راهنمایی برای خرید PS3

ببخشید میشه بگین چرا ریجن pal گرونتر از بقیه ریجن ها است مزیت خاصی داره؟
مزیت خاصی نداره
اما فیلم های blu-ray بیشتر ریجن پال ــشون تو بازار پیدا میشه تا ریجن های دیگه و از این لحاظ(اگه اهل فیلم دیدن هستین اونم از نوع بلو ری) ریجن پال پیشنهاد میشه البته نا گفته نماند که فیلم های ریجن فری هم کم نیستند

باز هم سلام.

من دیروز هر کاری کردم نتونستم فیلم توی PS3 بریزم. خیلی از پسوند ها رو امتحان کردم اما نشون نداد که نداد.
تم هم نتونستم نصب کنم. دارم دیونه میشم. آیا به ورژن فریم ور ربطی داره ؟

باز هم سلام.

من دیروز هر کاری کردم نتونستم فیلم توی PS3 بریزم. خیلی از پسوند ها رو امتحان کردم اما نشون نداد که نداد.
تم هم نتونستم نصب کنم. دارم دیونه میشم. آیا به ورژن فریم ور ربطی داره ؟

ورژن الانت چند هست؟

من وقتی میخوام ps3 رو از طریق اینترنت آپدیت کنم بعضی وقتا تا 24 میره و ارور میده و بعضی وقتا تا 54 الان باید چیکارش کنم چه جوری باید آپدیتش کنم من از طریق بازی آپدیت کردم ولی نمیتونم تو psn وارد بشم مینویسه باید دستگاه آپدیت بشه میشه یه کم راهنمایی کنید منو؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

خوب اون بازی که شما اپدیت کردین اخرین فریمور همراه نبوده شما اخرین فریمور رو از لینک پایین دانلود کنید نسبت به ریجن کنسول و بعدش بریزید روی فلش یا سی دی و کنسول و اپدیت کنید و تمام . !*

خوب اون بازی که شما اپدیت کردین اخرین فریمور همراه نبوده شما اخرین فریمور رو از لینک پایین دانلود کنید نسبت به ریجن کنسول و بعدش بریزید روی فلش یا سی دی و کنسول و اپدیت کنید و تمام . !*

منظورت از لینک پایین کدوم لینکه؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or