الان هردوی این باندل ها رو فروشگاه پاناسونیک تو پایتخت داره ولی قیمتشو نمی دونم:اینکه خیلی خوبه که ! نیما جان این باندل زیاد هست ؟ یعنی راحت گیر میاد ؟!
اشکان تو مخمصه مالی هستم !! دقیقآ 3 هفته دیگه یکی از آشناها داره از دوبی میاد و اگه بتونه 500 تومن گیر بیاره اون باندل بالایی رو عالی میشه. پایتخت هم انقدر سر نزدم همه چی از دستم در رفته ولی احتمال زیاد به خاطر همون دو تا بازی قیمت رو میکشن روش و فکر میکنن باید قیمت بازیها رو جدا حساب کننالان هردوی این باندل ها رو فروشگاه پاناسونیک تو پایتخت داره ولی قیمتشو نمی دونم:
باندل 40 GB به همراه دو بازی R&C و Uncharted
باندل 40 GB به همراه بازی GT5 Prologue
اشکان تو مخمصه مالی هستم !! دقیقآ 3 هفته دیگه یکی از آشناها داره از دوبی میاد و اگه بتونه 500 تومن گیر بیاره اون باندل بالایی رو عالی میشه. پایتخت هم انقدر سر نزدم همه چی از دستم در رفته ولی احتمال زیاد به خاطر همون دو تا بازی قیمت رو میکشن روش و فکر میکنن باید قیمت بازیها رو جدا حساب کنن![]()
راستی اگه یه نفر با خودش یه همچین چیزی ( PS3 ) رو از دوبی بیاره تهران , مشکلی که نیست ؟ هزینه اضافه ای چیزی نمیگیرن ؟!
------------------
یه سوال دیگه. من اگه باندل GT5 Prologue رو بخرم ( یا کلآ بازیش رو روی Blu-Ray بگیرم ) هیچ فرقی با نسخه دانلودیش نداره دیگه ؟ از نظر قیمت چطور ؟
رضا جان این Refresh یعنی چی؟
میشه توضیح بدی؟
مرسی
کسی نگفت قیمت دسته ps3 چنده
ممنوناز 45 داره تا 65کنترلر معمولی حدود 45-50 و dual shock 3 حدود 65
![]()
Refresh به معنای کلمه یعنی تازه کردن .
دستگاههای refresh هم دستگاههایی هستند که قبلا ایراد پیدا کردن ، رفتن کارخونه و تعمیر شدن ، دوباره آکبند شده و به بازار عرضه شدن ، اینگونه دستگاهها معمولا قابشون نو هست ولی داخلشون نه .
زیاد فرق نداره... اگه باندل میخای اونجا ارزون تره. ولی اگه پلی3 معمولی میخای از همین جا بگیر. من قیمت امروز رو ندارم ولی تا دیروز شب که 490 بود.سلام به همه...من ps3 40gb میخام...میگن قیمت ایران با دبی خیلی فرق میکنه...کسی از دبی میتونه PS3 40GB برام بیاره؟(لطفا پیغام خصوصی بدین)
شما چند صفحه قبل رو بخونی همه ی سوالاتت مکرر جواب داده شده.سلاماگه میشه این قیمت ها رو بدید تا ببینم چه خاکی بر سرم بریزم ps3 80 gig uc or palps3 40 gigاسم مغازه رو هم بگید سوال :uc or pal کدوم بهتره؟mgs pack امده یا نه؟اگه امده چند؟کجا؟ اگه ندومده کی میاد ؟