راهنمایی برای خرید PS3

اینکه خیلی خوبه که ! نیما جان این باندل زیاد هست ؟ یعنی راحت گیر میاد ؟!
الان هردوی این باندل ها رو فروشگاه پاناسونیک تو پایتخت داره ولی قیمتشو نمی دونم:
باندل 40 GB به همراه دو بازی R&C و Uncharted
باندل 40 GB به همراه بازی GT5 Prologue

الان هردوی این باندل ها رو فروشگاه پاناسونیک تو پایتخت داره ولی قیمتشو نمی دونم:
باندل 40 GB به همراه دو بازی R&C و Uncharted
باندل 40 GB به همراه بازی GT5 Prologue
اشکان تو مخمصه مالی هستم !! دقیقآ 3 هفته دیگه یکی از آشناها داره از دوبی میاد و اگه بتونه 500 تومن گیر بیاره اون باندل بالایی رو عالی میشه. پایتخت هم انقدر سر نزدم همه چی از دستم در رفته ولی احتمال زیاد به خاطر همون دو تا بازی قیمت رو میکشن روش و فکر میکنن باید قیمت بازیها رو جدا حساب کنن :دی
راستی اگه یه نفر با خودش یه همچین چیزی ( PS3 ) رو از دوبی بیاره تهران , مشکلی که نیست ؟ هزینه اضافه ای چیزی نمیگیرن ؟! :دی
------------------
یه سوال دیگه. من اگه باندل GT5 Prologue رو بخرم ( یا کلآ بازیش رو روی Blu-Ray بگیرم ) هیچ فرقی با نسخه دانلودیش نداره دیگه ؟ از نظر قیمت چطور ؟

اشکان تو مخمصه مالی هستم !! دقیقآ 3 هفته دیگه یکی از آشناها داره از دوبی میاد و اگه بتونه 500 تومن گیر بیاره اون باندل بالایی رو عالی میشه. پایتخت هم انقدر سر نزدم همه چی از دستم در رفته ولی احتمال زیاد به خاطر همون دو تا بازی قیمت رو میکشن روش و فکر میکنن باید قیمت بازیها رو جدا حساب کنن :دی
راستی اگه یه نفر با خودش یه همچین چیزی ( PS3 ) رو از دوبی بیاره تهران , مشکلی که نیست ؟ هزینه اضافه ای چیزی نمیگیرن ؟! :دی
------------------
یه سوال دیگه. من اگه باندل GT5 Prologue رو بخرم ( یا کلآ بازیش رو روی Blu-Ray بگیرم ) هیچ فرقی با نسخه دانلودیش نداره دیگه ؟ از نظر قیمت چطور ؟

فرقی بین دو نسخه دانلودی و bd نیست اما در مورد قیمت دیگه باید بشینی حساب کنی ولی قطعا اگه بتونی باندل او تهیه کنی قطعا به نفعته . نسخه دانلودیش حدود 35 پاوند بود فکر می کنم ولی خب می تونی gt5 رو به عنوان یه بازی قدیمی که زیاد خریدار نداره 50 تومن تهیه کنی دیگه نمی دونم بیشین حساب کتاب کن :biggrin1: ببین کدوم به صرفه تر هست.

رضا جان این Refresh یعنی چی؟
میشه توضیح بدی؟

مرسی

Refresh به معنای کلمه یعنی تازه کردن .
دستگاههای refresh هم دستگاههایی هستند که قبلا ایراد پیدا کردن ، رفتن کارخونه و تعمیر شدن ، دوباره آکبند شده و به بازار عرضه شدن ، اینگونه دستگاهها معمولا قابشون نو هست ولی داخلشون نه .

راستی اگه یه نفر با خودش یه همچین چیزی ( PS3 ) رو از دوبی بیاره تهران , مشکلی که نیست ؟ هزینه اضافه ای چیزی نمیگیرن ؟! :biggrin1:
نه آریا جان اگه به دونه همراهت باشه یه زمانی گمرکی نداشت
اما الان که اجمدی نژاد اومده خبر ندارم :biggrin1:

Refresh به معنای کلمه یعنی تازه کردن .
دستگاههای refresh هم دستگاههایی هستند که قبلا ایراد پیدا کردن ، رفتن کارخونه و تعمیر شدن ، دوباره آکبند شده و به بازار عرضه شدن ، اینگونه دستگاهها معمولا قابشون نو هست ولی داخلشون نه .

دوست عزیز این اصطلاح در مورد لوازم الکترونیکی Refurbished هست نه Refresh ، به دستگاههایی گفته میشه که از طرف خریدار برگشت داده شده و یا نتونسته کنترل کیفیت کارخانه رو رد کنه و کارخانه تولید کننده اونها رو بعد از چک کردن کامل و رفع نقص (در صورت وجود) دوباره برای فروش، البته با قیمت پایینتر و همان گارانتی کالای معمولی، عرضه میکنه.

توضیح کاملتر رو میتونید اینجا ببینید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Refurbishment_(electronics)

آخرین ویرایش:
سلام به همه...من ps3 40gb میخام...میگن قیمت ایران با دبی خیلی فرق میکنه...کسی از دبی میتونه PS3 40GB برام بیاره؟(لطفا پیغام خصوصی بدین)
زیاد فرق نداره... اگه باندل میخای اونجا ارزون تره. ولی اگه پلی3 معمولی میخای از همین جا بگیر. من قیمت امروز رو ندارم ولی تا دیروز شب که 490 بود.

سلاماگه میشه این قیمت ها رو بدید تا ببینم چه خاکی بر سرم بریزم ps3 80 gig uc or palps3 40 gigاسم مغازه رو هم بگید سوال :uc or pal کدوم بهتره؟mgs pack امده یا نه؟اگه امده چند؟کجا؟ اگه ندومده کی میاد ؟

سلاماگه میشه این قیمت ها رو بدید تا ببینم چه خاکی بر سرم بریزم ps3 80 gig uc or palps3 40 gigاسم مغازه رو هم بگید سوال :uc or pal کدوم بهتره؟mgs pack امده یا نه؟اگه امده چند؟کجا؟ اگه ندومده کی میاد ؟
شما چند صفحه قبل رو بخونی همه ی سوالاتت مکرر جواب داده شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or