راهنمایی برای خرید PS3

سلام!
بچه ها من میخوام تا آخر هفته یه ps3 بگیرم.چند تا سوال دارم شاید تکراری باشه ولی به خاطر کارم زیاد وقت نمیکنم صفحه های انجمنو بگردم!!(اطلاعاتم هم زیاد نیست):-s
من زیاد اهل آنلاین زدن نیستم یعنی کپی خور میخوام باشه.
این بازیارو میتونم با دستگاه هک شده بازی کنم؟ یعنی همشون کپیشون اومده؟ بعد الان من اگه دستگام کپی خور باشه میتونم یه بازیه جدیدو ارجینالشو بگیرم بازی کنم؟
*infamous2*..*uncharted3*..*G.O.W3*..*red dead redemption*..*heavy rain*..*M.G.S4*..*L.B.P2*..*G.T5*P.E.S2010
بعد به نطرتون روی هارد ریخت بهتره یا دی وی دی؟ کلا فرقشو میشه توضیح بدید؟؟
سوال آخر اینکه من 160 بگیرم با هارد اکسترنال یا 320؟؟این بازیا حجمشون چقدر میشه مثلا؟؟؟:-/

خیلی سوال کردم یه رفیق مشتی بیاد اگه لطف کنه همرو جواب بده مارو از آوارگی در بیاره!!:x:x

خوب چون شما سوالتون درباره هک هست بهتر بری به بخش خودش سوالو بپرسی
[h=2]PS3 Jailbreak[/h]

دایی اونور سوالمو پرسیدم جوبم گرفتم. مرسی:x.
فقط یه چیز دیگه میمونه.موو پک کاملش(همون استارتر میشه؟)چنده؟ چیا توش داره؟؟
اون بازیایی که تو پست قبلی گفتم موو ساپورت میکنن/.؟؟

راستی uncharted3 کپی شده هم 3d هست؟؟ چون تلویزیونم 3d

دایی اونور سوالمو پرسیدم جوبم گرفتم. مرسی:x.
فقط یه چیز دیگه میمونه.موو پک کاملش(همون استارتر میشه؟)چنده؟ چیا توش داره؟؟
اون بازیایی که تو پست قبلی گفتم موو ساپورت میکنن/.؟؟

راستی uncharted3 کپی شده هم 3d هست؟؟ چون تلویزیونم 3d

خواهش میکنم
در مورد پکت مو و از این چیزها بهتر بری به این تاپیک
http://forum.bazicenter.com/thread36869/page18/#post1799681
درباره دومی سوالت هم نمیدونم بهتر که در همون بخش هک سوال کنی جواب میدند

سلام دوستان
میخوام ps3 بخرم و چند تا سوال دارم:
1.اول اینکه 320 بخرم به صرفه تره یا 160
2.آیا کابلی براش وجود داره که باهاش به مانیتور وصل شه؟(کابل VGA)
3.آیا ps3 با تمام هارد اکسترنال‌ها سازگاره؟ (چون یه هارد واسه wii خریدم که هی وسط بازی هنگ میکنه)

یه تلپیک جامع درباره انواع مختلف و امکانات و ... نیست؟

چه نوع تاپیکی مورده نظرته :-/

سلام دوستان
میخوام ps3 بخرم و چند تا سوال دارم:
1.اول اینکه 320 بخرم به صرفه تره یا 160
2.آیا کابلی براش وجود داره که باهاش به مانیتور وصل شه؟(کابل VGA)
3.آیا ps3 با تمام هارد اکسترنال‌ها سازگاره؟ (چون یه هارد واسه wii خریدم که هی وسط بازی هنگ میکنه)

1- صدرصد اگر هارد را با حجم بالا بگیری برات بهتر
2- بله هست
3- بله تمام هاردها را ساپورت میکنه ولی قبلش یابد به فت 32 تبدیلش کنی تا بشناسهb-)

موفق باشی

سلام اگه با یه PS3 کپی خور به نت وصل شیم،مشکلی نداره؟
نه نمیتونی وصل بشی اگر وصل بشی بهت میگه سریع باید ابدیت کنی
بعد اگر میخواهی باهاش وب گردی کنی نه مشکلی ایجاد نمیکنه فقط باید هواست باشه که اگر ابدیت کردی دیگه هکت میپره

فروش ps3

سلام. من یه ps3 fat 80 gb واسه فروش دارم.من اهواز زندگی میکنم تهران و اصفهان هم میام.دو تا دسته داره + بازی سوکر 10 اورجینال.بسیار تمیز هست حتی ورچسب قابش هم روشه ، فریمور دستگاه 3.70 هست .من فقط بازی اورجینال بازی میکردم .قیمت 250 هزار تومان ، واسه خریدار واقعی تخفیف هم میدم(فقط حضوری) فروش فقط به دلیل خرید گوشی.با گوشی htc desire hd هم عوض میکنم و سر میدم

09357643916 سعید

با تشکر

سلام به همگی:)من یه پی اس تری 40گیگ فت ریفر نو دارم مرداد همین امسال گرفتم.کنسول خوبیه و هیچ چیزش مشکلی نداره(به جز فنش که خیلی صدا میده که طبیعیه برای فت های ریفر).حالا به نظرتون خوبه اینو بفروشمش ویه پی اس تری اسلیم 120 گیگ دسته دو بخرم؟البته وضعیت مالی خوبی اصلا ندارم:(

سلام به همگی:)من یه پی اس تری 40گیگ فت ریفر نو دارم مرداد همین امسال گرفتم.کنسول خوبیه و هیچ چیزش مشکلی نداره(به جز فنش که خیلی صدا میده که طبیعیه برای فت های ریفر).حالا به نظرتون خوبه اینو بفروشمش ویه پی اس تری اسلیم 120 گیگ دسته دو بخرم؟البته وضعیت مالی خوبی اصلا ندارم:(
سلام مگه نمیگی کنسول خوبیه دیگه برای چی میخوای بفروشی ؟
بخاطر فنش میخوای بفروشی ؟

هم به خاطر صدای فنش البته همچین صدایی هم نمیده همه هم میگن خوبه .دستگاه رو خنک میکنه.بعد به خاطر وزن زیاد وبعد به خاطر دردسر کمتر مثل چراغ زرد:(اما به نظر خودم خوبه نگهش دارم چون شاید بخوام اسلیم بخرم چون دسته دومه یک چیزش خراب از اب در بیاد:(

دوستان من یه ps3 خریدم یه بازی فیفا پلاتینیوم روش داد این بازی رو میزارم یکم صدا میده تیک تیک میکنه و قطع میشه اما وقتی چیز دیگه میزارم صدایی نیست فروشنده گفت به خاطر پلاط بودن بازیه ایا راست گفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or