خوب 24 ساعت مهلت تست بگیراقا مشکل نداشته باشه از کجا به فهمم که مشکلی نداشته باشه چون 360 دارم یه خورده میترسم که مپثل 360 نشه ...؟
اقا من خودم تا سه هفته روشن بود بهت میگم هیچ مشکلی نداره خیالت راحت :biggrin1:اقا مشکل نداشته باشه از کجا به فهمم که مشکلی نداشته باشه چون 360 دارم یه خورده میترسم که مپثل 360 نشه ...؟
سلاماقا مشکل نداشته باشه از کجا به فهمم که مشکلی نداشته باشه چون 360 دارم یه خورده میترسم که مپثل 360 نشه ...؟
راست میگه من اینو میشناسم از کنسول چنان اعترافی میکشه که نگو و نپرس:biggrin1:اقا من خودم تا سه هفته روشن بود بهت میگم هیچ مشکلی نداره خیالت راحت :biggrin1:
بابت کمکی که در امر خرید کردین ممنون...
بابا یه سوال پرسیدیم یعنی اینقدر سرتون شلوغه که نمی تونین جواب بدین؟
499 دلار
دوستان خسته نباشید...ولی باور کنید صفحات آخر تاپیک به همه چی شبیه غیر از راهنمای خرید!
می خواستم یه دستگاه 40GB بگیرم قیمت کردم گفتن 370 تومن قیمتش همینه یا کمتر ازیناست؟ یه کم توضیحات راجع به رجیون و کلاً دستگاه مثله محتویات جعبه،اطمینان از نو بودن و این جور چیزا می خوام لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون
بله به tv معمولی هم وصل میشه بابا بی خیاله full hdاقا من موندم 360 بگیرم یا پی اس3
هر کدوم یه شرایطی داره
ایا ps3 میشه یه tv معمولی وصل کرد
به نظر من عالیه اگه 2 ماه کار کرده باشهاقا یه ps3 80 گیگ هست با بازی موتور استرام 1 ریجن پال 2 ماه کار کرد 380 میگه خوب هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟