راهنمایی برای خرید PS3

ای بابا !حالا من که عمودی می گذارم چه کنم؟

(نمیدونم ولی صدای یک دست نیست مثلا تو هرٍ20 ثانیه 8 تا صدای تق خیلی کوچولو میده!(این غیر از اون صدای یک نواختی که موقع خوندن میده)اما اره خیلی کمه اونقدر که تقریبا باید بچسبم به کنسول تا بشنومش!
منم کنسول تازه گرفتم(دیروز)نمیدونم طبیعیه یا نه(کنسول رو مطمئنم سالمه ولی خوب بازی رو نه!)

ممنون سلامت باشی!
385 از جمهوری/حالا با این صدا چه کنم؟

اتفاقا منم 2 روز پیش گرفتم ولی بازی ندارم :biggrin1:
ریجنش J هست ؟

دوستان
تمام بازیهای اریجینال PS3 یک جنس هستند یا فرق دارن ؟ مثلا جنس بد هم داریم BLUE-RAY :confused: برای PS3

ممنون

ای بابا !حالا من که عمودی می گذارم چه کنم؟

(نمیدونم ولی صدای یک دست نیست مثلا تو هرٍ20 ثانیه 8 تا صدای تق خیلی کوچولو میده!(این غیر از اون صدای یک نواختی که موقع خوندن میده)اما اره خیلی کمه اونقدر که تقریبا باید بچسبم به کنسول تا بشنومش!
منم کنسول تازه گرفتم(دیروز)نمیدونم طبیعیه یا نه(کنسول رو مطمئنم سالمه ولی خوب بازی رو نه!)
سلام به عضو جدید
اقا تروخدا اینقدر خودتون حرص ندید باور کن طبیعیه ماله ماهم همین صدارو میده اخه ps3 نکه هیچ صدایی نداره باسه همین کوچکترین صدا باعث شک میشه خیالت راحت من تضمین میکنم
اما درمورد بازیmgs4 بازم خیالت راحت بازیت درسته و هیچ مشکلی نداره اگه بازیت موج داره یه همچین حالتی باسه تمام mgs4 اگه اکم بگیری بازم این موجا روش دلیلشم اینکه چون روی بلوری 50 گیگ(البته به گفته فکر کنم علی رضای عزیز بود) ماله منم موج داره این موج نشانه خرابی بلوری mgs4 نیست پس با خیال راحت از بازی لذت ببر اتفاقی نخواهد افتاد به امید خدا;)

اتفاقا منم 2 روز پیش گرفتم ولی بازی ندارم :biggrin1:
ریجنش J هست ؟

دوستان
تمام بازیهای اریجینال PS3 یک جنس هستند یا فرق دارن ؟ مثلا جنس بد هم داریم BLUE-RAY :confused: برای PS3

ممنون
بازها کپی که نیست بگیم روی چه مارکی رایت شده !!
بازی ها تمام ارجینال و با یک کیفیت هستن .

دوستان الان به نظر شما خرید کدوم مدل و چه ریجنی به صرفه تر و بهتره؟
فرق چندانی نمیکنه برای بازی چون ریجن لاک نداره ولی ازجهت دیدن فیلم چون ریجن لاک داره وفیلم پال تو ایران بیشتر گیر میاد بنابراین پال گزینه بهتری بنظر میرسه البته یه مقدارگرونتراز جی هست فکرکنم 410تومن باشه پال درحال حاضر

نه ارزونتره من 385000 pal 40gigگرفتم اک!اتفقا کلی هم وسواس دارم مطمئنم اک بید!

فقط موندم کاور هم براش پیدا میشه یا نه!

پس آقا این خط های خیلی ریز
&
صدایی که ناشی از جا به جایی لنز هست(همون اول که بازی رو می گذاریم تا لود شه)

طبیعی ؟!!!!

راستی اختلاف قیمت نو(اک) و دست دوم بازی gta4 چقدره؟

نه ارزونتره من 385000 pal 40gigگرفتم اک!اتفقا کلی هم وسواس دارم مطمئنم اک بید!

پس آقا این خط های خیلی ریز
&
صدایی که ناشی از جا به جایی لنز هست(همون اول که بازی رو می گذاریم تا لود شه)

طبیعی ؟!!!!

راستی اختلاف قیمت نو(اک) و دست دوم بازی gta4 چقدره؟

عزیز این صداها طبیعی هستش خودتون زیاد اذیت نکنید مال همه این صدا رو داره بالاخره یه چیزی اون تو میچرخه اگه صدا نده باید نگران بشی در بعضی بازیها این صدا بیشتر مثلا در بازیgta این صدا بیشتره تا بازی متال در مورد کاور هم من فکر میکنم اگه دومتر پارچه بگیری هم همون کا رو میکنه خرج الکی نکنیدمیخواید روش گرد وخاک نشینه که پارچه هم همین کار رومیکنه

مي خواهي Skin Guard بگير!
41dHPb2ZoxL._SL500_AA280_.jpg

دوستان من میخواستم یه پلی استیشن 3 بگیرم اما چندتا سوال دارم
برام قیمتش مهم نیست اما:
هر بازی چند گیگ جا میگیره؟مثله ایکس باکس همون کل فضای بازی رو یا کمتر؟
خرابی هم داره سونی3؟
سر و دا چی؟مثله الیت بر سر و صدا هست یانه؟
اگه کسی قیمتاین محافظ هاش داره بگه ممنون میشم کلا من میخوام بعضی از بازیهای انحصاری سونی رو بگیرم و اینکه تا اون بازیو تموم کنم بازی دیگه ای نمیگیرم با این وجود میخواستم بدونم کدوماش برای من بهتره؟

دوستان من میخواستم یه پلی استیشن 3 بگیرم اما چندتا سوال دارم
برام قیمتش مهم نیست اما:
خرابی هم داره سونی3؟
اگه کسی قیمتاین محافظ هاش داره بگه ممنون میشم کلا من میخوام بعضی از بازیهای انحصاری سونی رو بگیرم و اینکه تا اون بازیو تموم کنم بازی دیگه ای نمیگیرم با این وجود میخواستم بدونم کدوماش برای من بهتره؟
فعلا مثل X360 شما نمیتونی بازی کامل بریزی رو هارد!بعضی از بازیها احتیاج به نصب دارن حجم این فایلها که باید نصب بشن از 1 گیگ و زیر 1 گیگ شروع میشه تا حداکثر 5 گیگ!
خرابی هم داره سونی3؟
بله داره اما نه مثل اون چیزی که شما فکر میکنی و خیلی کم پیش میاد این اتفاق پیش بیاد!و اونم با یه مقدار مواظبت بیشتر که در معرض گرد وخاک قرار نگیره قابل پیش گیریه!
صداش یه چیزی تو مایه ی تق تق های PS2 هست ودیگه صدایی نداره البته موقع بازی اصلا متوجه این صدا نمیشید
من پیشنهاد میکنم یه 40Gig بگیری ترجیحا ریجن پال!
مي خواهي Skin Guard بگير!
میلاد جان قیمتش چنده؟توبازار پیدا میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or