sinasafari
کاربر سایت
یه سوال میگم تابستون تیر-مرداد PSNشلوغ میشه یعنی ایرانیا میان ؟یا باید وایسیم و قرار بزاریم یکساعت یا نه پرن اونجا و فقط بایدINVITEکنیم
؟
؟
با این سرعتی که شما میپرسی اصلا امون نمیدی کسی جوابتو بدهکسی نبود؟؟بابا پی اس3به این عظمت یکی جواب مارو بده لطفا!
ps3 مشکل چراغ زرد داره که هنوز هم برای یکی از دوستانت حل نشده.
Leave Your Fanboyism At The Door Please
![]()
یکی باید اینو به خودت که اومدی تو تاپیک راهنمای برای خرید PS3 به طرف میگی برو 360 بخر !!!!!!! من نمیدونم چه دلیلی داره یه کاربر فعال 360 بیاد تو انجمن PS3 تا اونجایی که میتونه فن بوی بازی دربیاره و بعد فن بوی بودن رو به دیگران نسبت بده
یکی اومده میگه میخوام PS3 فلان بخرم مدل فالکن 360 رو بهش معرفی میکنه و بعد عیب های 360 رو روی PS3 میگذاره :laughing: و دلیل برتر بودن PS3 از 360 رو میپرسه
مشکل چراغ زرد رو دیگه نمیدونم از کجات دراوردی
اگه منظورت چراغ چشمک زن قرمز هست که فقط برای یکی نفر که کلا PS3 از بیخُ بُن ایراد داشته پیش اومده و نسبتش دادی به کل PS3 های جهان
دقیقا کاملا محترمانه داری فن بوی بازی درمیاری
من PS3 ندارم ولی 2 بار 360 ام سه چراغ شده و این دومی هم اتفاقا با مادربورد فالکن از نوع Elite هم بوده ! اصلا هم این مشکل 3 چراغ شدن در این مدل هم حل نشده
واقعا برای بعضی ها متاسفم که با وجود اینکه 360 اینقدر مشکل خرابی داره که هیچ کنسولی در تاریخ اینقدر مشکل نداشته باز میان و فن بوی بازی درمیارن
من حرف شما رو قبول دارم در ایران درسته(اکثریت) اما میشه بگید در غیر ایران چرا به عنوان کنسول دوم خوبه؟
یکی باید اینو به خودت که اومدی تو تاپیک راهنمای برای خرید PS3 به طرف میگی برو 360 بخر !!!!!!! من نمیدونم چه دلیلی داره یه کاربر فعال 360 بیاد تو انجمن PS3 تا اونجایی که میتونه فن بوی بازی دربیاره و بعد فن بوی بودن رو به دیگران نسبت بده
یکی اومده میگه میخوام PS3 فلان بخرم مدل فالکن 360 رو بهش معرفی میکنه و بعد عیب های 360 رو روی PS3 میگذاره :laughing: و دلیل برتر بودن PS3 از 360 رو میپرسه
مشکل چراغ زرد رو دیگه نمیدونم از کجات دراوردی
اگه منظورت چراغ چشمک زن قرمز هست که فقط برای یکی نفر که کلا PS3 از بیخُ بُن ایراد داشته پیش اومده و نسبتش دادی به کل PS3 های جهان
دقیقا کاملا محترمانه داری فن بوی بازی درمیاری
من PS3 ندارم ولی 2 بار 360 ام سه چراغ شده و این دومی هم اتفاقا با مادربورد فالکن از نوع Elite هم بوده ! اصلا هم این مشکل 3 چراغ شدن در این مدل هم حل نشده
واقعا برای بعضی ها متاسفم که با وجود اینکه 360 اینقدر مشکل خرابی داره که هیچ کنسولی در تاریخ اینقدر مشکل نداشته باز میان و فن بوی بازی درمیارن
جناب اقای مهدی خان شما همین دو سه رو ز پیش بودید که توی انجمن 360 کلی اطلاعات میپرسیدیدو میخواستید 360 بخرید اسم کاربریتون هم که تابلو هستش . حالا که رفتید ps3 خریدید جو گرفتتون!!!!! یه خورده خودتو کنترل کن یه کنسول خریدن که اینهمه هیجان نداره !!!
منظور شما از فن بوی کیه ؟ بهتره ادب رو رعایت کنید حداقل همه میدونن که من و فریدون زودتر از شما ps3 خریدیم . بهتره انقدر اطلاعات گرانبهاتونو راجع به cell و تعداد فروش کنسولها رو هدر ندیدو همچنین اطلاعاتی رو که موقعی عشق 360 داشتید از انجمنش کسب کردید تراوش نکنید چون خودمون بلدیم .
اینجا هر کسی پستی داده خودشم ps3 داشته (جز یه آقای محترم) پس لطفا اطلاعات مربوط به ps3 رو دوباره گویی نکن .
هیچ جا از پستهای من و یا ... گفته نشده 360 بهتره و ps3 بدتر بلکه در جواب دوستانیه که سوال کردن و میخواستن نکاتی واسشون روشن بشه .من خودم بارها توی انجمن 360 از مزایای ps3 گفتم پس باید یه دوستی که جو 360 گرفتش بیاد و پستی مثل پست شما بده؟!
شما هم اون کسی نیستید که حق و ناحق رو در اینجا مشخص میکنه .
اینجا هیچ کس پیدا نمیشه که خودش و یا باباش سهامی از شرکتهای سونی و یا ماکروسافت داشته باشهاگه شما دارید مبارکتون باشه .