راهنمایی برای خرید PS3

یعنی خش دار و کثیف .
200 تومن اضافه پول دادن واسه 80 گیگ اصلا ارزش نداره .کامل یعنی داشتن رم ریدر و 40 گیگ هارد بیشتر و اجرای بازیهای اورجینال پلی 2 و 1.
قیمت 80 بین 650 تا 700 .
کلا ps3 نمیسوزه و خرابیش کمه ولی فکر نکنم خیلی بتونی باهاش بازی کنی با توجه به قیمت نجومی بازیهاش . قیمت بازیها هم از 50 تا 100 تومن بسته به جدید و قدیمی بودنشون داره . در کل اگه وضع مالیت در سطح تیم ملی نیست بیخیال ps3 شو .
پس ps 3 40 گیگ بگیرم!
چرا انقدر بازی های ps3 گرون هستن؟
قیمت ps3 40 گیگ چنده؟
راهی نیست ps3 بخرم که خرابی نداشته باشه مثلا به جعبه ps جعبه خاصی باشه یا شماره ای روی جعبه باشه که ps3 های خوب تو میذارن؟نمیدونم سوالم متوجه شدید؟

ولی در دوبی از 1800 تا 2100 درهم قیمت پلی3 هستش.
آقا عماد مطمئنی قیمتا تو دبی اینطورین یا حدس میزنی؟ این 1800 درهم ک گفتی مربوط به 40 گیگه یا 80؟
اگه 40 باشه که با اینجا فرقی نمیکنه ولی اگه 80 باشه که عالیه(که عمرا قیمت 80 باشه)
در کل اگه وضع مالیت در سطح تیم ملی نیست بیخیال ps3 شو .
مگه تمام بچه هایی که اینجا ps3 دارن وضعشون در حد تیم ملیه؟:confused:

آقا عماد مطمئنی قیمتا تو دبی اینطورین یا حدس میزنی؟ این 1800 درهم ک گفتی مربوط به 40 گیگه یا 80؟
اگه 40 باشه که با اینجا فرقی نمیکنه ولی اگه 80 باشه که عالیه(که عمرا قیمت 80 باشه)

نه داداش همون 40 گیگ منظورش بود

کاملا مطمئنم...... 40 گیگه

پس ps 3 40 گیگ بگیرم!
چرا انقدر بازی های ps3 گرون هستن؟
قیمت ps3 40 گیگ چنده؟
راهی نیست ps3 بخرم که خرابی نداشته باشه مثلا به جعبه ps جعبه خاصی باشه یا شماره ای روی جعبه باشه که ps3 های خوب تو میذارن؟نمیدونم سوالم متوجه شدید؟
ببین پلی3 کلا خرابی نداره... من تا 12 ساعت باسه دانلود دموی unchated روشنش گذاشتم....

بهترین جا برای خرید ps3 توی تهران کجاس؟
من یگانه رو قبول دارم... چون باسه یکی از ذوستام دیروز گزفتم 470 با کلی چک و چونه... دستگاه پلمپ بود.... رجین پال.

مگه 40 گیگ تهران چنده؟
یک سوال دیگه چرا اتقدر برای ایکس باکس انجمن هست ولی برای پلی3 فقط همین یکی؟

چون که این کنسول زیاد دنگ و فنگ نداره(3 چراغ-اینتر کولر- مادر بورد ها و درایو های مختلف) کلا کنسول بی دنگ و فنگیه....
1 دلیله دیگه اینه که پلی3 چون کپی خور نشده اکثرا سمتش نمیزن... باسه همین این انجمن اینقدر خلوته.
قیمت پلی3 450 به بالا.... نهایتا 520....

با 40 گیگ هم میشه آنلاین بازی کرد؟
این کارت ریدر چیه که 40 گیگ نداره؟
همراه کنسول پلی3 بازی مجانی میدن؟
شما خودتون پلی 3 40 گیگ دارین؟
ربطی به آنلاين بازی کردنشون نداره مدل

کارت ريدر هم برای خوندن انواع و اقسام رم هستش.مثل رم موبايل ها و اين حرفا

بعضی پاک ها بازی هم دارند که گرون هستند

واقعا دمتون گرم خیلی خوب منو راهنمایی کردین
برای خرید 40 گیگ به ارزون ترین قیمت از تهران کجا برم؟
اگر میشه آدرس دقیق بدید چون من شهرستان زندگی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or