راهنمایی برای خرید PS3

اقا مشکل نداشته باشه از کجا به فهمم که مشکلی نداشته باشه چون 360 دارم یه خورده میترسم که مپثل 360 نشه ...؟
سلام
بیشتر مشکل این دستگاه ناشی از لنزش (اگر خرابی در کار باشه) با یضرب بازی کردن مشخص نمیشه شما اینکارو بکن هرچی بازی داره باهاش امتحان کن اگه تمام بازیهار گرفت یعنی رفت داخل بازی دیگه مشکلی نیست.
اما دوست من این نظر من همیشه جنس اک بگیر تا دسته دو که از همون اول دست خودت باشه دیگه هیچوقت فکرتم ناراحت نیست;)

بابت کمکی که در امر خرید کردین ممنون...
بابا یه سوال پرسیدیم یعنی اینقدر سرتون شلوغه که نمی تونین جواب بدین؟
499 دلار
دوستان خسته نباشید...ولی باور کنید صفحات آخر تاپیک به همه چی شبیه غیر از راهنمای خرید!
می خواستم یه دستگاه 40GB بگیرم قیمت کردم گفتن 370 تومن قیمتش همینه یا کمتر ازیناست؟ یه کم توضیحات راجع به رجیون و کلاً دستگاه مثله محتویات جعبه،اطمینان از نو بودن و این جور چیزا می خوام لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون

سلام دوست عزیز
شرمنده خودت که گفتی بحثا داغ اما در مورد جوابتون 40 گیگ با این قیمت خوبه تا 2 هفته پیش قیمت 40 پال 405 بود الان قیمتا خوب شده وبهترین فرصت باسه خرید اگه نیتش داری دستدست نکن بگیر
در مورد ریجن هیچ تفاوتی نمیکنه باسه بازار گرمی ممکنه بگن پال بهتره بخوان گرونتر بهت بدن اصلا نمیخواد نگران باشی همون 370 بگیر حالا میخواد ریجنش uc یا j باشه البته اگر هرسه تا ریجن یه قیمت بود شما پال انتخاب کن شاید یه روز یه فیلم دستت امد بخوای نگاهش کنی اگر فیلم ریجن لوک باشه احتمال پال بودنش بیشتره .
در مورد محتویات جعبه باست بگم تمام چیزای که تو جعبه هست روش کشیده اگه دقت کنی میبینی فقط این 40 گیگا کابل نت نداره .
اما اگه خواستی دستگاه بگیری به بارکودش نگاه کن این حروف میبینیcech بعد از h حروف انگلیسیه که از a شروع میشه میره به اخر از این طریق میشه تشخیص داد تاریخش چیه 65 نانومتریه یا نه شما سعی کن دستگاهی انتخاب کنی بگیری که رو بارکدش این باشه cecHj یا از حرف j به بعد چون هم تاریخ ساختش جدید تر هم rSX,CELL هردو 65 نانومتریه اما تا اونجا که من دیدم تو بازار بیشتر مدل 40 گیگ پال CECHG که این مدل تاریخ ساختش مال اکتوبر 2007 و CELL فقط 65 نانومتریه , RSX همون 90 نانومتریه البته این بگم اونقدراهم فرق نمیکنه فقط تولید گرما کمتر مصرف برق کمتر داره.
در مورد اطمینان نو بودن هم مطمئن باش دستگاه نو ترو تمیز چ.ن الان خیلی PS3 زیاد شده دیگه مثل قبل نیست که دستگاه دسته دو به عنوان نو بهت قالب کنند
موفق باشی;)

آخرین ویرایش:
البته دستگاه هایی که اشخاص حقیقی وارد می کنند(حالا به هر تعدادی)حتما تو گمرک باز می شوند.
شما برا نو بودن دقت کن رو کنسول اصلا اثر انگشت نباشه/خط های خیلی ریز که ماله تمیز کردنه
نباشه
کلا دستگاه جلای نو بودن داره
کاور به هش می خواد بچسبه

بعدشم دقت کن وقتی دستگاه روشن میشه تو game data
هیچی نباشه
الان نو ریخته تو بازار کلا نگران نباش

1.اگه اينجوري بود كه اينجا جعبه هاش بايد پلمپ نداشتن كه دارن
2.تو قسمت game data كه راحت ميشه با رستور كردن دستگاه اونو به حالت اول كارخونه برد
3.يه چيزو اضافه كنم كه فقط فرم دستگاه كه عوض نميشه
با توجه به باركد دستگاه ميشه فهميد بايد روي دستگاه چه فرم باشه

اونجا رو نمی دونم.من خودمiphone اووردم مجبورم کردن باز کنم.یکی از اشنا هامون هم ps3اوورد میگفت باز کردن!

راستی دستگاه من cechh04بید یعنی چی؟

اگرfull hd نداری بهتره بیخیال ps3 بشی /وصل میشه اما کیفیت خوبی بهت نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or