راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام
من الان تو بازی هر وقت میخوام یکی بیاد باهام هی میگه مثله این که الان یکی باهاته....ولی کسی نیست برای همین کسی همراهم نمیاد...چی کار کنم؟
یه چیز دیگه ...من الان الان اهنگریم تا 100 هست و شمشیر که میسازم تا درجه ی legendry میتونم تقویتش کنم مثلا قدرت شمشیرم 51 هست...ببینم میشه بیشتر از اینم کنمش؟ یه جا فکر کنم خوندم یکی بیشتر از این کرده بودش...اون enchant رو هم فعلا چند تاشو پر کردم
بعد عصای جادویی هم میشه ساخت تو بازی؟

آخرین ویرایش:
سلام
من الان تو بازی هر وقت میخوام یکی بیاد باهام هی میگه مثله این که الان یکی باهاته....ولی کسی نیست برای همین کسی همراهم نمیاد...چی کار کنم؟
یه چیز دیگه ...من الان الان اهنگریم تا 100 هست و شمشیر که میسازم تا درجه ی legendry میتونم تقویتش کنم مثلا قدرت شمشیرم 51 هست...ببینم میشه بیشتر از اینم کنمش؟ یه جا فکر کنم خوندم یکی بیشتر از این کرده بودش...اون enchant رو هم فعلا چند تاشو پر کردم
بعد عصای جادویی هم میشه ساخت تو بازی؟
با افزایشSmithing و Enchant کردن زره که مثلا قدرت سلاح‌های سخته شده بیشتر بشه می‌شه تا 700-800 بالا برد. ولی‌ خوب کار داره، به نظرم اگه میتونین تا150-200 ببرین دیگه روش زیاد کار نکنین چون دردسار داره فقط، کشتن هم مثل قبلا حال نمی‌ده :دی
,در مورد کالج هم با اون منشی‌ Archmage (همون خانوم یا خود Archmage حرف بزنین فکر کنم میذاره برگردین با یکم پول)

سلام بر دوستان
من یه مدتیه (تو بازی حدود 15 روز) که چند تا تیکه یخ تو بدنم گیر کرده ( یه mage از این اسپل های یخی بهم زد) اگه ممکنه بگید چی کار کنم
deadra heart رو از کجا میشه گیر اورد
یه سوال دیگه هم دارم:d این که ایا معدن ها بعد از چه مدت پر میشن؟

سلام بر دوستان
من یه مدتیه (تو بازی حدود 15 روز) که چند تا تیکه یخ تو بدنم گیر کرده ( یه mage از این اسپل های یخی بهم زد) اگه ممکنه بگید چی کار کنم
deadra heart رو از کجا میشه گیر اورد
یه سوال دیگه هم دارم:d این که ایا معدن ها بعد از چه مدت پر میشن؟
1-آپدیت آخر رو نصب کنین، 24 ساعت به وقت بازی بخوابین، چند بار لباس عوض کنین تو بازی.
2-Shrine of mehrnus dagon چهار تا هست، هر سی‌ روز یه بار هممRespawn یشن
3-30 روز معمولا

ممنون از پاسختون این shrine of mehnus agon اصلا چی هست . کجا هست . باید بکشیم . بخوریم :d
یه معبد هست :دی البته تا Lvl 20 نمی‌شه رفت توش، باید ماموریت یه موزه دار تو شهر Dawnstar رو انجام بدی، تا بتنی‌ بری تو که اون ماموریت هم قبلlvl 20 قابل انجام دادن نیست.
البته زیاد هستheart ، اینا همهٔ مکان های‌Heart ها هستن :دی
Daedra Heart (Skyrim) - The Elder Scrolls Wiki

شرمنده از این که این قدر سوال پرسیدم . امیدوارم اخریش باشه:d
بهترین خریدار برای فروش اجناسی که میسازیم کیه . مثلا من یه وار هامر به قیمت 4000 دارم ولی هیچ کس این قدر پول نداره از من بخره . باید چه کنم/:)

سلام من بازی رو مامورایت های اصلی رو تموم کردم.الان کلی جادو از روی دیوارها یاد گرفتم ولی وقتی میخوام ازشون استفاده کنم خاموشن باید چیکار کنم؟

دوستان لازمه که شخصیت بازی رو بخوابونیم:d ؟ چون من تا الان که بازی کردم نخوابیده و یه سره سر پا وایساده
یه چیز دیگه اون اسلحه های که نیرو خاصی دارند چطوری نیرو که ازشون خالی شده دوباره بهشون اضافه کنیم ؟(میدونم تو اون میزه )ولی وقتی صلاح مورد نظر رو انتخاب میکنم دودره میشه:d تا الان 4 تایی دودره کرده:d .چیکار کنم دکمه خاصی داره ؟ کار خاصی باید انجام بدم ؟
ممنون

تو اون میزه تا اونجایی که میدونم شارز نمیشه ...فقط جادوهای جدید یاد میگیری....اون اسلحه از بین میره
باید بری تو اینونتری بعد رو شمشیر وایسی فکر کنم دکمه ی T رو باید بزنی بعد شارز میشه...باید سنگشو داشته باشی

تو اون میزه تا اونجایی که میدونم شارز نمیشه ...فقط جادوهای جدید یاد میگیری....اون اسلحه از بین میره
باید بری تو اینونتری بعد رو شمشیر وایسی فکر کنم دکمه ی T رو باید بزنی بعد شارز میشه...باید سنگشو داشته باشی
دوستان که گفتن باید اونجا شارژ ایرانسل بشه :d
اون سنگ چیه که داشته باشم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or