راهنمایی برای خرید PS3

سلام به دوستان
ازنظر کیفیت ریجن 2 با 1 چه فرقی میکنه؟
با سپاس

ربطی به کیفیت نداره! ریجن واسه توزیع محصول برای قاره های مختلفه، مثلا 1 آمریکا ، 2 اروپا و بخشی از خاورمیانه ، 3 آسیای شرقی و ...
چون تو ایران خود کمپانی مستقیما این محصولات رو عرضه نمیکنه پس در نتیجه هر چی داخل بازاره از کشورهای دیگه به طور قاچاق وارد شده ...
داخل بازار اکثرا کنسول ها ریجن 2 هستن چون بیشتر از کشورهای عربی وارد میکنن...

بال همون رجیون ۲ هست دیگه ؟

چطوری مشکلات داخلی مثل چراغ زرد و cpu و... رو تشخیص بدم ؟ظاهر خیلی تمیزه!!!

یک سوال برام بیش اومده چرا بعضیا میخوان بازی بخرن مثلا میگن رجیون ۱ یا ۲ مگه فرقی داره
فرقش چیه؟؟

بلات چیست ؟ =)) ۵/۱ نمره

آخرین ویرایش:
بال همون رجیون ۲ هست دیگه ؟

چطوری مشکلات داخلی مثل چراغ زرد و cpu و... رو تشخیص بدم ؟ظاهر خیلی تمیزه!!!

یک سوال برام بیش اومده چرا بعضیا میخوان بازی بخرن مثلا میگن رجیون ۱ یا ۲ مگه فرقی داره
فرقش چیه؟؟

بلات چیست ؟ =)) ۵/۱ نمره

پال همون ریجن 2 هستش
ظاهرشو که نمیتونی تشخیص بدی چیزیو ازش شما به پلمپ روی پیچ زیر کنسول توجه کن اگه سالم بود که خب یعنی تا حالا کنسول باز نشده بعذ ازش مهلت تست بگیر و تو اون مهلت تست تا میتونی کنسولو بتازون !( شب قبلش قشنگ بخاب و خودتو آماده کن !)
اگه ایرادی داشته باشه احتمال ( تاکید میکنم احتمالا!) تو مهلت تست نشون میده
اون بعضیا یا 360 دارن و یا از سر نادانی سوال میکنن !
پلات هم نسخه ای از بازیهاس که چند ماه بعد از ریلیز بازی عرضه میشه و معمولا هم ارزونتره

• Like
Reactions: Karchect
من میخوام یهps3بگیرم و چون xbox slim 0225 هم دارم . احتمالا زیاد باهاش بازی نکنم.لطفا بگید چه مدلی بگیرم؟فت ریفر بگیرم؟(میخوام از هارد اکسترنال استفاده کنم)تو خرید حواسم به چی باشه؟

من میخوام یهps3بگیرم و چون xbox slim 0225 هم دارم . احتمالا زیاد باهاش بازی نکنم.لطفا بگید چه مدلی بگیرم؟فت ریفر بگیرم؟(میخوام از هارد اکسترنال استفاده کنم)تو خرید حواسم به چی باشه؟

بیا برو توی این پست من کاملا توصیح دادم
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1176426&postcount=9695

سلام به همگی من میخوام ps3 بخرم فقط میخواستم بدونم راسته که ps4 سال 2012 عرضه میشه؟ اگه حقیقت داره صبر کنم تا 4 بیاد
با سپاس

سلام
1 - اگه همین لحطه که اینو مینویسم هم سونی پلی 4 رو طراحیشو تموم کنه باز دوسال دیگه طول میکشه که بیاد بازار ( که همین الان هم تازه تو فکر شروع طراحیه ) حداقل تا 2015 نمیاد اطمینان دارم
2 - اگه همین فردا هم بیاد بیرون تا بیاد قیمت خود کنسول منطقی بشه
بعد بازیاش تک و توک وارد شه
بعد قیمت بازیای ارج منطقی شه
بعد هکش کنن
بعد بازیای کپیش ارزون شه
5 سال طول میکشه

پلی 3 سال 2006 عرضه شد الان 2011 هستیم تازه هک شد و بازیاش ارزون شد
حالا خودت حساب اونو بکن

3 -- ودر آخر خبری که بهت دادن دروغ محضه !:d

سلام،میگن بعضی از بازی های پلی استیشن 3،، 30 گیگ یا حتی بیشتر جا میگیرن،درسته؟یه سوال دیگه الان ps3 fat تو بازار گیر میاد؟ چند تومان؟کلا تفاوتی با ps3 slim داره؟چه تفاوتی؟

لطفا یه راهنمای کنید من رو در مورد ریجن کنسول و منظور از ریجن 1 یا 2 یا 3 چی هستش و دوم از کجا می شه ریجن دستگاهم رو بفهمم و سوم اینه ریجن بازی رو هنگام خرید کجای قاب می نویسند.
مرسی

لطفا یه راهنمای کنید من رو در مورد ریجن کنسول و منظور از ریجن 1 یا 2 یا 3 چی هستش و دوم از کجا می شه ریجن دستگاهم رو بفهمم و سوم اینه ریجن بازی رو هنگام خرید کجای قاب می نویسند.
مرسی

برای اجرای بازی فرقی نمیکنه ریجن دستگاه چی باشه
ولی سعی کن ریجن 2 پیدا کنی که بعدا اگر هم خواستی باهاش فیلم نگاه کنی به مشکل بر نخوری.

ریجن بازی هم پشت قاب عکس کره زمین کشیده که بالای اون یه عدد زده

• Like
Reactions: Karchect

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or