راهنمایی برای خرید PS3

اقا یکی به من بگه فرقه بازیه کپی با اورجینال چیه?ایا از لحاظه کیفیت با هم فرق دارن؟

این دیگه از اون سوالا هست :-o
ارجینال ارجیناله ، کپی هم کپی هست دیگه
بعضی کنسول ها کپیخور هستند و میتونین بازی رو روی هارد کپی کنید و بازی کنید ، بعضی کنسول های دیگه کپیخور نیستند و حتما باید از بازی ارجینال استفاده کنید
بازی کپی ارزون هست ، بازی ارجینال گرون هست
با بازی کپی نمیتونی آنلاین بازی کنید ولی با بازی ارجینال میتونین

منظورم اینه از لحاظه گرافیک فرق دارن؟
نه دوست عزیز.
هیچ فرقی با هم ندارن
فقط نمیتونی آنلاین بازی کنی و بعضی از بازی ها هم هستند که آپدیت میدن و تو آپدیت هاشون امکانات جدید اضافه میکنن مثلا مثل GT5 که یه سری چیز جدید اضافه کرده بعد از آپدیت هاش.

باسلام خدمت استادانPS3
من یهPS3 slim320گیگ دسته دوم پیداکردم که ماله دوسته دوستمه ولی هنوزنمیدونم ریجنش چنده؟یافریمورش چنده؟امامیگیرم فریمورش3.55وریجن3
یه دسته داره ویه بازی ارجینال هم داره.حالابه نظرتان چقدرازش بگیرم اصلامیرزه که ازش بگیرم. خودم می خوام بش بگم هل وهوش450 می خوامش:d:d

باسلام خدمت استادانPS3
من یهPS3 slim320گیگ دسته دوم پیداکردم که ماله دوسته دوستمه ولی هنوزنمیدونم ریجنش چنده؟یافریمورش چنده؟امامیگیرم فریمورش3.55وریجن3
یه دسته داره ویه بازی ارجینال هم داره.حالابه نظرتان چقدرازش بگیرم اصلامیرزه که ازش بگیرم. خودم می خوام بش بگم هل وهوش450 می خوامش:d:d

سلام.
اگه 3.55 باشه (کپیخور) و تمیز و سالم باشه ، 450 به نظرم خیلی خوب هست چون 320 گیگ هست

سلام به همه

آقايون من مي‌خوام يک PS3 کارکرده بخرم! خوب بايد به چه نکاتي دقت کنم؟ هم ازنظر سخت‌افزاري و هم نرم‌افزاري (در مورد کپي خور بودن و يا اجرا بازي‌ها با فريم ورک‌ها مختلف هم بگيد)

مرسي من تازه کارم:d

آقایایون اگه میشه جواب این دوست عزیز روبدین چون من هم دقیقااین سوال روازشما دارم
واینکه باید از کجا فهمید که دستگاه تاحالابازنشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or