راهنمایی برای خرید PS3

اگه میشه یه بنده خدایی در مورد فریز شدن PS3 یه مقدار توضیع بدین و در چه مواردی این مشکل به وجود میاید و در چه نوع از PS3 این مشکل وجود دارد و ایا PS3 که فریز میشوند قابل تعمیر هست یا نه:confused:
Assassins Creed بعضی اوقات فریز میکنه و Uncharted خیلی کم شاید در طول بازی یک بار فریز کنه و شاید هم نکنه (من که فریز شدن ندیدم در این بازی)
ربطی هم به مدل یا سخت افزار PS3 نداره (و اشکال از خود بازیه) ضمنا همه مدل های PS3 یکی هستند (با تفاوت های ناچیز که مربوط به بیشتر بودن هارد و اجرای بازی های PS2 و چیزهای دیگه میشه)

واقعا چه قدر این شایعه فریز همه جا پخش شده (این شایعه ها کار یه عده معلوم الحال هستش که کاریشون هم نمیشه کرد )که یکی مثل ایشون میاد میگه
ایا PS3 که فریز میشوند قابل تعمیر هست یا نه:confused: !!!
نه عزیزم PS3 فقط توی اون دو تا بازی که گفتم یکی دو بار بیشتر فریز نمیکنه و فقط کافیه یک بار کنسول رو On/Off کنید و دوباره بازی کنید
منظورتو از تعمیر نمیفهمم !!! یعنی میفهمم ولی انگار شما فکر میکنی اگه سالی یه دفعه کنسول فریز کنه که اشکال از خود بازی هست خراب میشه و باید بدی تعمیر !!:)

و یه سوال دیگری که دارم اینه که کلا PS3 رو الان دارد چین میزند یا JAPAN
و اگه چین میزند کیفیت ان چطور هست ( مخصوصا لنزهایش ;)
چین هر چیزی تولید میکنه حتی 360 هم تولید میکنه و بستگی داره کنسولی که بخوای بخری ریجنش (Region) چی باشه
لنزهایش هم بسیار خوب و مرغوب میباشد :biggrin1: اگه باهاش فوتبال بازی نکنی یا کشتی نگیری یا به عنوان میز غذا خوری یا سینی ازش استفاده نکنی برای لنزش مشکلی پیش نمیاد :biggrin1: فقط باید مثل یک دستگاه الکترونیکی سالم نگهش داری و ازش استفاده کنی.
شما نگران نباش:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دستتون درد نكنه! بابا يكي به من بگه ديگه.
به نظرتون الان ازلحاظ قيمت و كيفيت بهتر 40 بگيرم يا 80 ؟
بعدش هم بابا يكي اين قيمت 40 تو دوبي به ما بگه :biggrin1:
الان اين 40 گيگ ها دستشون دوآل شوك نيست نه!؟
بعدش يك سوال ديگه اين PS3 هم نحوه وصل شدن به اينترنت مثل 360 يا فرق داره!؟
بابا جان من بگيد. ممنون

با سلام قدمت بازی سنتری های عزیز
دارای رجین هستند وباید با رجین کنسول هماهنگ باشد ؟mgs4, Gta4 مانند ps3 آیا بازی های
در ضمن در تهران بازی هاش را کجاها تعویض می کنند وبا چه قیمتی ؟​

دارای رجین هستند وباید با رجین کنسول هماهنگ باشد ؟mgs4, Gta4 مانند ps3 آیا بازی های

دوست عزیز اصلا اینطور نیست فقط GTAIV همچین حالتی می شه گفت داره اونم روی SD tV

دستتون درد نكنه! بابا يكي به من بگه ديگه.
به نظرتون الان ازلحاظ قيمت و كيفيت بهتر 40 بگيرم يا 80 ؟
بعدش هم بابا يكي اين قيمت 40 تو دوبي به ما بگه :biggrin1:
الان اين 40 گيگ ها دستشون دوآل شوك نيست نه!؟
بعدش يك سوال ديگه اين PS3 هم نحوه وصل شدن به اينترنت مثل 360 يا فرق داره!؟
بابا جان من بگيد. ممنون

1. کیفیت هر 2 یکسان ... 40GB به صرفه هست.

2. نمیتونم بگم ...;)

3. همه پک های 40 گیگ دسته SixAxis اما پک MGS4 دست شوک دار همراش هست.

4. شما تنضیمات رو تو PS3 روی اتوماتیک تنضیم میکنی ... کانکشن تو PC هم باید شر کنی.

موفق باشی ...;)

آخرین ویرایش:
الان تو بازار ps3 80gig و 40gig قیمتاشون چنده ؟
اصلا 80gig پیدا میشه ؟
از کجای تهران بگیرم ارزون تر و بهتره ؟
اگه 80 پیدا کردی به من PM بده!!!!

با اینکه بازی های PS3 ریجن دارند ولی Free Region هستند یعنی روی کنسول هایی که ریجنشون با بازی فرق میکنه هم اجرا میشن

Assassins Creed بعضی اوقات فریز میکنه و Uncharted خیلی کم شاید در طول بازی یک بار فریز کنه و شاید هم نکنه (من که فریز شدن ندیدم در این بازی)
ربطی هم به مدل یا سخت افزار PS3 نداره (و اشکال از خود بازیه) ضمنا همه مدل های PS3 یکی هستند (با تفاوت های ناچیز که مربوط به بیشتر بودن هارد و اجرای بازی های PS2 و چیزهای دیگه میشه)

واقعا چه قدر این شایعه فریز همه جا پخش شده (این شایعه ها کار یه عده معلوم الحال هستش که کاریشون هم نمیشه کرد )که یکی مثل ایشون میاد میگه
ایا PS3 که فریز میشوند قابل تعمیر هست یا نه:confused: !!!
نه عزیزم PS3 فقط توی اون دو تا بازی که گفتم یکی دو بار بیشتر فریز نمیکنه و فقط کافیه یک بار کنسول رو On/Off کنید و دوباره بازی کنید
منظورتو از تعمیر نمیفهمم !!! یعنی میفهمم ولی انگار شما فکر میکنی اگه سالی یه دفعه کنسول فریز کنه که اشکال از خود بازی هست خراب میشه و باید بدی تعمیر !!:)

چین هر چیزی تولید میکنه حتی 360 هم تولید میکنه و بستگی داره کنسولی که بخوای بخری ریجنش (Region) چی باشه
لنزهایش هم بسیار خوب و مرغوب میباشد :biggrin1: اگه باهاش فوتبال بازی نکنی یا کشتی نگیری یا به عنوان میز غذا خوری یا سینی ازش استفاده نکنی برای لنزش مشکلی پیش نمیاد :biggrin1: فقط باید مثل یک دستگاه الکترونیکی سالم نگهش داری و ازش استفاده کنی.
شما نگران نباش:biggrin1:

ممنون

فقط :-"

بابا ما میدونیم که تو عقل کلی
icon10.gif
ترشی نخوری یه چیزی میشیا.....جججججججییییییییییگر:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

درخواست

با سلام خدمت همه دوستان
توي اين تاپيك كه اسمش هست راهنماي خريد پلي استيشن 3 كسي كه اطلاعات كاملي در مورد اين كنسول داته باشه و بياد بطور كلي مدلهاي آن و ريجن هاي موجود اين كنسول را شرح بده و محتويات پك اين دستگاه و اطلاعات ديگري در اين زمينه بده نبوده و براي مثال من كه براي اولين بار ميخوام اقدام به خريد اين كنسول بازي كنم در اين تاپيك سرگردون موندم و چيز بدر بخور پيدا نكردم حال اگه كسي در اين زمينه ميتونه منو راهنمائي كنه ممنون ميشم ازش.
با تشكر

سلام،

ps3 به دو پک 40 Gb و 80 Gb تقسیم میشه :ه تفاوتشون ایناس:

1- هارد
2 - مدل 80 مموری ریدر دارد
3- مدل 80 بازی های اوریجینال ps2 رو میخونه

به جز اینا هیچ فرقی نیست. که البته به قیمت فضایی 80 نمیرزه.

ps3 چه 40 و چه 80 در باندل های مختلف مثل gta iv , mgs4, gt5 و... عرضه میشه که در ایران کم هستن و به نظر من خریدن مدل 40 از همه به صرفه تره.

40 = 470000
80= 600000+

مدل 40 100% به صرفه تره.

ریجن در ps3 مهم نیست چون بازی هاش فری هستند و هر ریجنی رو روی هر کنسول بزاری کار میکنی. اما ریجن در فیلم های بلوری مهمه. یک تاپیک خودم در مورد ریجن دادم برو بخون.

محتویات مدل 40 1دسته sixaxis و سیم شارژر و کابل های av و... هست.

مدل 80 هم همینطور فقط HDMI هم داره.

در کل 40 از همه بهتره هم قیمتی هم مالی :cheesygri

همه ی اینایی که گفتم همه 10000 بار در این تاپیک و تاپیک های دیگه جواب دادند. پس اگر حوصله گشتن نداری تقصر ما ننداز.

سوال دیگری بود هستیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or