راهنمایی برای خرید PS3

این رو که نمی دونم ولی یادمه یک زمانی جنس های بدون کارتون اکثرا دزدی بودن!
ببین اگه می خوای خیالت راحت باشه و بعدا یک وقت خدای نکرده پشیمون نشی کلا دور دست دوم رو خط بکش
شما که PS3 رو انتخاب کردی این یعنی حاضری برای لذت بیشتر خرج کنی حالا 50 تومن هم روش

راستی کسی راهی بلده که PHOTO GALLERY (برای ورژن 2.6 )رو بتونیم باPC دانلود کنیم؟

آخرین ویرایش:
خیلی میبخشید :blushing:
این که میفرمایید PS3 بازی های PS2 & PS1 رو اجرا میکنه ؛ منظورتون همون بازی های ارجینالشون هست که تو ایران نیست دیگه ؟؟ نه ؟؟ :confused::biggrin1:
بعدش یه سوال دیگه من پدرم دراومد ولی تاریخ ساخت دستگاه رو پیدا نکردم !!! :eek::eek::eek: نه روی جعبه دستگاه نوشته ، نه پشت خود دستگاه !! :((:((:(( از کجا تاریخ ساختش رو پیدا کنم ؟؟؟ :confused:
دوم اینکه از کجا بفهمم NTSC/J آسیا هست یا کره و ژاپن ؟؟؟ :confused: ( روی جعبه دستگاه نمیدونم کره ایه یا زاپنی نوشته یا چینی !!! :biggrin1: ، پس مال همونجاست ؟؟؟ )

یکی جواب منو بده ! :((:((:((:((:((:((:mad::mad::mad:

یکی جواب منو بده ! :((:((:((:((:((:((:mad::mad::mad:

تاریخ ساخت همینجوری که ننوشته ولی اگه کنسولت 40 gig هست به نظرم مال 2007 هستش درباره ریجن هم باید بگم
ریجن کد َA : قاره آمریکا ، آسیای شرقی و جنوبی
ریجن کد B : قاره آفریقا ، اروپا ، اقیانوسیه ، خاورمیانه ، کشورهای وابسته به فرانسه و گرینلند.
ریجن کد C : اسیای مرکزی و شمالی ، مونگولیا ، روسیه و جمهوری چین

ps3 ntsc/j در ژاپن و کشورهای جنوب شرق آسیا عرضه شده

از تو این عکس میتونی ریجن دستگاه خودتو تشخیص بدی

e7l2t2.gif

ریجن NTSC/UC ریجن 1 هست.
ریجن PAL ریجن 2 هست.
ریجن NTSC/J ریجن 2 هست.
ریجن NTSC/ASIA ریجن 3 هست.

برای تاریخ رو بارکد دستگاهت یک سری حروف نوشتن از رو اونا باید بفهمی
مثلا CECHH04که CECH اولش رو همه ثابته
حرف 5از سمت چپ هرچی جلوتر باشه دستگاه جدیدتره مثلا I از H جدیدتره
البته به هر سری دستگاهی یک مجموعه محدود اختصاص می گیره
مثلا 40gb ها از G تا Iمیگیره که اخریش(I) مال 2008 هست( گفتم مثلا!حروف رو اصلا یادم نیست! )
یه جدول های هست تو اون ها نوشتن من داشتم گم کردم اگه کسی داره با قرار دادنش جمعی رو از نگرانی در بیاره!!:biggrin1:

دوستان من میخوام ps3 بخرم.
به نظر شما چه رجینی بگیرم اگر میشه منو راهنمای کنید.
لعنت بر ادمای که بهم گفتن 360 بگیر من از بچگی اب ps بزرگ شدم و این دو ساله حتی دسته 360 هم ازارم میده.

دوستان من میخوام ps3 بخرم.
به نظر شما چه رجینی بگیرم اگر میشه منو راهنمای کنید.
لعنت بر ادمای که بهم گفتن 360 بگیر من از بچگی اب ps بزرگ شدم و این دو ساله حتی دسته 360 هم ازارم میده.

عزیز اگه شما کنسول فقط برای بازی میخواید و فیلم دیدن براتون زیاد مهم نیست همون jبگیری خوب ولی اگه میخوای فیلم هم نگاه کنی pal بگیر چون فیلمهایی که تو ایران هست اکثرا pal هست مونده به استفاده شما زمانی که من گرفتم اختلاف j با pal چیزی حدود 50 تومن بود الان نمیدونم چقدره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or