راهنمایی برای خرید PS3

کسی نبود؟؟بابا پی اس3به این عظمت یکی جواب مارو بده لطفا!
با این سرعتی که شما میپرسی اصلا امون نمیدی کسی جوابتو بده:دی. PSN کلا خلوته :دی. مثلا 100 نفر کنسول رو داریم ولی 5 نفر که خط پرسرعت مناسب با بازی R: Fall of Man یا GTAiV داشته باشن رو نداریم. ( البته مثال بود ). خلاصه چیزی نیست که از خودم بگم میتونی تو همین سایت امار Live بازها و PSN ـی ها رو در بیاری :دی.

ps3 مشکل چراغ زرد داره که هنوز هم برای یکی از دوستانت حل نشده.

بابا ! به پیر به بیغمبر اسم اون مشکل چراغ زرد نیست :praying::wallbash: مردم از بس گفتم ! اسمش چشمک زن قرمزه . فقط یکی از بچه های این سایت این مشکل داره . جای دیکه ای هم دیده نشده اون وقت چطوری میشه چیزی رو که برای یه نفر پیش اومده به کل ps3 ها نسبت داده بشه و اسمش بشه مشکل !

کنسول PS3 در حال حاضر مخصوصا داخل ایران فقط برای کنسول دوم خوبه ، یعنی کسی که میخواد فقط یه کنسول داشته باشه 100 درصد باید 360 بگیره .
اما اگه وضع مالی خوبی دارید و میتونید بازیهای اورجینال بخرید ، در کنار 360 خریدن PS3 هم مخصوصا برای بازیهای انحصاریش عاقلانه ست ...

از نظر PSN هم ، بچه هایی که داخل ایران و در PSN هستند تعدادشون خیلی کمتر از XBL هست ، ولی خارجیها توی PSN کم نیستند مخصوصا بازیهایی که انلاین خوبی دارند مثل COD 4 - Resistance - Warhawk - Motorstorm و ....

:دیLeave Your Fanboyism At The Door Please :دی

یکی باید اینو به خودت که اومدی تو تاپیک راهنمای برای خرید PS3 به طرف میگی برو 360 بخر !!!!!!! من نمیدونم چه دلیلی داره یه کاربر فعال 360 بیاد تو انجمن PS3 تا اونجایی که میتونه فن بوی بازی دربیاره و بعد فن بوی بودن رو به دیگران نسبت بده
یکی اومده میگه میخوام PS3 فلان بخرم مدل فالکن 360 رو بهش معرفی میکنه و بعد عیب های 360 رو روی PS3 میگذاره :laughing: و دلیل برتر بودن PS3 از 360 رو میپرسه :)
مشکل چراغ زرد رو دیگه نمیدونم از کجات دراوردی :)
اگه منظورت چراغ چشمک زن قرمز هست که فقط برای یکی نفر که کلا PS3 از بیخُ بُن ایراد داشته پیش اومده و نسبتش دادی به کل PS3 های جهان
دقیقا کاملا محترمانه داری فن بوی بازی درمیاری :)

من PS3 ندارم ولی 2 بار 360 ام سه چراغ شده و این دومی هم اتفاقا با مادربورد فالکن از نوع Elite هم بوده ! اصلا هم این مشکل 3 چراغ شدن در این مدل هم حل نشده

واقعا برای بعضی ها متاسفم که با وجود اینکه 360 اینقدر مشکل خرابی داره که هیچ کنسولی در تاریخ اینقدر مشکل نداشته باز میان و فن بوی بازی درمیارن

اخه ps3 که راهنمایی نمیخواد:cheesygri
مثله بچه های گل میری یه 40گیگ میخری با یه MGS4
میای میشینی زندگی میکنی
همین
البته جیب پرپول لازمه برای بازیاش:biggrin1:
اگه این نکته OK باشه
هیچ مشکلی بطور مطلق وجود نداره
اون چراغ زرد نسبت به سه چراغه 360 تقریبا نسبتش صفره!
و احتمال بوجود اومدنش کمتر از یک درصده

مرسی

کنسول PS3 در حال حاضر مخصوصا داخل ایران فقط برای کنسول دوم خوبه

من حرف شما رو قبول دارم در ایران درسته(اکثریت) اما میشه بگید در غیر ایران چرا به عنوان کنسول دوم خوبه؟

من حرف شما رو قبول دارم در ایران درسته(اکثریت) اما میشه بگید در غیر ایران چرا به عنوان کنسول دوم خوبه؟

نظر منم همینه بنظر من اگه کسی اینقدر توان مالی داره که میتونه واسه ps3 بازی بخره حتما میتونه یه 360 تهیه کنه . مگر کسانی که هر دو سه ماه یه بازی بخرن .
360 کنسولیه که بازیهاش زودتر از ریلیز جهانی و خیلی راحت از اینترنت دانلود میشه و با قیمت بسیار کمی میشه تهیه کنی . حالا حساب کن کسی که 360 داره بازیهای انحصاری خودش و بازیهای مشترک رو براحتی و با قیمت کمی تهیه و بازی میکنه و فقط میمونه بازیهای انحصاری ps3 که فقط اونا رو از دست میده که اگه ps3 داشته باشه میتونه اونا رو هم بازی کنه . در صورتیکه اگهه فقط ps3 داشته باشه اولا بازیهای 360 رو از دست میده و ثانیا کمتر کسی میتونه اکثر بازیهای مشترک رو با این قیمتهای بالا بخره . پس بنظر منهم باید یه 360 داشت واسه بازیهای به روز و مشترک و انحصاری خودش و بعدش یه ps3 .
شاید بگید 360 کیفیت ساخت نداره و ممکنه بسوزه و پولش حروم بشه . ولی با یه حساب سرانگشتی میتونید بفهمید که اگه 360 فقط یه سال واستون کار کنه شما حداقل میتونید 20 تا 30 بازی رو باهاش تموم کنید حالا اگه همین تعداد بازی رو بخواید رو ps3 بگیرید و تموم کنید چقدر واستون تموم میشه ؟ در حالی که 360 توی سری های جدید بسیار با کیفیت تر و مطمئنتر شده (هر چند که کنسول من مال سری قبله و هیچ مشکلی هم نداره ) .
پس اگه میتونید حتما یه 360 تهیه کنید که هم بروز بازی کنید هم زیاد و هم متنوع.
پیشنهاد من هر دو کنسول در کنار هم = هم کیفیت ، هم کمیت
یکی باید اینو به خودت که اومدی تو تاپیک راهنمای برای خرید PS3 به طرف میگی برو 360 بخر !!!!!!! من نمیدونم چه دلیلی داره یه کاربر فعال 360 بیاد تو انجمن PS3 تا اونجایی که میتونه فن بوی بازی دربیاره و بعد فن بوی بودن رو به دیگران نسبت بده
یکی اومده میگه میخوام PS3 فلان بخرم مدل فالکن 360 رو بهش معرفی میکنه و بعد عیب های 360 رو روی PS3 میگذاره :laughing: و دلیل برتر بودن PS3 از 360 رو میپرسه :)
مشکل چراغ زرد رو دیگه نمیدونم از کجات دراوردی :)
اگه منظورت چراغ چشمک زن قرمز هست که فقط برای یکی نفر که کلا PS3 از بیخُ بُن ایراد داشته پیش اومده و نسبتش دادی به کل PS3 های جهان
دقیقا کاملا محترمانه داری فن بوی بازی درمیاری :)

من PS3 ندارم ولی 2 بار 360 ام سه چراغ شده و این دومی هم اتفاقا با مادربورد فالکن از نوع Elite هم بوده ! اصلا هم این مشکل 3 چراغ شدن در این مدل هم حل نشده

واقعا برای بعضی ها متاسفم که با وجود اینکه 360 اینقدر مشکل خرابی داره که هیچ کنسولی در تاریخ اینقدر مشکل نداشته باز میان و فن بوی بازی درمیارن

دوست عزیز شما که هیچ شناختی در مورد osos (فریدون) نداری چرا با این لفظ صحبت میکنی ؟! ایشون با شناختی که من و اکثر دوستان اینجا ازشون دارن آدم خیلی منطقی و در ضمن فعال و بی قصد و غرضه . شما که تنها مدت کمیه توی این سایت عضو شدی حق نداری با عدم شناخت و درک پستهای دوستانی که مدت زیادی اینجان و همه میدونن که طرز تفکر و نوع پستهاش چطوریه با این لحن تند و مغرضانه پست بدید . مطمئنا اگه اشکالی توی پست ایشون بود کسانی بودند که به ایشون تذکر بدن .
در ضمن خودتون توی پست آخرتون یه نمونه از همین جملات مغرضانه و دور از منطق زدید:
کسی نمیدونه که شما چطور با کنسولات رفتار کردی که خراب شدن ولی بهیچ وجه اینطور که میگین نیست مگه فقط شما 360 داشتین که چون حالا خراب شده پس بدرد نمیخوره ؟! مگه کنسول من بعد از یک سال و نیم خراب شده ؟! تازه فالکون هم نیست ! شاید آمار خرابی کنسول نسبتا بالا بوده ولی مشکل اینه که خیلیا نمیدونستن که ازاین کنسول چطور باید استفاده و مراقبت بشه و بطبع نتیجش میشه افرادی مثل شما .

آخرین ویرایش:
عزیزان fanboy 360 خواهشا به خودشون اجازه ندن ـوی تاپیک ps3 حرف از کنسول 360 بزنن.

360 اصلا در حد ps3 نیست. تکنولوژی cell سی پی یو ps3 رو هنوز ibm نتونسته روی ابر کامپیوترش بزنه.

پیش بینی cnet رویترز اینه که آمار فروش 2012 اینجوریه:

ps3:102 million
wii: 80 m
360 :40 m :baby:
اصلا ps3 ؤو در کنار 360 قرار ندید.

اینجا تاپیک ps3 هست شما حق ندارید راجع به 360 صحبت کنید.

امیدوارم هرکس از این fanboy بازی ها دید گزارش کنه.

در ضمن سال 2008/9 برتری کامل ps3 رو نشون میده: منبع: ign,gamespot,gamepro

PS3:
MGS4*
Killzone 2*
God of War 3*
Final Fantasy XIII*
Motorstorm 2*
Resistance 2*
Gran Turismo 5*
Tekken 6*
Haze

360:
Ninja Gaiden 2.
Fable2
Too Human
Splinter cell Conviction
Banjo 3
Alan WAke
Huxley
Halo Wars
Gears 2

این عناوین اصلا باهم قابل مقایسه نیستن.

شما میدونید همین بلوری چقدر میرزه؟ بیرون بخواید بگیرید 300 به بالاس.

من دوستم 360 داره هر روز خونه ی من تلپه mgs بازی میکنیم. :laughing:

بنابراین اگر میخواین ـوی 2008 و 2009 بازی رو کنار بگزارید 360 بگیرید.

ادامه میدم:

اصلا بازی رو بزاریم کنار شما اگه ps3 بگیری multimdedia خونه تامینه.

روی هارد 360 نمیشه چیزی کپی کرد فقط میشه دانلود کرد. اما هارد ps3 هرجی بهش وصل کنی هارد فلش دیویدی هرچی بزاری میتونی کپی کنی رو هارد.

شما میتونی روی ps3 سیستم عامل بریزی و مثل یک کامپیوتر باهاش کار کنی.

ps3 همه ی فرمت های <یدیو و عکس و صدارو میخونه اما 360 فقط wmv و jpg و mp3.

ps3 میخوای آنلاین بازی کنی کنسولو روشن میکنی وصل میشه تموم اما 360 باید گلد بخی دستگاه wireless بخری....

تا چند وقت دیگه که playstation home بیاد دیگه لایو منقرض میشه.

و هزاران دلیل دیگه...

جناب اقای مهدی خان شما همین دو سه رو ز پیش بودید که توی انجمن 360 کلی اطلاعات میپرسیدیدو میخواستید 360 بخرید اسم کاربریتون هم که تابلو هستش(خدا روشکر که نمیشه اسم کاربری رو عوض کنی اینجوری بعضیا نمیتونن گذشته خودشونو عوض کنن) . حالا که رفتید ps3 خریدید جو گرفتتون!!!!! یه خورده خودتو کنترل کن یه کنسول خریدن که اینهمه هیجان نداره !!! درسته که ps3 یه کنسول فوق العادس ولی نه انقدر که یه نفر رو 180 درجه بچرخونه .
منظور شما از فن بوی کیه ؟ بهتره ادب رو رعایت کنید حداقل همه میدونن که من و فریدون زودتر از شما ps3 خریدیم . بهتره انقدر اطلاعات گرانبهاتونو راجع به cell و تعداد فروش کنسولها رو هدر ندید :-" و همچنین اطلاعاتی رو که موقعی عشق 360 داشتید از انجمنش کسب کردید تراوش نکنید چون خودمون بلدیم .
اینجا هر کسی پستی داده خودشم ps3 داشته (جز یه آقای محترم) پس لطفا اطلاعات مربوط به ps3 رو دوباره گویی نکن .
هیچ جا از پستهای من و یا ... گفته نشده 360 بهتره و ps3 بدتر بلکه در جواب دوستانیه که سوال کردن و میخواستن نکاتی واسشون روشن بشه .من خودم بارها توی انجمن 360 از مزایای ps3 گفتم پس باید یه دوستی که جو 360 گرفتش بیاد و پستی مثل پست شما بده؟!
شما هم اون کسی نیستید که حق و ناحق رو در اینجا مشخص میکنه .
اینجا هیچ کس پیدا نمیشه که خودش و یا باباش سهامی از شرکتهای سونی و یا ماکروسافت داشته باشه /:) اگه شما دارید مبارکتون باشه .
در آخر هم توصیه میکنم بیخیال 118 تا پستت شو و برو یه اسم کاربری دیگه درست کن.

360 اصلا در حد ps3 نیست. تکنولوژی cell سی پی یو ps3 رو هنوز ibm نتونسته روی ابر کامپیوترش بزنه.

تا شما حد رو چی تعریف کنید !!! شرط میبندم اصلا ندونی cell چیه چه برسه به ابر کامپیوتر .
پیش بینی cnet رویترز اینه که آمار فروش 2012 اینجوریه:

ps3:102 million
wii: 80 m
360 :40 m :baby:

اگه تا 2012 زنده بودیم بیا ثابت کن .
اصلا ps3 ؤو در کنار 360 قرار ندید.
حالا که 360 داریم چرا قرار ندیم به کوری چشم حسود .
اینجا تاپیک ps3 هست شما حق ندارید راجع به 360 صحبت کنید.
باید ها و نباید ها در حیطه اختیارات شما نیست پس وقتی ... شدی بیا .
امیدوارم هرکس از این fanboy بازی ها دید گزارش کنه.
برای اینکه خودتو موجه نشون بدی راههای دیگه ای هم هست، اول فکر کن بعد تایپ کن.
در ضمن سال 2008/9 برتری کامل ps3 رو نشون میده منبع: ign,gamespot,gamepro]
این چیزا برای افرادی مثل شما مهمه سعی کن به چیزای مهمتر فکر کنی اینا کشکن .
این عناوین اصلا باهم قابل مقایسه نیستن.
اونم مقایسه ای که شما بکنی .
شما میدونید همین بلوری چقدر میرزه؟ بیرون بخواید بگیرید 300 به بالاس.
اینجا راجع به کنسول صحبت میشه نه پلیر
من دوستم 360 داره هر روز خونه ی من تلپه mgs بازی میکنیم. :laughing:
احتمالا تا چند روز قبل شما خونه ایشون تلپ بودید و geow و ng2 بازی میکردید .
بنابراین اگر میخواین ـوی 2008 و 2009 بازی رو کنار بگزارید 360 بگیرید.
اینطوری که میگی من باید 2007 و 2008 بازی رو میذاشتم کنار
----------------------------------------------------------
ببخشید تاپیک رو منحرف کردم ولی بعضیا دیگه شورش رو درآوردن .

آخرین ویرایش:
جناب اقای مهدی خان شما همین دو سه رو ز پیش بودید که توی انجمن 360 کلی اطلاعات میپرسیدیدو میخواستید 360 بخرید اسم کاربریتون هم که تابلو هستش . حالا که رفتید ps3 خریدید جو گرفتتون!!!!! یه خورده خودتو کنترل کن یه کنسول خریدن که اینهمه هیجان نداره !!!
منظور شما از فن بوی کیه ؟ بهتره ادب رو رعایت کنید حداقل همه میدونن که من و فریدون زودتر از شما ps3 خریدیم . بهتره انقدر اطلاعات گرانبهاتونو راجع به cell و تعداد فروش کنسولها رو هدر ندید :-" و همچنین اطلاعاتی رو که موقعی عشق 360 داشتید از انجمنش کسب کردید تراوش نکنید چون خودمون بلدیم .
اینجا هر کسی پستی داده خودشم ps3 داشته (جز یه آقای محترم) پس لطفا اطلاعات مربوط به ps3 رو دوباره گویی نکن .
هیچ جا از پستهای من و یا ... گفته نشده 360 بهتره و ps3 بدتر بلکه در جواب دوستانیه که سوال کردن و میخواستن نکاتی واسشون روشن بشه .من خودم بارها توی انجمن 360 از مزایای ps3 گفتم پس باید یه دوستی که جو 360 گرفتش بیاد و پستی مثل پست شما بده؟!
شما هم اون کسی نیستید که حق و ناحق رو در اینجا مشخص میکنه .
اینجا هیچ کس پیدا نمیشه که خودش و یا باباش سهامی از شرکتهای سونی و یا ماکروسافت داشته باشه /:) اگه شما دارید مبارکتون باشه .

مهدی جون زیاد خودتو ناراحت نکن :biggrin1: . معمولا دوستانی که این حرفا رو میزنن یک کمی کم لطف هستن . اونایی که باید بفهمن فریدون چی گفته ! فهمیدن :biggrin1: البته این فریدون چند روز پیش با من گلاویز شد میخواست بگیره بزنه من در رفتم از دستش :p به هر حال روی صحبتم با تمام اعضای سایت هستش یه بار دیگه میگم :
دوستان عزیز لطفا احترام یکدیگر رو نیگه دارین :mad: این برای بار 2000ام:biggrin1:
از زدن پست های خوشحال کننده بپرهیزید برادرای من :biggrin1:
با طرفداری ما از یه کنسول نه شرکت رقیب ورشکست میشه نه سود شرکت مورد طرفداری واقع شده :biggrin1: بیشتر میشه .
اتفاقا تنها کسایی که اصلا شرکت ها هیچ ارزشی براشون قائل نیستن ، ما هستیم

با تشکر ...
امیرخان ...

سلام دوستان منم به عنوان یه کاربر قدیمی بگم که آره به نظر من ps3 تنها بدرد نمی خوره چون کپی خور نیست و بازیهاش زیادی گرون هستن و باید 360 داشته باشی بعد ps3 بخری من خودم عشق mgs4 هستم اما خوب 360 دارم ps3 هم ماله دوستم بیشتر اوقات دستم بوده اما الان متاسفانه فروخته و من قصد دارم bundle mgs4 رو بخرم من از 360 واقعا راضی هستم خیلی کنسول خوبی هست بازیهاش بیشتر از ps3 هستن اما بازیهای انحصاری ps3 رو نمی شه با بازیهای انحصاری 360 مقایسه کرد ps3 یه تیکن داره که همه واسش سرو دست می شکنن نه اینکه داخل ایران بلکه کل جهان!!!! اما وجود 360 واسه کپی خور بودنش در کنار ps3 الزامی هست!!! حالا اگر بچه های هکر بتونن Ps3 رو هک کنن خوب دمشون گرم دیگه ما نیازی به 360 نداریم!!!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or