راهنمایی برای خرید PS3

سوال من اینه که فت بگیرم یا اسلیم؟؟ایا فت که کپی خور هستش بازیهایی که رو اسلیم اجرا میشه رو هم اجرا میکنه؟؟ممنون میشم یه راهنمایی خوب بفرمایی..اون تاپیکی که راهنمایی در مورد ps3 بود رو خوندم ولی اطلاعاتش کامل نبود..معایب و ایرادات مدل فت چیه؟؟ممنونم

سوال من اینه که فت بگیرم یا اسلیم؟؟ایا فت که کپی خور هستش بازیهایی که رو اسلیم اجرا میشه رو هم اجرا میکنه؟؟ممنون میشم یه راهنمایی خوب بفرمایی..اون تاپیکی که راهنمایی در مورد ps3 بود رو خوندم ولی اطلاعاتش کامل نبود..معایب و ایرادات مدل فت چیه؟؟ممنونم
برای گیم با هم فرق نمیکنه و تفاوتشون در اندازه و مصرف برق و درصد خرابی و نوع برد هست ....... در کل اسلیم بردادری بهتر هست .......

خیلی ببخشید کجای اطلاعات کامل نبود؟
چه فرقی میکنه ، وقتی یک بازی برای PS3 عرضه میشه یعنی روی Fat/Slim/SuperSlim قابل اجرا هست و هیچ تفاوتی از نظر بازی نمیکنن
Fat قدیمی هست و دیگه تولید نمیشه پس هرچی تو بازار هست دسته دوم هست و چند سال کار کرده ، تکنولوژی ساخت Slim جدید تر هست و کمتر دچار مشکلات سخت افزاری مثل چراغ زرد و مشکلات حرارتی و ... میشه

درود
تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون:دی
به نظرتون ارزش داره الان PS3 بگیرم برای Beyond و TLOU بعد از این که GTA V اومد اون رو هم تموم کنم و بفروشمش و منتظر بمونم برای PS4؟!
و این که الان قیمت حدودی PS3 Fat 80 و 160 کپی خور با دو تا دسته چقدره؟! اگر با یه Fat 80GB که 65 نانومتری هم هست، Xbox تو امضام رو تعویض کنم ضرر کردم یا نه تقریبا تو یه رنج هستن؟
کلا Xbox من با PS3 Fat قابل تعویض ـه یا Slim؟! و این که اگر بخوام با Slim تعویض کنم باید چقدر پول بدم؟!
ممنون

درود
به نظرتون ارزش داره الان PS3 بگیرم برای Beyond و TLOU بعد از این که GTA V اومد اون رو هم تموم کنم و بفروشمش و منتظر بمونم برای PS4؟!
و این که الان قیمت حدودی PS3 Fat 80 و 160 کپی خور با دو تا دسته چقدره؟! اگر با یه Fat 80GB که 65 نانومتری هم هست، Xbox تو امضام رو تعویض کنم ضرر کردم یا نه تقریبا تو یه رنج هستن؟
کلا Xbox من با PS3 Fat قابل تعویض ـه یا Slim؟! و این که اگر بخوام با Slim تعویض کنم باید چقدر پول بدم؟!
ممنون
نه....اصلا ضرر می کنی.
ps3 fat : ششصد هزار
ps3 slim 160 : یک میلیون و چهارصد(نو اگه گیر بیاری)
نه....مگر اینک یارو عقلش رو از دست داده باشه.400هزار باید سر بدی که ضرر بزرگی می کنی..
خواهش.

درود
ممنون

سلام
قطعا ارزش داره الان PS3 بخری و بازیهای انحصاریشو بازی کنی تا زمانی که PS4 بیاد و قیمتش مناسب بشه
در مورد قیمت اطلاع ندارم ولی خرید FAT رو به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم ، بودجه رو افزایش بده و Slim بگیر

سلام
دوستان ps3 از امریکا بگیرن بیارن ایران میصرفه ؟ 160 یا 250 ؟ پول کپی خور شدن چقد درمیاد ؟

سلام
از نظر قیمتی فکر کنم قیمتش مناسب تر بشه و ارزش داشته باشه ولی معمولا کنسولهایی که تو آمریکا و اروپا هست الان همه FW هاشون بالا هست و کپیخور نمیشه ، مگر اینکه کسی وارد باشه و کنسول با FW کمتر از 3.55 بخره (البته اگه پیدا بشه)

سلام دوستان عزیز
من یه نوب واقعی در زمینه کنسولم :)
اگه میشه کمکم کنید تو زمینه خرید کنسول
یه ps3 اسلیم 160 دسته 2 هست همراهه یه دسته اصلی و موو و نویگیشن ظاهرشم سالمه و یه 120 گیگ بدون موو هر دو کپی خور
اولی 1250 و دومی یه تومن
حالا سوالات
1- قیمتا منصفانست؟
2- موو ارزش 200تومن اضافه رو داره؟
3- فرق میکنه چه ریجنی باشن هردو 2؟
4-برای تست سلامت کنسولا چیکار کنم؟
5- اگه شما بودید کدومو میخریدید؟!!!

سلام دوستان عزیز
یه ps3 اسلیم 160 دسته 2 هست همراهه یه دسته اصلی و موو و نویگیشن ظاهرشم سالمه و یه 120 گیگ بدون موو هر دو کپی خور
اولی 1250 و دومی یه تومن
حالا سوالات
1- قیمتا منصفانست؟

سلام
1- قیمت ها تقریبا همین هست
2- من خودم تجربه استفاده از موو رو ندارم ولی تا جایی که میدونم زیاد بازیهای خوبی واسش نیست و ارزش خرید نداره
3- رجیون واسه بازی مهم نیست ، فقط واسه فیلم دیدم مهم هست که باید رجیون فیلم با کنسول یکی باشه ، که پیشنهاد میشه رجیون 2 یا همون پال تهیه کنید چون فیلم رجیون 2 راحت تر تو ایران گیر میاد
4- تو لینک زیر توضیح دادم در زمان خرید کنسول دسته دوم به چه چیزهایی توجه کنید
5- اگه بتونی 160 رو بدون موو بخری بهتره ، چون مدلهای 120 و 250 گیگ قدیمی تر هستن و مدلهای 160 و 320 جدیدتر هستن و معمولا کمتر ازشون استفاده شده
این دو تاپیک رو مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3
موفق باشید

سلام دوستان عزیز
اولی 1250 و دومی یه تومن
حالا سوالات
1- قیمتا منصفانست؟
1- بله منصفانست
2- بنظر من نداره البته سلیقه ایه. اگه با move حال میکنی ، بخر
3- فرق چندانی نداره
4- بازی کن. شما به یارو میگی کنسولو بعد از دو روز بازی کردن میخرم هیچ تضمینی تو کنسول دسته دو نیست.
5- اولی بدون move اگه نداد دومی
:d

سلام
1- قیمت ها تقریبا همین هست
2- من خودم تجربه استفاده از موو رو ندارم ولی تا جایی که میدونم زیاد بازیهای خوبی واسش نیست و ارزش خرید نداره
3- رجیون واسه بازی مهم نیست ، فقط واسه فیلم دیدم مهم هست که باید رجیون فیلم با کنسول یکی باشه ، که پیشنهاد میشه رجیون 2 یا همون پال تهیه کنید چون فیلم رجیون 2 راحت تر تو ایران گیر میاد
4- تو لینک زیر توضیح دادم در زمان خرید کنسول دسته دوم به چه چیزهایی توجه کنید
5- اگه بتونی 160 رو بدون موو بخری بهتره ، چون مدلهای 120 و 250 گیگ قدیمی تر هستن و مدلهای 160 و 320 جدیدتر هستن و معمولا کمتر ازشون استفاده شده
این دو تاپیک رو مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3
موفق باشید
ممنون
160 بدون موو و میده 1050000، قیمتش خوبه؟
راستی یه سوال دیگه تمام بازی ها از رو هارد داخلی دستگاه اجرا میشه؟ یعنی 320 به صرفه تر از 160ه؟ البته خودم یه اکسترنال یه ترا دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or