راهنمایی برای خرید PS3

با 40 گیگ هم میشه آنلاین بازی کرد؟
این کارت ریدر چیه که 40 گیگ نداره؟
همراه کنسول پلی3 بازی مجانی میدن؟
شما خودتون پلی 3 40 گیگ دارین؟

ربطی به آنلاین بازی کردن نداره....
خیر بازی مجانی نمیدند.....
1 توضیحی در مورد کارت ریدر هست.... شما میتونی 1 کارت ریدر جدا بگیری و با usb به اسلات usb کنسول وصل کنی.....
دوستام 40 گیگ دارند خودم هم 60 دارم.;)

سلام
میگم با450تومن میشهPS3خرید؟
مقطوعه:laughing:
میشه؟

توی تهران 430 هم میتونی بخری (من 430 خریدم)(40 گیگ)
البته احتمالا از همین روزا قیمتها میره بالا بخاطر تابستون .
سینا خان بازم میگم خوب فکراتو بکن اگه نمیتونی بازیهاشو براحتی تهیه کنی ps3 نگیر چون یه جورایی از بازی کردن سرخورد ه میشی وقتی نتونی بازیها رو بروز بگیری و با هزینه بسیار بالا تهیه کنی . یکی از دوستان یه حرفی زد که شاید خودت خونده باشی : (( پول 6 تا بازی به اندازه پول خود کنسول میشه ))

آخرین ویرایش:
سلام
یکی از دلایلی که نمیخوام360بگیرم اینه که مشکلات داره دیگه شما خودت هم مدونی چقدر اطلاعات کسب کردم در مورد کولینگ و فیکس و اینا ولی خوب وقتی ه کنسول دیگه رو میبینم با این کیفت ساخت از خرید 360پشیمون میشم:(
درمورد بازیهم دیگه سره گنچ ننشسته ام:cheesygriکه همش 100تومن پول بازی بدم!
بازم میگم تنها دلیل خرید پی اس 3برای من تا اینجا اینه که مشکل گرمایی نداره و با ترس بازی نمیکنم یه چیز دیگش اینه که PSNمجانیه تا اونجایی که من میدونم و مثه لایو نباید GOLDبخرم دیگه این که امیدوار میمونم تا کپی خور بشه:confused:میگن تا تابستون میشه
و مطلب بعدی اینکه دوستان عزیز من ایا جایی هست که بهم شماره و اینا بدین مثه پرتو نکست جن و این جور چیزا که من بتونم با این قیمت گیر بیارم که هم مطمین باشه و هم خوب باشه و قیمتش هم بالا نباشه اخه من تهران نیستم واسه همین میگم
در پایان هم ازشما تشکر میکنم که اینقدر راهنماییم میکنید:love:

سلام
یکی از دلایلی که نمیخوام360بگیرم اینه که مشکلات داره دیگه شما خودت هم مدونی چقدر اطلاعات کسب کردم در مورد کولینگ و فیکس و اینا ولی خوب وقتی ه کنسول دیگه رو میبینم با این کیفت ساخت از خرید 360پشیمون میشم:(
بازم میگم تنها دلیل خرید پی اس 3برای من تا اینجا اینه که مشکل گرمایی نداره و با ترس بازی نمیکنم یه چیز دیگش اینه که PSNمجانیه تا اونجایی که من میدونم و مثه لایو نباید GOLDبخرم دیگه این که امیدوار میمونم تا کپی خور بشه:confused:میگن تا تابستون میشه
و مطلب بعدی اینکه دوستان عزیز من ایا جایی هست که بهم شماره و اینا بدین مثه پرتو نکست جن و این جور چیزا که من بتونم با این قیمت گیر بیارم که هم مطمین باشه و هم خوب باشه و قیمتش هم بالا نباشه اخه من تهران نیستم واسه همین میگم

به نظر من از نکست جن یا پرتو بگیر که مطمعن ترین جا باسه خرید پستی هستند وست گیم هم خوبه.....
شماره نکست جن: 66958764
وست گیم: 66953138
فروشگاه پرتو 22894783 - 09121640753

سلام

• مشکل گرمائی در سری جدید 360 یعنی فالکون ها کاملا از بین رفته.
  • اون تاپیک کولینگ برای کنسول های قدیمی ست.
  • ps3 مشکل چراغ زرد داره که هنوز هم برای یکی از دوستانت حل نشده.
  • PSN درسته مجانیه ولی تراکم بازیباز هاش خیلی خیلی کمتر از XBL ـه.
  • با این وضع Update دادن سونی، حالا حالا ها کپی نمیشه، دلت خوش نباش.
دلایل درستی برای خریدن ps3 و بهتر دونستن اون از 360 نیاوردی :biggrin1:.

چرا الکی تو سر مال میزنی
من ps3 نخریدم چون کپی خور نشده تنها ایرادی هم که میشه گرفت همین قیمت بازی هاست چرا دیگه الکی عیب میذاری رو ps3 سه چراغ هم شایعه ای بیش نیست من توی اون تاپیک رفتم دیدم طرف چی گفت ضایست خالی بندیه
مگه چندتا داده که میگی با این وضع؟چرا بزرگش میکنی؟

:(:(یعنی پسPS3نخرم:((:confused:
داداش بخر سریع تر بخر اگر فقط با خرید بازی هاش مشکل نداری
ببین این حرف خیلی ها میزنن منم میگم چون اعتقاد دارم
اگر بازی ps3 کپی خور بشه مطمئا باش xbox 360 باید جلوی ps3 لنگ بندازه
تا 2 روز دیگه dvd میره کنار ولی بلوری .............

1 دلیل رو نگفتی.... پلی3 هنوز خیلی وقت داره باسه کپی خور شدن....
به گفته کوتاگوری در e3 2006 باسه پلی3 تا 10 سال بازی میاد تازه 1سالش گذشته ولی 360 خیلی باسش بازی بیاد تا 4 سال دیگه هستش...

چرا الکی تو سر مال میزنی
من ps3 نخریدم چون کپی خور نشده تنها ایرادی هم که میشه گرفت همین قیمت بازی هاست چرا دیگه الکی عیب میذاری رو ps3 سه چراغ هم شایعه ای بیش نیست من توی اون تاپیک رفتم دیدم طرف چی گفت ضایست خالی بندیه
مگه چندتا داده که میگی با این وضع؟چرا بزرگش میکنی؟

:دیLeave Your Fanboyism At The Door Please :دی
:(:(یعنی پسPS3نخرم:((:confused:
اگر وضع مالی خوبی دارید: در گرفتن این کنسول فوق العاده شک نکن.

اگر وضع مالی مناسبی دارید: باید قید تمام بازی های مشترک بین 360 و ps3 رو بزنید. مثل Dead Space و GTA IV و Call of Duty 5 و تعداد بسیار زیاد بازی ورزشی و ... .

اگر وضع مالی متوسطی دارید: فقط میتونید با تعویض، بازی تهیه کنید که هر باز 10 تا 20 تومن باید هزینه کنید.

پیشنهاد:
اگر خواستید ps3 بخرید، فقط 40 گیگی و با ریجن PAL بگیرید. اما 360، شما با این کنسول از تعداد بسیار زیادی بازی مشتریک با کیفیت نظیر
و.... . همچنین بازی های انحصاری مثل:

نکته: فقط میخوام کمکی کرده باشم وگرنه شما چه ps3 بگیری چه 360، به جیب بنده یک شاهی اضافه یا کم نمیشه ;).

آخرین ویرایش:
سلام شا خیلی راهنماییم کردین و من تصمیممو گرفتم بالاخره!
چون من میخوام خیلی سخت بازی کن صبح تا شب!
بالاخره تصمیم گرفتم کهPlaystation3بگیرم!
اگه قیمت خوب گیرم بیاد فردا زنگ میزنم پرتو و نکست جن و اینا ببینم قیمت 420-430دارن
دوستان اگه قیمت های جدید هم دارند بگند لطفا
و یه سری اطلاعات تکمیلی هم بدید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or