REZA TAEL
کاربر سایت
نظر منم همینه بنظر من اگه کسی اینقدر توان مالی داره که میتونه واسه ps3 بازی بخره حتما میتونه یه 360 تهیه کنه . مگر کسانی که هر دو سه ماه یه بازی بخرن .
360 کنسولیه که بازیهاش زودتر از ریلیز جهانی و خیلی راحت از اینترنت دانلود میشه و با قیمت بسیار کمی میشه تهیه کنی . حالا حساب کن کسی که 360 داره بازیهای انحصاری خودش و بازیهای مشترک رو براحتی و با قیمت کمی تهیه و بازی میکنه و فقط میمونه بازیهای انحصاری ps3 که فقط اونا رو از دست میده که اگه ps3 داشته باشه میتونه اونا رو هم بازی کنه . در صورتیکه اگهه فقط ps3 داشته باشه اولا بازیهای 360 رو از دست میده و ثانیا کمتر کسی میتونه اکثر بازیهای مشترک رو با این قیمتهای بالا بخره . پس بنظر منهم باید یه 360 داشت واسه بازیهای به روز و مشترک و انحصاری خودش و بعدش یه ps3 .
شاید بگید 360 کیفیت ساخت نداره و ممکنه بسوزه و پولش حروم بشه . ولی با یه حساب سرانگشتی میتونید بفهمید که اگه 360 فقط یه سال واستون کار کنه شما حداقل میتونید 20 تا 30 بازی رو باهاش تموم کنید حالا اگه همین تعداد بازی رو بخواید رو ps3 بگیرید و تموم کنید چقدر واستون تموم میشه ؟ در حالی که 360 توی سری های جدید بسیار با کیفیت تر و مطمئنتر شده (هر چند که کنسول من مال سری قبله و هیچ مشکلی هم نداره ) .
پس اگه میتونید حتما یه 360 تهیه کنید که هم بروز بازی کنید هم زیاد و هم متنوع.
پیشنهاد من هر دو کنسول در کنار هم = هم کیفیت ، هم کمیت
درسته مهدی جان
این حرف شما در ایران صدق میکنه! مثلا یه نفر Aot رو واسه 360 میخره 5 تومن و دیگری واسه PS3 میخره 70 تومن...خب در خارج از ایران که این طوری نیست... همه بازی ها یک قیمتند و این برمیگرده به سلیقه طرف که کدوم کنسول انتخاب کنه...پس نمیشه گفت که در خارج از ایران هم به عنوان فقط کنسول دوم خوبه