] خوانده شوند.بازیکن سپس باید در در سوزاندن پیکر [/FONT][FONT=&amp]Olaf[/FONT][FONT=&amp] حضور به هم رساند.[/FONT]
[FONT=&amp]کوئست ها[/FONT]

[FONT=&amp]اعضای [/FONT][FONT=&amp]Bards College[/FONT]

[FONT=&amp]دیگر اعضای [/FONT][FONT=&amp]bard[/FONT] ها

[FONT=&amp]نکته ها:[/FONT]

• [FONT=&amp]بغیر از کوئست ورودی به [/FONT][FONT=&amp]Bards College[/FONT][FONT=&amp] بقیه کوئست ها در رابطه با پیدا کردن اشیای دزدیده شده یا گم شده هستند.[/FONT]
  • [FONT=&amp]این کالج هیچ شی بسیار با ارزشی را ندارد ولی کتاب های بسیار بسیار زیادی را در بر دارد که برای جمع کننده های کتاب مفید است.[/FONT]
  • [FONT=&amp]تمام اعضا بجز [/FONT][FONT=&amp]Viarmo[/FONT][FONT=&amp] قابل کشتن هستند.[/FONT]
  • [FONT=&amp]حتی با اینکه به [/FONT][FONT=&amp]Bard[/FONT][FONT=&amp] ها ملحق میشوید تخت ها برای خوابیدن و استراحت بازیکن باز نیستند.و هیچ کدام از از اشیا (بیشتر کتاب ها) برای گرفتن آزاد نیستند و دزدی محسوب میشوند و بازیکن هیچ نقش فعال یا مقام ای را در امور کالج بدست نمی آورد.[/FONT]

آخرین ویرایش:
توی یکی از این کوئست های miscellaneu من برای delphine توی sky haven temple سه تا follower بردم بعد گفت برو از esbern بپرس مخفیگاه اژدها کجاست ولی این پیرمرد حرف نمیزنه نمیشه ازش سوال کرد؟
فقط همین رو داره:

توی یکی از این کوئست های miscellaneu من برای delphine توی sky haven temple سه تا follower بردم بعد گفت برو از esbern بپرس مخفیگاه اژدها کجاست ولی این پیرمرد حرف نمیزنه نمیشه ازش سوال کرد؟
فقط همین رو داره:
اون ماموریت بدون کشتن Paarthurnax رفتنش امکان پذیر نیست، اگه بازی رو تموم کردی قبلا نمی‌شه رفتش :دی

اسم کوئست؟

عزیزم اسم نداره گفتم که تو کوئست های miscellaneus هست

اون ماموریت بدون کشتن Paarthurnax رفتنش امکان پذیر نیست، اگه بازی رو تموم کردی قبلا نمی‌شه رفتش
biggrin1.gif

ای بابا حدس میزدم چون کشتمش نمیشه ولی فکر نمیکردم دیگه نمیشه رفت

عزیزم اسم نداره گفتم که تو کوئست های miscellaneous هست

ای بابا حدس میزدم چون کشتمش نمیشه ولی فکر نمیکردم دیگه نمیشه رفت

شما که مشکلت حل شد ولی تو قسمت miscellaneous این کوئست رو چند تا نقطه گذاشته یعنی هیچ چیزی رو ننوشته؟مگه میشه من منظورم همون جمله یا دستوری هست که به شما گفته
شاید من بد گفتم.

اون ماموریت بدون کشتن Paarthurnax رفتنش امکان پذیر نیست، اگه بازی رو تموم کردی قبلا نمی‌شه رفتش :دی
سلام من این ماموریت رو رفتم چیزی بهت نمیده بعدش میگه برو dragon bouns /dragonscale جمع کن بعد با اونا معجون میسازه بعدش دوباره همین میگه منظورم همین ماموریت چیز جالب نداره :|

یک نکته جالب در باره ی Dark brotherhood
در پایگاه زیرزمینی Dark Brotherhood در Dawnstar یک اتاق شکنجه هست که در اون چهار زن و مرد هستند (تا اینجاشو که همتون میدونید) اما اگر این زن و مرد ها را شکنجه دهید (شکنجه کنید ، نکشید) جای اموال و پول های خود را به شما میگویند و به شما کوئست میدهند تا بروید و این اموال و پول ها را بدست آورید .

بچه ها بعد تز حرف زدن با esberrn فکر کنم باید برین پیش jarl of witherun بعد باهاش حرف بزنین تا برین بالا ...بعد call dragon رو shout کنین یه اژدها میاد...یه بار بزنینش یا dragonrend کنینش و بعد بزنینش و سریع برین کنار در...اون میاد دنبالتون یه سرباز زندانیش میکنه و ازش درباره alduin سوال کنین... آزادش کنین و سوارش بشین و...من بازی رو بدون کشتن paarthinax و بدون احتیاج به کمک esbern و delphine تموم کردم...

بچه ها بعد تز حرف زدن با esberrn فکر کنم باید برین پیش jarl of witherun بعد باهاش حرف بزنین تا برین بالا ...بعد call dragon رو shout کنین یه اژدها میاد...یه بار بزنینش یا dragonrend کنینش و بعد بزنینش و سریع برین کنار در...اون میاد دنبالتون یه سرباز زندانیش میکنه و ازش درباره alduin سوال کنین... آزادش کنین و سوارش بشین و...من بازی رو بدون کشتن paarthinax و بدون احتیاج به کمک esbern و delphine تموم کردم...

سلام عزیز کشتن paarthinax ماموریت اصلی بازی نیست وقتی پیش esbern بری این ماموریت بهت میده (تو اون غار ) بعد میگه برو بکشش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or