راهنمایی برای خرید PS3

نه دوست شما می تونی با pc توسط یه دانلود منیجر مثل idm فریمور رو دانلود کنی و بعد بریزی رو ps3
درضمن بازیهای جدید معمولا داخلشون فریمورهای جدید وجود داره
زمان اومدن فریمورهای جدید هم معمولا مشخص نیست
موفق باشید

با تشکر از شما دوست عزیز:love:

اگه میشه یه توضیعی بده که در بازیهای جدید معمولا داخلشون فریمورهای جدید وجود داره
در اکثر شون هست یا در تعداد کمی و این فریمور تقریبا حجمشان چقدر است که با اینترنت معمولی هم میشه دانلود کرد یا نه

الان به نظر شما کدام سیستم PAL یا NTSC یا J بهتره و ایا فرقی در اجرای بازی داره یا نه :confused:

بعد ایا بازیهای ps3 همشون FREE هست و در کل مشکلی از این بابت وجود دارد یا ندارد:-"

با تشکر:blushing:

با تشکر از شما دوست عزیز:love:

اگه میشه یه توضیعی بده که در بازیهای جدید معمولا داخلشون فریمورهای جدید وجود داره
در اکثر شون هست یا در تعداد کمی و این فریمور تقریبا حجمشان چقدر است که با اینترنت معمولی هم میشه دانلود کرد یا نه

الان به نظر شما کدام سیستم PAL یا NTSC یا J بهتره و ایا فرقی در اجرای بازی داره یا نه :confused:

بعد ایا بازیهای ps3 همشون FREE هست و در کل مشکلی از این بابت وجود دارد یا ندارد:-"

بله معمولا فرمور مورد نیاز برای اجرای بازی درون دیسک بازی موجوده . و حجمشون واسه دانلود 120-130 MB هست. با ADSL 128 چیزی حدود 2.5 ساعت طول میکشه .
PAL و UC و J هیچ فرقی در اجرای بازی نداره . ما چون تو ایران هستیم و ریجن کشور ما PAL هست ، بهتره که ریجن PS3 هم هماهنگ باشه .

در کل همه بازیهای PS3 Free Region هستن .

یه جا خوندم که 80GB گیر نمیاد من تازه پولامو جمع کرده بودم میخاستم بگیرم :( یعنی هیچ جا نداره؟
اگه هست کجا؟:confused: چون من تا یه هفته دیگه PS3 میگیرم یکی راهنمایی کنه:praying:

یه جا خوندم که 80GB گیر نمیاد من تازه پولامو جمع کرده بودم میخاستم بگیرم :( یعنی هیچ جا نداره؟
اگه هست کجا؟:confused: چون من تا یه هفته دیگه PS3 میگیرم یکی راهنمایی کنه:praying:
گیر میاد با قیمتای فوق تخیل
تو زیر زمین لباف بقلی توحید دیدم ولی کلا کمه
40 گیگ خوبه (نسبت به 80 گیگ بازی PS2
رو اجرا نمیکنه مموری کارت ساپورت نمیکنه.)

دوستان الان بهتره آدم PS3 80 GB بخره یا PS3 40 gb?
بعد الان به نظرتون به صرفه هست آدم یک PS3 باندل بخره؟
چه رجینی برای خاورمیانه مناسب تره؟

دوستان الان بهتره آدم PS3 80 GB بخره یا PS3 40 gb?
بعد الان به نظرتون به صرفه هست آدم یک PS3 باندل بخره؟
چه رجینی برای خاورمیانه مناسب تره؟
دوست عزیز 40 با 80 در سخت افزار هیچ فرقی با هم ندارن و 80 یکسری امکانات جانبی داره که 40 فاقد اوناست (مثل اجرای بازیهای ps2 که باید ارجینال باشن بازیها و با ریجن دستگاه هم خوانی داشته باشن که به نظر من اگر اختلاف قیمت80 با 40 رو یک ps2 بخرین بهتره و رم ریدر که اونم قیمتی نداره)
و بهترین ریجن هم برای خاور میانه اگه می خواین باهاش فیلم bd نگاه کنین pal هستش وگرنه ps3 در اجرای بازیها free هستش
حالا راسته میگن لنز 80GB ضعیفه به درد نمیخوره؟ یا اینم شایعه فن بویا 360
نه همونطور که خودتون گفتین شایعه است
بازیاش که همشون free پس PAL بگیر که فیلمم بتونی نگاه کنی
عزیز یه مشکلاتی هست که تقریبا خرید PAL رو منتفی یا شایدم غیر ممکن می کنه(مثل تفاوت قیمت که بنظرم برای یه فیلم که به راحتی می شه اونا رو با قیمت کمتری روی PC نگاه کرد بیهوده است یا مشکل کمبودن این ریجن)
موفق باشید

آخرین ویرایش:
اقا يكي قيمت دقيق PS3 تو تهران و دوبي داره؟
و از دوبي بخريم بهتر يا از تهران؟
40 گيگ رو اگر ميشه بگيد.
اينجور كه بوش مياد MGS4 من كشت!

با عرض سلام
icon14.gif

اگه میشه یه بنده خدایی در مورد فریز شدن PS3 یه مقدار توضیع بدین و در چه مواردی این مشکل به وجود میاید و در چه نوع از PS3 این مشکل وجود دارد و ایا PS3 که فریز میشوند قابل تعمیر هست یا نه:confused:

و یه سوال دیگری که دارم اینه که کلا PS3 رو الان دارد چین میزند یا JAPAN

و اگه چین میزند کیفیت ان چطور هست ( مخصوصا لنزهایش ;) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or