راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام دوستان عزیز من توی مرحله elder knowledge رفتم جلوی اون گوی بزرگ و مکعب رو گداشتم ولی دو تا از چراغ بیشتر روشن نشدن هر چقدر میزنم روشون عمل خاصی انجام نمیده لطفا کمکم کنید
اون دو تا رو باید اون قدر بزنین که چراغ سومی باز شه،بعدا اون رو هم بزنین تا دوباره بسته شه، بعدا دوباره تکرار کنین تا آخری باز شه، یبار هم اون رو بزنین. تموم.
قبل سوال پرسیدن هم یه Search بکنین :دی

اگه اون یارو پیرمرده حرف نمیزنه برو این فایلو پاک کن درست میشه احتمالا : C:\Users\"Username"\Documents\My Games\Skyrim\skyrin.ini

اون توپا که از کشتی شلیک میشن بهت ضربه ای نمیزنن تو فقط باید دزد های دریایی رو بکشی و بری تا برسی به adelaisa ، اگه نتونستی اینو تو کنسول بازی بزن تا اون یه تیکه از ماموریت رد بشه : setstage MS10 80

سلام دوست عزیز حالا میگه speak to orthus من نمی تونم اصلان جایی برم تو یک محوطه گیر افتادم این arthus کجاست
mr30

سلام دوست عزیز حالا میگه speak to orthus من نمی تونم اصلان جایی برم تو یک محوطه گیر افتادم این arthus کجاست
mr30
اینی که شما میگین مربوط به یه ماموریت دیگه می‌شه، در هر حال تو East Empire Office هست تو اسکله‌های شهر Windhelm

دوستان عزیز تو مرحله ALDUINS BANE اون اژدهارو زدم تا نشونگر خونش تموم شد ولی باز نمیمیره در ضمن اون یجایی تو هوا گیر کرده ممنون میشم از راهنمایی شما

دوستان عزیز تو مرحله ALDUINS BANE اون اژدهارو زدم تا نشونگر خونش تموم شد ولی باز نمیمیره در ضمن اون یجایی تو هوا گیر کرده ممنون میشم از راهنمایی شما
احتمالا قبل اینکه حرف زدنش تموم شه شروع کردین به زدنش این‌جوری شده، یبار دیگه لود کنین بزیرن حرف بزنه تموم شه بعدا بزنینش :دی

سلام دوستان برای زنده کردن میتونین از کد resurrect استفاده کنین کنسول باز کنین روی شخص مورد نظر کلیک کنین کدش بیاد بعد رمز رو بزنین

---------- نوشته در 12:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:58 AM ارسال شده بود ----------

محل قرار گرفتن ماسک ها
دراین بازی یکسری ماسک هایی وجود دارند که به مراتب از کلاه خود ها قدرت مندتراندو یکسریویژگی های
جادویی خاصدارند
مندر این تاپیک محل قرار گرفتن این ماسک هارو میگم :
Volsung
محل:Volskygge, Haafingar
برای پیدا کردن غارش: جنوب غربی Fort Hraggstead هستش و در شمال Deepwood Redoubt تو the Haafingar Hold غارش 3 قسمت داره ماسک تو قسمت سومش(Volskygge Peak) هستش
Vokun
محل:High Gate Ruins, The Pale
تو غرب dawnstar و شرق solidute و شمال Ustengrav هستش اینغار هم 3 تا بخش داره و تو بخش سومش ماسک هستش بعد یکیم هست اسمش anska تو اول غارمیتونه به شما بپیونده یک دونه هم word power هستشنزدیک pirest dragon یه اتاق دیگه هستش که قدرتاونجاست
Otar
محل:Ragnvald, The Reach
در شمال makarth یه راه بیندو کوه هست اونجا otar رو تو معبدمیبینید
Rahgot
محل:Forelhost, The Rift
تو جنوب شرقی riften هستش و غرب Broken Helm Hollow کوئست Siege on the Dragon Cult میگه برید اونجا برای شروعش باید با capitan valmir حرفبزنید
Nahkriin
تو مرحله های اصلی مراحل اخر وقتیمیخواید به سرزمین قهرمانان برید اونو میکشید و عصاشو میذارید تا دروازه باز شههمون جادوگرست
Hevnoraak
محل:Valthume, The Reach
میان makarth و falkbreath هستشباید خوب بگردید _جنوب شرقی makarth هستش
Krosis
محل:Shearpoint, The Pale
جایی هستش که بعد از کشتن اژدها از توقبرش میاد بیرون با شما میجنگه تو shearpoint هستش
Morokei
محل:Labrynthian, Hjaalmarch
جنوب شرقی morthal و شمال شرقی Drelas’ Cottage تو Hjaalmarch Hold میتونید اونجا 2 تا word of power پیدا کنید اونجا یه پایه دایره ای میبینید روش wooden mask هستش اگه اون رو بپوشید شما رو به زمان قدیم بازمیگردونه همونجایی که 8 تا ماسک رو سر جاش میذارید_برای پیدا کردن morokei وقتی به شماکوئستی میدهند که باید staff of magnus رو پیدا کنید از college winterhold کوئست رو میدن
...............................................................
قویترین اخرین ماسک که نیاز به همه ماسکها دارد
Konahrik
وقتی به زمان گذشته برمیگردید همه 8 تاماسک رو بذارید تا ماسک اخر بیاد بیرون و ورش دارید

منبع:
راهنمای کامل بازی SKYRIM v2.01

---------- نوشته در 12:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 PM ارسال شده بود ----------

یک راهی هست که من از انجا بیام بیرون japhets folly

بعد اینکه همهٔ‌Pirate ها رو کشتین با اون خانم که کاپیتان کشتی‌ هست حرف بزنین.
OR
coc <AreaName>
الان همه مردن

---------- نوشته در 01:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------

COC RIVERWOOD مثلا باید بزنی‌
بجا Areaname اسم یه منطقه رو

مرسی دستت درد نکنه درست شد

من با brynjolf برای عضویت گروه دزدا حرف زدم تو ماموریت دستگیرم کردن.ماموریت ناتمام ماند.دیگه ماموریت نمیده.
هر گروه با رفتن ماموریتش یه ایتمی می دن حالا من نتونستم این رو برم حتی اگه ماموریت بقیه ی اعضا رو برم ایا این ایتم رو می دن؟

"
DarkBrotherhoodAssassination.png

I told him you can't stop the Dark Brotherhood. Never could."
Dark Brotherhood تشکیلات قاتلان بسیار حرفه ای هست که در ازای کشتن معامله هایی رو انجام میدن.Dark Brother Hood ها توسط یک تشریفات مذهبی توسط متقاضیان احضار میشوند که نام آن The Black Sacrament هست.اون ها روزی ترسناکترین تشکیلات در کل Tamriel بودن ولی در طول زمان قدرت آن ها رو به سستی گرایید وارتباطات خودشونو از دست دادن .واز طرفی دیگر اون ها روزی توسط The Five Tents ساز ماندهی میشدن که قوانین زمینه برای کسانی که در تشکیلات Dark brotherhood بودن رو وضع میکردند.ولی بعد از مدت زمانی The Five Tents نادیده گرفته شده اند.Dark Brotherhood برای قرن های زیادی در Tamriel عملیات انجام میداد .در زمانی اون ها تعداد زیادی مراکز زیرمینی داشتن.اون ها Sithis رو پرستش میکردند، که سمبل بی نظمی و شورش است درست مانند Night Mother ، که رهبر روحانی Dark Brotherhood هست.به هر حال ، Night Mother برای مدت زیادی که با کسی حرف نزده.............
انتخاب شما چیست؟ به Dark Brotherhood ملحق شوید یا نابودش کنید.
هر زن و مردی میتونه به Dark Brotherhood ملحق بشه .و همینطور میتونه بی رحمانه Dark brotherhood رو نابود کنه.بدون افسوس و غم و اندوه .با توجه به نتایج تشکیلات اون ها شامل گونه خاصی از افراد که شامل Vampire ،Werewolves، Bandits، و همینطور Mage .بازیکن میتونه به هر مهمانخانه (INN) بره و از مهماندار ((INN keeper از آخرین شایعات بپرسه و مهماندار ممکنه به بازیکن بگه که Aventus Aretino داره تلاش میکنه که یک Black Sacrament درWindhelm بسازه (دربالا در مورد Black Sacrament توضیح دادم ) یا اگر در Riften هستید بازیکن باید با مردی به نام Maul صحبت کنه. اون رو معمولا میتونید وقتی از در وردی شهر وارد میشید در سمت چپ خودتون کمی جلوتر ببینید. بعد از اینکه کمی حرف های سنگین رد و بدل کردید Maul به شما اطلاعاتی در باره ی Thieves Guild و هم Dark Brotherhood به شما میده.البته هر چیزی قیمتی داره . کودکی که در یتیمخانه هانرهال هست Honorhall Orphanage)) نیز در باره تلاش های Aventus برای احضار Dark brotherhood صحبت میکنه که به بازیکن یک کوئست (Quest) متفرقه هم میده (Miscellaneous) با صحبت کردن با Aventus Aretin کوئست جدیدی رو به شما به نام innocence Lost میده و از اینجاست که کوئست های Dark Brotherhood شروع میشه بعد از قبول در خواست Aventus بازیکن باید به یتیم خانه هانرهال بره Honorhall orphanage به محض صحبت با کودکانی که اونجا هستند اون ها به بازیکن میگن که Aventus Arentino فرار کرده و نقشه کشیده که پیرزنه عجوزه ای که سرپرست اونهاست رو بکشه،Grelod The kind،به وسیله احضار Dark brotherhood ..Grelod رو بکش (بچه ها جیغ میزنن و خوشحال میشوند وقتی اون کشته میشه). بعد از اینکه Quest Innocence Lost کامل شد. تو هر تختی بخوابید (به مدت 24 ساعت) و همچنین یک پستچی هم نامه ای رو به شما میده که توش عکسه یه دسته و پایینش نوشته We Know .بعد از دریافت نامه هر جایی به مدت 24 ساعت بخوابید و بعدش قسمت بعدی کوئست ها شروع میشه (گرفتن نامه به دلخواه است) بعد از خوابی دلچسب ظاهراٌ شما دزدیده شده اید توسط یکی از قاطلان (The Dark brotherhood).و در یک کلبه دور دست و مخروبه بیدار میشوید (اینجا جایی که تصمیم میگیرید به Dark Brotherhood ملحق بشید یا نابودش کنید. و بعد Astrid از بازیکن تقاضا میکنه که یکی از اعضای توی اتاق رو بکشی با کشتن یک ، دو ، یا همشون شما یک دعوتنامه برای ملحق شدن به Dark Brotherhood دریافت میکنین و اما انتخاب دوم نابود کردن Dark Brotherhood که باید به نماینده اون ها حمله کنی یعنی Astrid که با این کار کوئست (Quest) Destroy the Dark Brotherhood رو دریافت میکنی (این تنها شانسیه که میتونی Dark Brotherhood رو نابود کنی چون بعد از پیوستن به اونها اعضای Dark Brotherhood غیر قابل کشتن میشن)
نکته:کشتن Astrid یا جیب بری کردن اون البته باید پرک (Perk) Perfect Touch رو داشته باشین به شما یک کفش سایلنت میده (وقتی راه میرید انگار دارید رو هوا قدم میزنید) البته این کفش رو با ملحق شدن به Thieves Guild و انجام کوئستی که در اون شما Nightingale Armor رو بدست میارین هم قابل گرفتنه
کوئست های Dark Brotherhood به شرح زیر است:

منبع:elderscrolls.wikia.com
ترجمه:خودم
Dark Brotherhood کوئست های زیادی داره و پول سازه و برای مدت زیادی شما رو سرگرم میکنه

---------- نوشته در 10:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:49 AM ارسال شده بود ----------

در صورتی که در مورد کو ئست ها راهنمایی خواستید یا اینجا مطرح کنید یا پیام خصوصی بدین

آخرین ویرایش:
من با brynjolf برای عضویت گروه دزدا حرف زدم تو ماموریت دستگیرم کردن.ماموریت ناتمام ماند.دیگه ماموریت نمیده.
هر گروه با رفتن ماموریتش یه ایتمی می دن حالا من نتونستم این رو برم حتی اگه ماموریت بقیه ی اعضا رو برم ایا این ایتم رو می دن؟
اگه تو ماموریتFail بشی‌، بعد یک روز میتونی‌ تو همون بازار باهاش حرف بزنی‌ و دوباره عضو بشی.
یا ماموریت رو از اول لود کن

اگه تو ماموریتFail بشی‌، بعد یک روز میتونی‌ تو همون بازار باهاش حرف بزنی‌ و دوباره عضو بشی.
یا ماموریت رو از اول لود کن
من عضو شدم.مسله اینه که save رو ندارم.درضمن الان خیلی وقته از اون ماجرا می گذره.هر وقت می رم پیشش می گه اوه بچه ...
اگه نتونم ازش ماموریت بگیرم ایا گروه ایتمشون رونمیدن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or