راهنمایی برای خرید PS3

فعلا مثل X360 شما نمیتونی بازی کامل بریزی رو هارد!بعضی از بازیها احتیاج به نصب دارن حجم این فایلها که باید نصب بشن از 1 گیگ و زیر 1 گیگ شروع میشه تا حداکثر 5 گیگ!

بله داره اما نه مثل اون چیزی که شما فکر میکنی و خیلی کم پیش میاد این اتفاق پیش بیاد!و اونم با یه مقدار مواظبت بیشتر که در معرض گرد وخاک قرار نگیره قابل پیش گیریه!

صداش یه چیزی تو مایه ی تق تق های PS2 هست ودیگه صدایی نداره البته موقع بازی اصلا متوجه این صدا نمیشید
من پیشنهاد میکنم یه 40Gig بگیری ترجیحا ریجن پال!

میلاد جان قیمتش چنده؟توبازار پیدا میشه؟
براي لنز بوده. كه خب DVD هاي آشغال گذاشنت لنزشم خراب شده مگر نه ديگه مشكلي نداره!
2.بله هست خودم خريدم قيمت 9 تومن!
3.صداش خداي كمه من نميدونم چرا همه گير دادن جديدا به اين صدا جدي خيلي كمه من نمي دونم شما كنار PS3 بازي ميكنيد يا تو جاي سكوت!:biggrin1:

آقا اینskin gard رو کجا می دن؟
کلا کجا وسایل جانبی دارن؟

چطور account psn بسازم؟

یه بازی که خاصps3 باشه و برتری شو ثابت کنه (هم از نظر گرافیک هم کنترل و ...)

آقا اینskin gard رو کجا می دن؟
کلا کجا وسایل جانبی دارن؟

چطور account psn بسازم؟

1.جاي كه لوازم جانبي كنسول بدن ديگه!براي مثال توپ خونه يا همون پشت شهرداري!
2.جواب دادم بالا
3.ب شما بيا اينجارو بخون بگرد شايد اينجا به جوابتون برسيد!http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=15870 4.KZ2

یه بازی بهت معرفی میکنم که هم پولش خاص باشه هم لذت ببری از بازیش باسه ps3 انچراتد بگیر چون افت قیمتشم کرده و یکی از بهترینهای انحصاریش البته 99 درصد بازیهای انحصاریش عالیند
خوب زمانی که من بازیرو رو کلا بریزم رو هارد بدون اینکه بلو ری تو دستگاه باشه میشه بازی کرد؟
تقریبا بازیهایی مثله متا گیر و رسیستانس چقدر جا میگیرن؟
سلام
دوست عزیز اصلا بازی نمیشه کامل کپی کرد رو هارد
بعضی بازیها فقط قسمتی از بازی ریخته میشه رو هارد اونم تو بعضی بازیها دلبه خاهیه مثل نینجا سیگما تو بعضی بازیهام اجباری مثل mgs4 فضای زیادیم نمیگیره;)
تو بعضی بازیها هم این قابلیت نداره مثل انچارتد

آخرین ویرایش:
مي خواهي Skin Guard بگير!
41dHPb2ZoxL._SL500_AA280_.jpg

دوستان شدیدا توصیه میکنم الکی پول خودتون رو حروم این ... نکنید ! هیچ فایده ای نداره . من خودم خیلی پشیمونم حاضر بودم پولم رو آتیش میزدم ولی اینطوری سرم کلاه نمیرفت !
به جای این کارا ، برید یه نیم متر نایلون حبابدار بگیرید و اندازه دستگاه کنید و یه طرفش رو بدوزید و دستگاه رو داخلش قرار بدید ! به همین راحتی !!

فعلا مثل X360 شما نمیتونی بازی کامل بریزی رو هارد!بعضی از بازیها احتیاج به نصب دارن حجم این فایلها که باید نصب بشن از 1 گیگ و زیر 1 گیگ شروع میشه تا حداکثر 5 گیگ!

بله داره اما نه مثل اون چیزی که شما فکر میکنی و خیلی کم پیش میاد این اتفاق پیش بیاد!و اونم با یه مقدار مواظبت بیشتر که در معرض گرد وخاک قرار نگیره قابل پیش گیریه!

صداش یه چیزی تو مایه ی تق تق های PS2 هست ودیگه صدایی نداره البته موقع بازی اصلا متوجه این صدا نمیشید
من پیشنهاد میکنم یه 40Gig بگیری ترجیحا ریجن پال!

میلاد جان قیمتش چنده؟توبازار پیدا میشه؟
خوب زمانی که من بازیرو رو کلا بریزم رو هارد بدون اینکه بلو ری تو دستگاه باشه میشه بازی کرد؟

من میگم نره شما میگی بدوش؟
بازی رو نمیشه کامل ریخت رو هارد همون پست قبل هم گفتم بلکه بازی یه تعدادی فایل رو برای اجرا رو هارد میریزه(نصب میکنه)!شما هر کاری هم که بکنی وقتی میخوای بازی کنی باید دیسک بازی تو دستگاه باشه!

سلام به همگی
من چند تا تم برای ps3باpc دانلود کردم(پسوند فایل هاp3t. است) ریختم رو flash
تو ps3 وقتی میرم تو تم فایل ها رو پیدا نمی کنه!/چی کار کنم؟

لطفا اگر کسی تم با حال داره لینک بده!

سلام به همگی
من چند تا تم برای ps3باpc دانلود کردم(پسوند فایل هاp3t. است) ریختم رو flash
تو ps3 وقتی میرم تو تم فایل ها رو پیدا نمی کنه!/چی کار کنم؟

لطفا اگر کسی تم با حال داره لینک بده!
تم هارو درست در ادرس
PS3 -->> THEME
کپی میکنی ؟!
تمام فولدرهایی هم که داخل مموری میسازی باید با حروف بزرگ باشه .

من میگم نره شما میگی بدوش؟
بازی رو نمیشه کامل ریخت رو هارد همون پست قبل هم گفتم بلکه بازی یه تعدادی فایل رو برای اجرا رو هارد میریزه(نصب میکنه)!شما هر کاری هم که بکنی وقتی میخوای بازی کنی باید دیسک بازی تو دستگاه باشه!
شرمنده من منظورو اشتباه گرقفتم فکر کردم گفتین کلا میریزه درهر صورت ممنون

تم هارو ریختم رو مموری یه بار با اسم بزرگ یه بار تو یه پوشه با اسم بزرگ
اما وقتی میرم تو:
SETTING >>THEME SETTING >>THEME
FLASH رو میشناسه اما میگه توش هیچ تمی نیست/؟؟!!!؟

تو توپ خونه میگن 580000 تومن !!!!!!!!
ممنون.....
یه سوال دیگه اینکه 40GB دقیقا چه فرقی با بقیه داره؟( من قبلا یه چیزایی در این مورد شنیده بودم که این مدل یکم با بقیه فرق داره میخواستم بدونم 160Gb هم مثل 40Gb هست یا نه مثل 20gb 60gb 80gb )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or