راهنمایی برای خرید PS3

سلاممن 360 ام رو فروختم ولی دو دلم نمی دونم پلی 3 بگیرم یا ویی اگه میشه یه راهنمایی خفن بکنید بجز اون مورد همیشگی که میگن سلیقه ای نظر خودتون چیه ؟؟ممنون

اقا منم می خوام بگیرم ولی تو تهیه بازی به مشکل نخورم چون دونه ای 50 تومن هست ؟؟؟عوض میکنند ؟؟کرایه میدند ؟؟؟؟؟راستی وقتی ps3 رو میگیریم روش بازی نی ؟؟؟؟؟اگه نباشه 50 تومن باید رو بازی حساب کنم مگه نه? mgs4 چند هست ؟؟؟؟
شايدم بالاتر:biggrin1:_بله_بله_اگر باندل باشه(مطابق با خودش) آره_بله_آخرين دفعه 3 هفته پيش 48 تومن قيمت كردم.

سلام من 360 ام رو فروختم ولی دو دلم نمی دونم پلی 3 بگیرم یا ویی اگه میشه یه راهنمایی خفن بکنید بجز اون مورد همیشگی که میگن سلیقه ای نظر خودتون چیه ؟؟ممنون
PS3 بگير اگه NEXT GEN دوست داري!Wii هم خوبه ولي به سليقه ي خودت بر ميگرده.!

سلاممن 360 ام رو فروختم ولی دو دلم نمی دونم پلی 3 بگیرم یا ویی اگه میشه یه راهنمایی خفن بکنید بجز اون مورد همیشگی که میگن سلیقه ای نظر خودتون چیه ؟؟ممنون

خیلی کار خوبی کردی:love:
معلومه که PS3 بخر ;)
چند؟ به کی فروختی ؟ :دی

اگر ps 3 تا حالا crack نشده برای اینکه هزینه ی بالایی داره!! در ضمن blu-ry خام هم تو ایران 25 GBرو 15000 تومان میفروشند حالا حساب کنید خارج از کشور چند میفروشند !! برای مثال کسی که تو اتریش هست DVDخام رو 7.5 € میخره !! ببین دیگه Blu-ryخام چنده !!!

اگر ps 3 تا حالا crack نشده برای اینکه هزینه ی بالایی داره!! در ضمن blu-ry خام هم تو ایران 25 GBرو 15000 تومان میفروشند حالا حساب کنید خارج از کشور چند میفروشند !! برای مثال کسی که تو اتریش هست DVDخام رو 7.5 € میخره !! ببین دیگه Blu-ryخام چنده !!!
شما جایی رو سراغ دارین که BD خام بفروشه ؟

خیلی کار خوبی کردی:love:
معلومه که PS3 بخر ;)
چند؟ به کی فروختی ؟ :دی

5 ماه کار کرده بود الیت هم بود 400 بدون دسته اضافی و بازی(راستی دسته اضافی رو میفروشم هر کی خواست )((یه سوال بی ربط این حالت نوشته پنهان رو چطوری میزارید ))ممنون

5 ماه کار کرده بود الیت هم بود 400 بدون دسته اضافی و بازی(راستی دسته اضافی رو میفروشم هر کی خواست )((یه سوال بی ربط این حالت نوشته پنهان رو چطوری میزارید ))ممنون

شاهکار کردی 400 فروختی بزار به بروبچ بگم اسمتو تو کتاب گینس ثبت کنن:phone::book::biggrin1:

ببخشيد ،
برای اینکه هزینه ی بالایی داره
هيچ ربطي نداره!!!:-"
نمي تونند يعني نميتونند حالا اون هكره باباش ميلياردر باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or