tom.angelo21
کاربر سایت
Assassins Creed بعضی اوقات فریز میکنه و Uncharted خیلی کم شاید در طول بازی یک بار فریز کنه و شاید هم نکنه (من که فریز شدن ندیدم در این بازی)اگه میشه یه بنده خدایی در مورد فریز شدن PS3 یه مقدار توضیع بدین و در چه مواردی این مشکل به وجود میاید و در چه نوع از PS3 این مشکل وجود دارد و ایا PS3 که فریز میشوند قابل تعمیر هست یا نه:confused:
چین هر چیزی تولید میکنه حتی 360 هم تولید میکنه و بستگی داره کنسولی که بخوای بخری ریجنش (Region) چی باشهو یه سوال دیگری که دارم اینه که کلا PS3 رو الان دارد چین میزند یا JAPAN
و اگه چین میزند کیفیت ان چطور هست ( مخصوصا لنزهایش![]()
شما میتونی هارد لپ تاپ بگیری.... در ضمن 60 گیگ بازیای پلی2 رو به طور سخت افزاری و 80 گیگ به صورت نرم افزاری اجرا میکنه. و دیگر فرقی نداره.فرقه بینه 60GB و 80GB فقط تو هارده؟
هاردش رو جایی میفروشن؟
با سلام قدمت بازی سنتری های عزیز
دارای رجین هستند وباید با رجین کنسول هماهنگ باشد ؟mgs4, Gta4 مانند ps3 آیا بازی های
در ضمن در تهران بازی هاش را کجاها تعویض می کنند وبا چه قیمتی ؟
دستتون درد نكنه! بابا يكي به من بگه ديگه.
به نظرتون الان ازلحاظ قيمت و كيفيت بهتر 40 بگيرم يا 80 ؟
بعدش هم بابا يكي اين قيمت 40 تو دوبي به ما بگه :biggrin1:
الان اين 40 گيگ ها دستشون دوآل شوك نيست نه!؟
بعدش يك سوال ديگه اين PS3 هم نحوه وصل شدن به اينترنت مثل 360 يا فرق داره!؟
بابا جان من بگيد. ممنون
اگه 80 پیدا کردی به من PM بده!!!!الان تو بازار ps3 80gig و 40gig قیمتاشون چنده ؟
اصلا 80gig پیدا میشه ؟
از کجای تهران بگیرم ارزون تر و بهتره ؟
با اینکه بازی های PS3 ریجن دارند ولی Free Region هستند یعنی روی کنسول هایی که ریجنشون با بازی فرق میکنه هم اجرا میشنبا سلام قدمت بازی سنتری های عزیز
دارای رجین هستند وباید با رجین کنسول هماهنگ باشد ؟mgs4, Gta4 مانند ps3 آیا بازی های
در ضمن در تهران بازی هاش را کجاها تعویض می کنند وبا چه قیمتی ؟
Assassins Creed بعضی اوقات فریز میکنه و Uncharted خیلی کم شاید در طول بازی یک بار فریز کنه و شاید هم نکنه (من که فریز شدن ندیدم در این بازی)
ربطی هم به مدل یا سخت افزار PS3 نداره (و اشکال از خود بازیه) ضمنا همه مدل های PS3 یکی هستند (با تفاوت های ناچیز که مربوط به بیشتر بودن هارد و اجرای بازی های PS2 و چیزهای دیگه میشه)
واقعا چه قدر این شایعه فریز همه جا پخش شده (این شایعه ها کار یه عده معلوم الحال هستش که کاریشون هم نمیشه کرد )که یکی مثل ایشون میاد میگه
ایا PS3 که فریز میشوند قابل تعمیر هست یا نه:confused: !!!
نه عزیزم PS3 فقط توی اون دو تا بازی که گفتم یکی دو بار بیشتر فریز نمیکنه و فقط کافیه یک بار کنسول رو On/Off کنید و دوباره بازی کنید
منظورتو از تعمیر نمیفهمم !!! یعنی میفهمم ولی انگار شما فکر میکنی اگه سالی یه دفعه کنسول فریز کنه که اشکال از خود بازی هست خراب میشه و باید بدی تعمیر !!
چین هر چیزی تولید میکنه حتی 360 هم تولید میکنه و بستگی داره کنسولی که بخوای بخری ریجنش (Region) چی باشه
لنزهایش هم بسیار خوب و مرغوب میباشد :biggrin1: اگه باهاش فوتبال بازی نکنی یا کشتی نگیری یا به عنوان میز غذا خوری یا سینی ازش استفاده نکنی برای لنزش مشکلی پیش نمیاد :biggrin1: فقط باید مثل یک دستگاه الکترونیکی سالم نگهش داری و ازش استفاده کنی.
شما نگران نباش:biggrin1: