Niko Bellic 2
کاربر سایت
قیمت PS3 40 GIG تو دبی چنده ؟ ( این سوال رو هزار بار تا حالا پرسیدم یه نفر جواب نداده ! )
VGA Box تو ایران گیر میاد یا نه ؟
یک، بیر، Oneیه سوال ابتدایی
تو جعبه ps3 چند تا joystick هست:blushing:
و قیمتش چنده
تو بری که 600 تومن هم بهت نمیدننوشته شده توسط pandora tomorrow
ایی فری چرا لو نمیدی از کجا خریدی؟ادرس رو بده فردا بدم برن بخرن:biggrin1:
5000 درهم.
حال شما خوب می باشد ؟5000 درهم.
بله پیدا میشه.
حاچی بازم میگم مجبوز نیستی پست بیخود بزنی وقتی اطلاع از چیزی نداریمن قیمت روزی که توو دوبی بار اول دیدم گفتم. سال 2006.:cheesygri
ولی میدونم که در دوبی گرون تر از این ور هستش.
راجع به این دوستان نظر بدن بهتره من فکر می کنم پاسخ سوالتو دادم . ما که با هم دعوا نداریم دوست من . من نمیدونم توی این bc واسه چی همه میخوان با هم دعوا کنن!!مشکل اینه نمی تونی جواب بدی بعدم میای پست بیخود میدی
واقعا یه عنوان یه کاربر نیاز بود بیایی همچین پستی بزنی ؟
عجب !! ... سوال از ریشه مشکل ندارهآخه سوالت از ریشه اشکال داره عزیز جان. داری سوال میکنی قیمت ps3 داخل دوبی چنده . خب معلومه کسی اطلاع دقیقی نداره . اینجا که کسی دوبی زندگی نمیکنه که قیمت بازار دوبی دستش باشه که . خیلی طرف کارش درست باشه یکی دو بار رفته دوبی واسه تفریح :biggrin1: شما سوال درست درمون بپرس بچه ها هستن اینجا جوابتو بدن یا اگه میخوای قیمت دوبی بدونی یه سر به فروشگاه مجازی بزن از پیام سوال کن آخه اون جنساشو از دبی میاره یا میتونی از نیما سوال کنی فکر میکنم تازگی رفته بود دبی.
دوستان عزیزم اگه کسی از چیزی اطلاع دقیقی نداره لطفا الکی پست نده چونکه آدمی که از چیزی اطلاع نداره با دادن پست الکی بیشتر معلومات خودشو میبره زیر سوال.
ممنون از شما ....
امیرخان ....
دوست عزیز Made in Japan ها Refresh هستند . :cheesygri:cheesygriPS3 40GB ساخت japan می خوای 490؟
فکر نمیکنم هنوز ریلیز شده باشه .این پلی3 Gunmetal رو کسی توو بازار دیده؟؟؟ اگه دیدید چنده؟
یدونه . در ضمن به دسته کنسول معمولا میگن Game Controllerیه سوال ابتدایی
تو جعبه ps3 چند تا joystick هست:blushing:
و قیمتش چنده
رضا جان این Refresh یعنی چی؟دوست عزیز Made in Japan ها Refresh هستند . :cheesygri:cheesygri
فکر نمیکنم هنوز ریلیز شده باشه .
یدونه . در ضمن به دسته کنسول معمولا میگن Game Controller