راهنمایی برای خرید PS3

فکر باندل رو از سرت بیرون کن... اگه نمیتونی برو یگانه!!!
اگه میخای با پلی3 فیلم بلو-ری ببینی باید رجین پال بگیری.
قیمت های دیروز: پلی3 40 گیگ پال 520 (توپ خونه)
پلی3 80 گیگ پیدا نشد... در ضمن 80 گیگ رجین پال نداره. اگه هم باشه 680 650 هستش.

سلام دوستان خسته نباشید !! من به هزار بدبختی پولمو کردم 680 تومن حالا فردا نه پس فردا میخوام برم تهرون اگه میشه بگید مدل 60 گیگ چی بخرم . از کجا بفهمم دستگاه نو هست و دسته هاش تقلبی نیست .! اگه میشه یه جای مطمئن تو تهرون معرفیی کنین ! خیلی ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید ! :blushing:

سلام دوستان خسته نباشید !! من به هزار بدبختی پولمو کردم 680 تومن حالا فردا نه پس فردا میخوام برم تهرون اگه میشه بگید مدل 60 گیگ چی بخرم . از کجا بفهمم دستگاه نو هست و دسته هاش تقلبی نیست .! اگه میشه یه جای مطمئن تو تهرون معرفیی کنین ! خیلی ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید ! :blushing:
اولاً که *60 گیگ خیلی کم هست و به همین دلیل گرونتر هست. البته با 680 خیلی کار ها میتونی بکنی ولی به نظر من 20 گیگ و البته چند امکانات کوچیک دیگه، نمیرزه که براش 200 تومان اضافه پول بدی، حالا خود دانی.
اگر نخوای 60 و *80 بگیری میمونه 2 تا انتخاب دیگه:

1- 40GB J
2- 40GB Pal

اگر اهل فیلم دیدن هستی، PAL رو بگیر که البته 50 تومان گرونترِ و اگر هم نه، همون J رو بگیر.

توی تهران هم به نظر من فقط توپخونه واسه خرید کنسول جای مطمئنی هست. فتحی هم اونجا از همه بهترِ بازم به نظر من ! خلاصه برو اونجا قیمت کن ببین چجوریاست دیگه، هرکی ارزون تر داد ازش بگیر.

اینی هم که دستِ دو هست و اینا رو نمیدونم چجوری میتونی تشخیص بدی ولی باید پلمپ باشه درش و کلاً قیافش معلوم نباشه که باز شده. از فتحی و ... بخری مطمئن هست.

* 60GB: این مدل دیگه تولید نمیشه و برای این کمیاب هست و => گرون
* 80GB: این مدل هم خیلی در دنیا و به طبع ایران کمیاب شده => گرون

یکیتون آدرس نمایندگیه سونی در تهران رو بده که پلی3 با گارانتی تعویض میده...
توی سه راه جمهوری یکی دوتا نمایندگی سونی هست ، تابلوهاشون کاملا مشخصه . فقط یه نکته در مورد گارانتی دارها بگم : حواستون باشه که گارانتی اصلی PS3 مال " شرکت بازرگانی ایران " هست ، اگه گارانتی با اسم دیگه ای بود ، نخرید . دوم اینکه PS3 های گارانتی دار معمولا وکیوم هستند (جعبه رو با یه روکش پلاستیکی پلمپ کردن) . البته الان فکر نمیکنم گارانتی دار زیاد گیرتون بیاد ولی تا چند وقت پیش فقط 60 GB Starter PAck گارانتی دارش گیر میومد.
به نظر من که ارزش نداره به خاطر گارانتی پول بیشتر بدین
دوست عزیز این اصطلاح در مورد لوازم الکترونیکی Refurbished هست نه Refresh ، به دستگاههایی گفته میشه که از طرف خریدار برگشت داده شده و یا نتونسته کنترل کیفیت کارخانه رو رد کنه و کارخانه تولید کننده اونها رو بعد از چک کردن کامل و رفع نقص (در صورت وجود) دوباره برای فروش، البته با قیمت پایینتر و همان گارانتی کالای معمولی، عرضه میکنه.

توضیح کاملتر رو میتونید اینجا ببینید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Refurbishment_(electronics)

حالا چه فرقی میکنه ، Refurbished یا Refresh . منظور ما در مورد آکبند واقعی بودن دستگاه است . در ضمن توی بازار اینجا کسی نمیفهمه Refurbished چیه . :cheesygri
زیاد فرق نداره... اگه باندل میخای اونجا ارزون تره. ولی اگه پلی3 معمولی میخای از همین جا بگیر. من قیمت امروز رو ندارم ولی تا دیروز شب که 490 بود.

میشه بگین از کجا 490 قیمت گرفتین ؟

اینم قیمت به روز 60 گیگ

آدرس:

تلفن:22766884 _ 22766892 _ 22574984 _ 09123502167

قیمت :550 تومان

تهران - خیابان پاسداران - بین گلستان هشتم و نهم شماره 35۳

با عرض سلام و خسته نباشی به دوستان ;)

من میخواهم یه PlayStation 3 بخرم ( فقط به خاطر metal gear ) یه سوالی دارم که اگه من یه ps3 بخرم حتما باید اینترنت پر سرعت برای گرفتن فریمور های سونی داشته باشم
یا نه:confused::confused::confused::confused::confused:
و ایا بدون نصب فریمور های هم میشود بازی ها رو اجرا کرد و این فریمور های سونی هر چند وقت یکبار میاید

با تشکر

با عرض سلام و خسته نباشی به دوستان ;)

من میخواهم یه PlayStation 3 بخرم ( فقط به خاطر metal gear ) یه سوالی دارم که اگه من یه ps3 بخرم حتما باید اینترنت پر سرعت برای گرفتن فریمور های سونی داشته باشم
یا نه:confused::confused::confused::confused::confused:
و ایا بدون نصب فریمور های هم میشود بازی ها رو اجرا کرد و این فریمور های سونی هر چند وقت یکبار میاید

با تشکر
نه دوست شما می تونی با pc توسط یه دانلود منیجر مثل idm فریمور رو دانلود کنی و بعد بریزی رو ps3
درضمن بازیهای جدید معمولا داخلشون فریمورهای جدید وجود داره
زمان اومدن فریمورهای جدید هم معمولا مشخص نیست
موفق باشید

سلام
من تو مالزی زندگی میکنم اینجا ps3 40GB 1500 رینگیت که میشه حدودن 450 تومن بازی هاشم 200 رینگیته
اینجا اروزن تر بخرم یا ایران البته این قیمت نماییندگی اصل سونی نیست بر همین گارانتیش 1 سال بیشتر نیست و فقط باید پیش همون مغازه برد :confused:

Last edited by a moderator:
سلام
من تو مالزی زندگی میکنم اینجا ps3 40GB 1500 رینگیت که میشه حدودن 450 تومن بازی هاشم 200 رینگیته
اینجا اروزن تر بخرم یا ایران البته این قیمت نماییندگی اصل سونی نیست بر همین گارانتیش 1 سال بیشتر نیست و فقط باید پیش همون مغازه برد :confused:
از همون مالزی بخر ارزون تره . تازه 1 سال گارانتی هم داره ولی اینجا بدون گارانتی حدودا 500 تومنه .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or