persianboy_i
کاربر سایت
سلام .دوستان اگه من بخوام امروز یا فردا یه ps3 40G بگیرم مینیمم چه قیمتی میتونم پیدا کنم بعد بازی هم داره یا اینکه جدا باید بگیرم؟
آخرین ویرایش:
این سوال خیلی مهمهبله به tv معمولی هم وصل میشه بابا بی خیاله full hd
نه ولی خوب اون لذتی که بخوای ازش نمیبری اگه میخوای رو تلویزیون معمولی بازی کنی ارزش نداره!این سوال خیلی مهمه
یعنی اگه تلویزیون HD نباشه تصویرش خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا 380 هم هست بازی هم باید جدا خریدسلام .دوستان اگه من بخوام امروز یا فردا یه ps3 40G بگیرم مینیمم چه قیمتی میتونم پیدا کنم بعد بازی هم داره یا اینکه جدا باید بگیرم؟
براي ن. بودن از چسب دم در كارتون و براي اطمينان از ريفريش نشدن كنسول چسب بالاي تعويض هارد
اقا من خودم با تی وی hd بازی میکنم ولی فکر نمیکم بدون hd هم اونقدر بد باشهاین سوال خیلی مهمه
یعنی اگه تلویزیون HD نباشه تصویرش خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ اسراری نیست که حتما ایستاده باشه ! میتونید به صورت عادی کنسول و بزارید !1- آیا PS3 باید حتمی به صورت ایستاده باشه ؟
شما عکس یا اهنگ یا فیلم مورد نظر که روی CD یا DVD هست میزارید داخل کنسول بعدش وارد دیسک مورد نظر میشید بعدش هم مثلث میزنید و کپی ! البته فیلم هایی که فرمت DVD هست امکان کپی نداره !2- برای انتقال اطلاعات به PS3 باید چیکار کرد ؟ (مثلا یه موزیک رو بخوام بریزم روی هاردش از رو CD یا DVD)
بله امکانش هست !3- آیا میشه فلش مموری یا هارد پرتابل رو به PS3 وصل کرد ؟
بله میشه اما فقط فایل های صوتی تصویری و عکس و میتونید بین ps3 و کامپیوتر انتقال بدید !4- آیا کامپیوتر رو میشه به PS3 وصل کرد و با هارد اون تبادل اطلاعات کرد ؟
یک قفل منطقه ای هست که برای اطلاعات بیشتر میتونید به اینجا مراجعه کنید .5- ریجن یا PAL چی هست ؟
6- چه فرمت هایی رو توی PS3 میشه دید ؟ (لطفا پسوندها رو قید کنید)
بله میشه اما مشکل اینجا هست که فیلم های Bluray که شما دانلود میکنید فرمت MKV هست و باید شما به AVI تبدیل کنید که حجمش خیلی بیشتر میشه !7- آیا میشه یک فیلم BlueRay دانلود کرد و بعد اون رو رایت کنیم و ببینیم ؟
نه !8- آیا میشه پسورد بذاری واسه PS3 تا کسی نتونه واردش بشه ؟
منظورتون سرعت هست !9- چقدر نیاز هست که با PS3 به اینترنت وصل بشی ؟
اره !1- من هارد اکسترنال دارم. باید پرت USB رو بزنم به PS3 ؟ فقط همین کافیه ؟ اطلاعات روی هارد کامل نمایش داده میشه ؟
توضیح خاصی فکر نکنم احتیاج باشه شما از لینک پایین میتونید جدید ترین فریمور هارو دانلود کنید بریزید روی فلش بعدش وصل کنید به ps3 و اپدیت کنید همین !GPOD عزیز درباره ورژن فریم ور دستگاه هم یه توضیح اگه میشه بدین ؟
همون کابل شبکه و وصل کن بین ps3 و pc بعدش داخل کامپیوتر داخل برنامه Media Player یک گزینه هست Sharing این گزینه و فعال کن بعدش هم داخل ps3 ای پی کامپیوتر و ست کن و داخل My Music , My Pictures , My Videos هر فایلی باشه داخل ps3 میتونی ببینی .حامد جان جواب سوال 2 رو هم لطف میکنید بگین ؟
2- از چه طریق میتونم PS3 رو به PC وصل کنم. البته کابل شبکه دارم.
لطفا اونهایی که بدون hdtv بازی میکونن بگن کیفیتش چطوره اخه من از بچگی با ps بزرگ شذم دلم نمیاد 360 بگیرم
..........................................................................
سیر تکاملی
ps1 -> ps2 -> psp