راهنمایی برای خرید PS3

سلام

كسي اطلاعاتي در مورد پلي 3 مدل 160 گيگ داره؟ ميشه كمي توضيح بده كه اين مدل بهتره يا بدتره نسبت به مدل 80 و مدل ....؟

قيمت پلي 3 مدل 160 گيگابايتي چنده در دوبي و ايران؟

با چه ريجني بگريم كه واسه ايران خوب باشه؟

سلام

كسي اطلاعاتي در مورد پلي 3 مدل 160 گيگ داره؟ ميشه كمي توضيح بده كه اين مدل بهتره يا بدتره نسبت به مدل 80 و مدل ....؟

قيمت پلي 3 مدل 160 گيگابايتي چنده در دوبي و ايران؟

با چه ريجني بگريم كه واسه ايران خوب باشه؟
با این 80 گیگ جدیدا (همون های که الان تولید میشه)همه چیش یکیه بجز هاردش
برا قیمت برو تو قسمت فروشگاه مجازی
160 گیگ رو پیام قیمت داده 470
ریجن هم هر چی گرفتی میگن پال خوبه:cheesygri

ps3 ریجن لاک نداره بازیاش.زیاد مهم نیست.اگر اهل فیلم blue ray دیدنی اونوقت پال بگیر.میگن فیلما اکثرا ریجن پالن تو ایران.
البته فیلم ریجن فری هم زیاده.

يعني هر ريجني كه بگيرم مهم نيست؟

بيشتر كدوم ريجن ترجيح ميدن تو ايران واسه 160 گيگ؟
نه هر چی بگیری فرق نداره فکر کنم ps3 منطقه ژاپن با ماله آسیا دکمه تایید کردن (دایره) و بازگشت (ضربدر) با ریجن اروپا و امریکا فرق داره(تایید ضربدر و بازگشت دایره ست) حالا اگه کسی داره میتونه جواب بده
تو ایران پال رو ترجیح میدن

آخرین ویرایش:
دیگه تمام نظرات دوستان خوندم و تمام اطلاعاتی را که می خواستم به دست آوردم فقط موندم کدوم یکی از مدل های 40GB یا 80GB را بگیرم؟
در ضمن حدود قیمت هر کدوم را لطف کنید؟

اگه فایلی رو که ویروسی باشه تو دستگاه بریزیم چه اتفاقی میفته

ويروس ها تا زمانی که اجرا نشن هيچ خطری برای سيستم ندارن و چون ps3 کلاً فايل های اجراييش با يک پسوند ديگه هست ويروس هايی windows و غيره روش تاثير نداره!!!

:bash:دوستان این چهار تا Bundle جدید PlayStation3 دیروز اوومد نظرتون در بارش چیه خلاصه اینها هم برای خرید ارزش دارن یا نه.... :bash:

:x ILOVE YOU WWW.BAZICENTER.COM:x

axe45i.jpg

29p9phl.jpg

qywitd.jpg

2rma73t.jpg

:rose:

Last edited by a moderator:
اقا من ps3 رو بگیرم بعد به زنم به تلوزیون 40 اینچ مشکلی تو گرافیگ ایجاد نمیکنه tv من hd داره فول نی بعد کابل مخصوص می خواد یا همون که تو کارتون هست جواب میده

اقا من ps3 رو بگیرم بعد به زنم به تلوزیون 40 اینچ مشکلی تو گرافیگ ایجاد نمیکنه tv من hd داره فول نی بعد کابل مخصوص می خواد یا همون که تو کارتون هست جواب میده
از کابل HDMI استفاده کن که حداکثر کیفیت رو تحویل میده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or