راهنمایی برای خرید PS3

سلام دوستان .

قیمت هارد اضافه برای وصل کردن به ps3 تو چه پایه هایی هست ؟ افزایش هارد بدون مشکل انجام می شه دیگه ؟

پ.ن :
از دوستان هر کسی کنسول ps3 دست دوم برای فروش داره به من pm بده خریدام.

سلام دوستان .

قیمت هارد اضافه برای وصل کردن به ps3 تو چه پایه هایی هست ؟ افزایش هارد بدون مشکل انجام می شه دیگه ؟
خوب... hard رو بايد از اين هارد های laptop بگيری... ميتونی تو سايت مثلاً : www.digikala.com www.rayaneh.com بری قيمت ها رو ببينی!

نه مشکلی هم پيش نمياد... چرا پيش بياد ؟ خود sony اين امکان رو گذاشته ....

ممنون.....
یه سوال دیگه اینکه 40GB دقیقا چه فرقی با بقیه داره؟( من قبلا یه چیزایی در این مورد شنیده بودم که این مدل یکم با بقیه فرق داره میخواستم بدونم 160Gb هم مثل 40Gb هست یا نه مثل 20gb 60gb 80gb )

ميتونی اينجا بری و ببينی :

آخرین ویرایش:
قیمت جهانی ps3 160 گیگ چند است
499 دلار
دوستان خسته نباشید...ولی باور کنید صفحات آخر تاپیک به همه چی شبیه غیر از راهنمای خرید!
می خواستم یه دستگاه 40GB بگیرم قیمت کردم گفتن 370 تومن قیمتش همینه یا کمتر ازیناست؟ یه کم توضیحات راجع به رجیون و کلاً دستگاه مثله محتویات جعبه،اطمینان از نو بودن و این جور چیزا می خوام لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون

اقا من می خوام یه ps3 60 گیگ بگیرم دسته دوم با 3 تا بازی ویه فیلم 470 خوب هست یا نه ؟؟؟؟

تا اون 3 تا بازی چی باشه....
اینجوری میتونی حساب کنی ببینی با صرفه هست یا نه...نوی کنسول اگه 370 بگیریم دست دومش تا 150 تومن میخوره تو سرش...بعد قیمت فعلی این بازی ها رو ببین چنده(البته باز دسته دومش رو)....یه دو دو تا کن ببین می صرفه یا نه !!

اینجوری میتونی حساب کنی ببینی با صرفه هست یا نه...نوی کنسول اگه 370 بگیریم دست دومش تا 150 تومن میخوره تو سرش...بعد قیمت فعلی این بازی ها رو ببین چنده(البته باز دسته دومش رو)....یه دو دو تا کن ببین می صرفه یا نه !!

ولی داش علی فکر نمیکنم کنسول دست دوم اینقدر بخور تو سرش

بازی های رو منسول یه فوتبال 2008 , موتور استرام و mgs4 و یه فیلم بلو ری مردعنکبوتی و یه کابل hdmi هالا خوب هست یا نه اگه خوب نی چند می ارزه ....؟؟؟؟؟؟؟؟

بازی های رو منسول یه فوتبال 2008 , موتور استرام و mgs4 و یه فیلم بلو ری مردعنکبوتی و یه کابل hdmi هالا خوب هست یا نه اگه خوب نی چند می ارزه ....؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی ها با فیلم 100 تا میارزه کابلش اگه خوب باشه 15 تا خوب حالا خودت ببین کنسول355 تا می ارزه
برا یه 60 گیگ به نظره من که نه به نظره من 400 خوبه برا کلش

بعید میدونم کنسول 150تومن بیاد پایین نهایتا 60تومنیا 70
150 خیلی تخیلیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or