Sea Of Dreams
کاربر سایت
خدا پدر 60 گیگ بیامرز. ! دیگه تولید نمیشه توی بازار هم خیلی کم پیدا میشه ارزش خریدن هم نداره اصلا بخاطر قیمت بالاش . !سلام
لطفا بگید ps3 60gb چنده و چه فرق هایی با 80gb داره؟
خدا پدر 60 گیگ بیامرز. ! دیگه تولید نمیشه توی بازار هم خیلی کم پیدا میشه ارزش خریدن هم نداره اصلا بخاطر قیمت بالاش . !
60 گیگ بازی های ps2 اجرا میکنه اما 80 اجرا نمیکنه . ! 60 از پردازنده 90nm استفاده میکنه اما 80گیگ از پردازنده 65nm استفاده میکنه . 20 گیگ اختلاف حافظه .. !!
البته این نکته هم بگم که بازی های PS1 تمام کنسول ها اجرا میکنه .البته من اینم اضافه کنم که 80 گیگ های سری قبل(نیمه اول2008) بازی های ps1و2 رو اجرا میکنه..من الان یکیشون رو دارم و بازی های ps2 رو باهاش میتونم بازی کنم(80گیگ /j asia)
اقا یه ps3 دسته دوم هست 80 گیگ با 2 تا بازی یورو2008 و موتوراسترام میگه 350 تومن ولی کارتون نداره ...خوب هست یا نه
شما برو یه ps1 رو بدون کارتون به فروشنده بفروش اگه خرید شما هم اون رو بخر!
اصلآ کلآ جنسی که بدون کارتون باشه ارزشی نداره(مخصوصآ اینجور دستگاهها)
حالا انتخاب با خودته ولی بدون کارتون واقعآ نوبره...
اقا یه ps3 دسته دوم هست 80 گیگ با 2 تا بازی یورو2008 و موتوراسترام میگه 350 تومن ولی کارتون نداره ...خوب هست یا نه
از اون حرفها بودا مگه بستنی که خورده جعبه رو انداخته دور!!!چرا ؟ خب شاید طرف کارتونشو انداخته باشه دور !
به نظر منم اگه 80 گیگ سری قبل باشه خوبه.. کارتونشو میخوای چکار.....کنسول سالم باشه.کافیه...برای حمل و نقلم یه کیف شو بگیر کارتو راه میندازه...
پس اون رو نمیگیرم ولی یه 80 گیگ هست دست دوم با بازی موتوراسترام 380 خوب هست یا نه این برای یه مغازه دار هست ...؟؟؟؟؟