شاهکار کردی 400 فروختی بزار به بروبچ بگم اسمتو تو کتاب گینس ثبت کنن:book::biggrin1:
تیکه میندازی یا جدی میگی ؟؟؟؟
نه به نظر من که بهتره این کارو انجام ندیراست میگه خیلی خوب فروختی.نو بود؟
--------------------------------------------
لطفا راهنماییم کنید
میخوام XBX 36 رو با 6 تا بازی PS3 تعویض کنم
کار خوبیه یا نه؟
جک 2009 : گرافیک PS3 ضعیفه حسن
تیکه میندازی یا جدی میگی ؟؟؟؟
خيلی باحال گفتی
----
من شنيدم واسه کنسول های ژاپنی ، Iso Loader واسه اجرای بازی های PS2 اومده
راسته ؟
(دليل اينکه اينجا پرسيدم اينه که تاپيک مربوط به هک تعطيل شده)
من با ps3 فیلم dvd رایتی نگاه کردم ولی چون فیلم Blu-ryپیدا نکردم نتونستم ببینم !!!این بحثای الکی رو ول کنید کافی تایبیک منحرف نکنید من یه سوال داشتم که ایا میشه روی دیسک blue rey خامش فیلم رایت کرد تو ps3 نگاه کرد یا نه مثل بازیها باید اورجینال باشه
من با ps3 فیلم dvd رایتی نگاه کردم ولی چون فیلم Blu-ryپیدا نکردم نتونستم ببینم !!!
سلام
بچه ها برای ps3 کاوری هست که وقتی دستگاه رو عمودی گذاشتیم بشه کشیدش رو دستگاه؟کجا ها دارن؟
2*لطفا اگر کسی قیمت بازیgta 4 نو & دست دوم رو داره بده
صداي كمي داره!ولي خب به هر حال يه چيزي داره اون تو مي چرخه نمي شه كه صدا نداشته باشه!و بنظر من كمترين صدارو داره هنگام بازي ديگه شنيده نميشه كه ولي اگه نزديك بشي چرا!منmgs4 دست دوم دارم .اگه خیلی با دقت به سطحش نگاه کنی یه سری خش های خیلی خیلی ریز دیده میشه/به نظر میاد بر اثر خوانده شدن درست شده باشن/ولی خش هایی نیست که به خاطر نگه داری بد به وجود امده باشن/به نظرتون ضرر داره؟
2.من وقتی بازی رو تو دستگاه میگذارم از درایوش یه صدایی میاد.مرتب و متناوب نیست.گویا تو هر دور چرخش cd ایجاد نمیشه/طبیعیه یا اصلا نباید صدا بده؟