راهنمایی برای خرید PS3

نظر منم همینه بنظر من اگه کسی اینقدر توان مالی داره که میتونه واسه ps3 بازی بخره حتما میتونه یه 360 تهیه کنه . مگر کسانی که هر دو سه ماه یه بازی بخرن .
360 کنسولیه که بازیهاش زودتر از ریلیز جهانی و خیلی راحت از اینترنت دانلود میشه و با قیمت بسیار کمی میشه تهیه کنی . حالا حساب کن کسی که 360 داره بازیهای انحصاری خودش و بازیهای مشترک رو براحتی و با قیمت کمی تهیه و بازی میکنه و فقط میمونه بازیهای انحصاری ps3 که فقط اونا رو از دست میده که اگه ps3 داشته باشه میتونه اونا رو هم بازی کنه . در صورتیکه اگهه فقط ps3 داشته باشه اولا بازیهای 360 رو از دست میده و ثانیا کمتر کسی میتونه اکثر بازیهای مشترک رو با این قیمتهای بالا بخره . پس بنظر منهم باید یه 360 داشت واسه بازیهای به روز و مشترک و انحصاری خودش و بعدش یه ps3 .
شاید بگید 360 کیفیت ساخت نداره و ممکنه بسوزه و پولش حروم بشه . ولی با یه حساب سرانگشتی میتونید بفهمید که اگه 360 فقط یه سال واستون کار کنه شما حداقل میتونید 20 تا 30 بازی رو باهاش تموم کنید حالا اگه همین تعداد بازی رو بخواید رو ps3 بگیرید و تموم کنید چقدر واستون تموم میشه ؟ در حالی که 360 توی سری های جدید بسیار با کیفیت تر و مطمئنتر شده (هر چند که کنسول من مال سری قبله و هیچ مشکلی هم نداره ) .
پس اگه میتونید حتما یه 360 تهیه کنید که هم بروز بازی کنید هم زیاد و هم متنوع.
پیشنهاد من هر دو کنسول در کنار هم = هم کیفیت ، هم کمیت

درسته مهدی جان
این حرف شما در ایران صدق میکنه! مثلا یه نفر Aot رو واسه 360 میخره 5 تومن و دیگری واسه PS3 میخره 70 تومن...خب در خارج از ایران که این طوری نیست... همه بازی ها یک قیمتند و این برمیگرده به سلیقه طرف که کدوم کنسول انتخاب کنه...پس نمیشه گفت که در خارج از ایران هم به عنوان فقط کنسول دوم خوبه

درسته مهدی جان
این حرف شما در ایران صدق میکنه! مثلا یه نفر Aot رو واسه 360 میخره 5 تومن و دیگری واسه PS3 میخره 70 تومن...خب در خارج از ایران که این طوری نیست... همه بازی ها یک قیمتند و این برمیگرده به سلیقه طرف که کدوم کنسول انتخاب کنه...پس نمیشه گفت که در خارج از ایران هم به عنوان فقط کنسول دوم خوبه

رضا جان این پست من رو ایرونیا میخونن نه خارجیا پس بطبع منظورم ایرونیا بودن ;)

نظر منم همینه بنظر من اگه کسی اینقدر توان مالی داره که میتونه واسه ps3 بازی بخره حتما میتونه یه 360 تهیه کنه . مگر کسانی که هر دو سه ماه یه بازی بخرن .
360 کنسولیه که بازیهاش زودتر از ریلیز جهانی و خیلی راحت از اینترنت دانلود میشه و با قیمت بسیار کمی میشه تهیه کنی . حالا حساب کن کسی که 360 داره بازیهای انحصاری خودش و بازیهای مشترک رو براحتی و با قیمت کمی تهیه و بازی میکنه و فقط میمونه بازیهای انحصاری ps3 که فقط اونا رو از دست میده که اگه ps3 داشته باشه میتونه اونا رو هم بازی کنه . در صورتیکه اگهه فقط ps3 داشته باشه اولا بازیهای 360 رو از دست میده و ثانیا کمتر کسی میتونه اکثر بازیهای مشترک رو با این قیمتهای بالا بخره . پس بنظر منهم باید یه 360 داشت واسه بازیهای به روز و مشترک و انحصاری خودش و بعدش یه ps3 .
شاید بگید 360 کیفیت ساخت نداره و ممکنه بسوزه و پولش حروم بشه . ولی با یه حساب سرانگشتی میتونید بفهمید که اگه 360 فقط یه سال واستون کار کنه شما حداقل میتونید 20 تا 30 بازی رو باهاش تموم کنید حالا اگه همین تعداد بازی رو بخواید رو ps3 بگیرید و تموم کنید چقدر واستون تموم میشه ؟ در حالی که 360 توی سری های جدید بسیار با کیفیت تر و مطمئنتر شده (هر چند که کنسول من مال سری قبله و هیچ مشکلی هم نداره ) .
پس اگه میتونید حتما یه 360 تهیه کنید که هم بروز بازی کنید هم زیاد و هم متنوع.
پیشنهاد من هر دو کنسول در کنار هم = هم کیفیت ، هم کمیت

دوست عزیز شما که هیچ شناختی در مورد osos (فریدون) نداری چرا با این لفظ صحبت میکنی ؟! ایشون با شناختی که من و اکثر دوستان اینجا ازشون دارن آدم خیلی منطقی و در ضمن فعال و بی قصد و غرضه . شما که تنها مدت کمیه توی این سایت عضو شدی حق نداری با عدم شناخت و درک پستهای دوستانی که مدت زیادی اینجان و همه میدونن که طرز تفکر و نوع پستهاش چطوریه با این لحن تند و مغرضانه پست بدید . مطمئنا اگه اشکالی توی پست ایشون بود کسانی بودند که به ایشون تذکر بدن .
در ضمن خودتون توی پست آخرتون یه نمونه از همین جملات مغرضانه و دور از منطق زدید:
واقعا برای بعضی ها متاسفم که با وجود اینکه 360 اینقدر مشکل خرابی داره که هیچ کنسولی در تاریخ اینقدر مشکل نداشته باز میان و فن بوی بازی درمیارن
کسی نمیدونه که شما چطور با کنسولات رفتار کردی که خراب شدن ولی بهیچ وجه اینطور که میگین نیست مگه فقط شما 360 داشتین که چون حالا خراب شده پس بدرد نمیخوره ؟! مگه کنسول من بعد از یک سال و نیم خراب شده ؟! تازه فالکون هم نیست ! شاید آمار خرابی کنسول نسبتا بالا بوده ولی مشکل اینه که خیلیا نمیدونستن که ازاین کنسول چطور باید استفاده و مراقبت بشه و بطبع نتیجش میشه افرادی مثل شما .

اولا بنده با شما که با توجه به حرفات معلومه که فن بوی هستی حرفی نزدم و حرفی هم ندارم
من خودم 360 بازم میدونم چه اشکالاتی داره چه طوری باید نگه داریش کرد و هزار کوفته کاریه دیگه
موقعی که من 360 خریدم شماها اصلا نمیدونستید همچین کنسولی وجود داره!!!!
ضمنا جناب MEHDIMDI شما که همین یکی دو هفته پیش PS3 خریدی :)
لازم نیست چهار تا بچه تازه به دوران رسیده مثل شما و اون دوستتون بیاد برام توضیح بده که چی به چیه
یعنی چی آخه بازم یکی اومد در تاپیک راهنمایی برای خرید PS3 حرف از خرید 360 زد!!!!!! توی هر تاپیکی میرم فن بوی های 360 رخنه کردند عجب فرومیه اینجا !!!!!!!!
حتی توی این تاپیک توی انجمن PS3 دو تا کاربر فعال 360 میان اینجا رو کاملا به هم میریزند و از این رو به اون رو میکنند تاپیک رو هم که کلا منحرف کردند؟!!؟!؟!؟ واقعا اوضاع اینجا خرابه
هر کی میاد اینجا میگه میخوام PS3 فلان بخرم یکیشون میاد میگه برو 360 بخر فلان مدل بخر!!!!!! انگار نه انگار اینجا انجمن PS3 و تاپیک برای خرید PS3 هیس!!!!عجب!!!!!!

اولا بنده با شما که با توجه به حرفات معلومه که فن بوی هستی حرفی نزدم و حرفی هم ندارم
من خودم 360 بازم میدونم چه اشکالاتی داره چه طوری باید نگه داریش کرد و هزار کوفته کاریه دیگه
لازم نیست چهار تا بچه تازه به دوران رسیده مثل شما و اون دوستتون بیاد برام توضیح بده که چی به چیه
یعنی چی آخه بازم یکی اومد در تاپیک راهنمایی برای خرید PS3 حرف از خرید 360 زد!!!!!! توی هر تاپیکی میرم فن بوی های 360 رخنه کردند عجب فرومیه اینجا !!!!!!!!
حتی توی این تاپیک توی انجمن PS3 دو تا کاربر فعال 360 میان اینجا رو کاملا به هم میریزند و از این رو به اون رو میکنند تاپیک رو هم که کلا منحرف کردند؟!!؟!؟!؟ واقعا اوضاع اینجا خرابه
هر کی میاد اینجا میگه میخوام PS3 فلان بخرم یکیشون میاد میگه برو 360 بخر فلان مدل بخر!!!!!! انگار نه انگار اینجا انجمن PS3 و تاپیک برای خرید PS3 هیس!!!!عجب!!!!!!

اوکی حالا که فهمیدم شما کی هستی جناب nathan دیگه جوابتو نمیدم . امیدوارم همیشه خوشحال باشی

روي پروفايل قبليت 2 دفعه از سايت بن شدي حالا اومدي داري دوباره از اين حرفا ميزني.
واقعا اوضاع اینجا خرابه
بله با وجود كساني مثل شما خرابه.
مهدي جان و فريدون جان جز بهترين و فعالترين كاربراي اين سايت هستن و مطمئن باش حرفهايي كه ميزنن از حرفاي شما با ارزشتر و مورد قبولتر براي كاربران ساده اي مثل من هست.
مطمئن باش كه اگه حرفات درست بود همه نميومدن باهات مخالفت كنن.
حتی توی این تاپیک توی انجمن PS3 دو تا کاربر فعال 360 میان اینجا رو کاملا به هم میریزن
ا اوضاع به هم نريخته وشما داري بهم ميزني.كاربر فعال,كاربر فعاله و ربطي به انجمنش نداره.ولي چون توي يك انجمن از كساني مثل اقا فريدون و مهدي جان سوال زياد ميشه و مجبورن كه جواب بدن خود به خود كاربر فعال اون بخش ميشن همچنين تجربيات با ارزشي رو كه طي سالها گيمر بودن به دست ميارن در اختيار كساني مثل من وشما ميذارن كه شما هم اين جوري جوابشونو ميدي.
حالا هم ديگه بي خيال;)
موفق باشيد

جناب اقای مهدی خان شما همین دو سه رو ز پیش بودید که توی انجمن 360 کلی اطلاعات میپرسیدیدو میخواستید 360 بخرید اسم کاربریتون هم که تابلو هستش(خدا روشکر که نمیشه اسم کاربری رو عوض کنی اینجوری بعضیا نمیتونن گذشته خودشونو عوض کنن) . حالا که رفتید ps3 خریدید جو گرفتتون!!!!! یه خورده خودتو کنترل کن یه کنسول خریدن که اینهمه هیجان نداره !!! درسته که ps3 یه کنسول فوق العادس ولی نه انقدر که یه نفر رو 180 درجه بچرخونه .
منظور شما از فن بوی کیه ؟ بهتره ادب رو رعایت کنید حداقل همه میدونن که من و فریدون زودتر از شما ps3 خریدیم . بهتره انقدر اطلاعات گرانبهاتونو راجع به cell و تعداد فروش کنسولها رو هدر ندید :-" و همچنین اطلاعاتی رو که موقعی عشق 360 داشتید از انجمنش کسب کردید تراوش نکنید چون خودمون بلدیم .
اینجا هر کسی پستی داده خودشم ps3 داشته (جز یه آقای محترم) پس لطفا اطلاعات مربوط به ps3 رو دوباره گویی نکن .
هیچ جا از پستهای من و یا ... گفته نشده 360 بهتره و ps3 بدتر بلکه در جواب دوستانیه که سوال کردن و میخواستن نکاتی واسشون روشن بشه .من خودم بارها توی انجمن 360 از مزایای ps3 گفتم پس باید یه دوستی که جو 360 گرفتش بیاد و پستی مثل پست شما بده؟!
شما هم اون کسی نیستید که حق و ناحق رو در اینجا مشخص میکنه .
اینجا هیچ کس پیدا نمیشه که خودش و یا باباش سهامی از شرکتهای سونی و یا ماکروسافت داشته باشه /:) اگه شما دارید مبارکتون باشه .
در آخر هم توصیه میکنم بیخیال 118 تا پستت شو و برو یه اسم کاربری دیگه درست کن.

360 اصلا در حد ps3 نیست. تکنولوژی cell سی پی یو ps3 رو هنوز ibm نتونسته روی ابر کامپیوترش بزنه.

تا شما حد رو چی تعریف کنید !!! شرط میبندم اصلا ندونی cell چیه چه برسه به ابر کامپیوتر .
پیش بینی cnet رویترز اینه که آمار فروش 2012 اینجوریه:

ps3:102 million
wii: 80 m
360 :40 m :baby:

اگه تا 2012 زنده بودیم بیا ثابت کن .
اصلا ps3 ؤو در کنار 360 قرار ندید.
حالا که 360 داریم چرا قرار ندیم به کوری چشم حسود .
اینجا تاپیک ps3 هست شما حق ندارید راجع به 360 صحبت کنید.
باید ها و نباید ها در حیطه اختیارات شما نیست پس وقتی ... شدی بیا .
امیدوارم هرکس از این fanboy بازی ها دید گزارش کنه.
برای اینکه خودتو موجه نشون بدی راههای دیگه ای هم هست، اول فکر کن بعد تایپ کن.
در ضمن سال 2008/9 برتری کامل ps3 رو نشون میده منبع: ign,gamespot,gamepro]
این چیزا برای افرادی مثل شما مهمه سعی کن به چیزای مهمتر فکر کنی اینا کشکن .
این عناوین اصلا باهم قابل مقایسه نیستن.
اونم مقایسه ای که شما بکنی .
شما میدونید همین بلوری چقدر میرزه؟ بیرون بخواید بگیرید 300 به بالاس.
اینجا راجع به کنسول صحبت میشه نه پلیر
من دوستم 360 داره هر روز خونه ی من تلپه mgs بازی میکنیم. :laughing:
احتمالا تا چند روز قبل شما خونه ایشون تلپ بودید و geow و ng2 بازی میکردید .
بنابراین اگر میخواین ـوی 2008 و 2009 بازی رو کنار بگزارید 360 بگیرید.
اینطوری که میگی من باید 2007 و 2008 بازی رو میذاشتم کنار
----------------------------------------------------------
ببخشید تاپیک رو منحرف کردم ولی بعضیا دیگه شورش رو درآوردن .

اگه دقت کنید میبینید که هیچ کدوم از حرفای من رو جواب ندادید و برای همشون یه جواب طنز آمیز و بی معنی دادید.

اول اینکه احترام خودتون رو نگه دارید تا احترام خودتون نگه داشته بشه.

من به همه اعلام میکنم حدود یک ماه پیش عضو فعال انجمن 360 بودم اما حال عضو فعال ps3 هستم. چون فهمیدم ps3 بهتره. کسی مشکلی داره؟

مطمئن باشید بنده خیلی بهتر از شما میدونم cell چیه، و اگرم ندونم بازم cell همون Cell میمونه و این حقیقتو که cpu 360 مال عصر هخامنشینه عوض نمیکنه.

بنده اسمی از کسی نبردم :ه بگم fanboy باشه پس معلومه شما خودتون یه کارایی کردید که فکر میکنید من با شما بودم.

اسم کاربری من هم همین خواهد موند و علاقه ای به عوض کردنش ندارم.

تکه هایی از جواب های شما:

اگه تا 2012 زنده بودیم...
مقایسه ای که شما بکنی...
احتمالا تا چند روز قبل شما خونه ایشون تلپ بودید و geow و ng2 بازی میکردید ...

از حرفاتون معلومه که چه کسی اطلاعات داره و چه کسی نداره.

این شمایید که باید دقت کنید بعد تایپ کنید چون یک دونه از جواب هاتون هم علمی نبودن و همه حالت تلافی جویانه داشتن.

اینقدر ]م عصبی نباشید من راجع به تکنولوژی ps3 حرف زدم شما اگه میتونید جواب بدید.

اوکی حالا که فهمیدم شما کی هستی جناب nathan دیگه جوابتو نمیدم . امیدوارم همیشه خوشحال باشی
جان؟ چی؟
من یکی دو هفتس اینجا عضو شدم تا قبل از این هم در P30 World بودم
گفتن اینجا خیلی خوبه و همه حرفه این ما اومدیم اینجا نمیدونستم وضعش اینجوریه
ما که رفتیم تو همون فروم خودمون

فرق jباpalچیه؟منوهاش ژاپنی هست چرا 360پالش ارزونه پلی3 جی اش؟
هیچ فرقی نداره فقط ریجنه که مربوط به منطقه میشه مثلا اروپا پال آسیا جی و ... این ارزون و گرونی رو فروشنده ها درآوردن البته در ps3 پال گرونتره چون فیلمهای بلوری موجود در بازار بیشتر پال هستن .(قیمت هر فیلم 60000 تومنه)
اگه دقت کنید میبینید که هیچ کدوم از حرفای من رو جواب ندادید و برای همشون یه جواب طنز آمیز و بی معنی دادید.

من به همه اعلام میکنم حدود یک ماه پیش عضو فعال انجمن 360 بودم اما حال عضو فعال ps3 هستم. چون فهمیدم ps3 بهتره. کسی مشکلی داره؟

مطمئن باشید بنده خیلی بهتر از شما میدونم cell چیه، و اگرم ندونم بازم cell همون Cell میمونه و این حقیقتو که cpu 360 مال عصر هخامنشینه عوض نمیکنه.

اینقدر ]م عصبی نباشید من راجع به تکنولوژی ps3 حرف زدم شما اگه میتونید جواب بدید.
[/COLOR]

اخه عزیزم شما حرف علمی نزدید که من جوابتونو بدم . کجای پست شما راجع به تکنولوژی بود :laughing: نکنه منظورت همون کلمه cell هستش :sick:
شما هنوز معنای کاربر فعال رو نمیدونید :cheesygri عجب بامزه اید شما کاربر فعال 360 بودید ما خبر نداشتیم حالا شدید کاربر فعال ps3 :laughing:
cpu 360 خیلی باید پیشرفته باشه که از عصر هخامنش (اصلا عصر یخبندان:biggrin1:) تا بحال داره بازیا رو اجرا میکنه .شایدم هخامنشیا خیلی پیشرفته بودن که همچین سی پی یو یی ساختن:laughing:
درکل پست بامزه ای دادی . اعصابم بهم ریخته بود ولی الان راحتتر شدم ;)
سعی کن از اطلاعات بچه ها و اخبار سایت استفاده کنی و لذت ببری و خودتو درگیر این بقول خودت فن بوی بازیا نکنی . این شرکتا مال بابامون نیست که تعصبشو بکشیم .
موفق باشی.
جان؟ چی؟
من یکی دو هفتس اینجا عضو شدم تا قبل از این هم در P30 World بودم
گفتن اینجا خیلی خوبه و همه حرفه این ما اومدیم اینجا نمیدونستم وضعش اینجوریه
ما که رفتیم تو همون فروم خودمون
نه عزیز ما هممون اماتوریم . خدا نگهدارت .

آخرین ویرایش:
سلام ممنون از جوابهای خوبتون
و شرمنده از سوالای زیادم!!
پلی استیشن3گارانتی اش چند سال هست؟
ایا بازیهاش واید هست؟

گارانتیش یک سالس ولی واسه خارج از ایران :-"
اگه جایی واست گارانتی کنه تا 200 تومن میکشه روش .
توی ستاپ میتونی تنظیم کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or