راهنمایی برای خرید PS3

چه بزن بزنی اینجا شده.....شوخی کردم :cheesygri
من پس فردا اگر خدا بخواد میخوام ps3 بخرم :love:
امیدوارم جمع شاکی نشه بگه تو که انقدر سوال میپرسی چرا نمیخری به هر حال 50000 تومن پول جمع کردم میخواستم بدونم با این پول میتونم بازی قدیمی بخرم؟;)

چه بزن بزنی اینجا شده.....شوخی کردم :cheesygri
من پس فردا اگر خدا بخواد میخوام ps3 بخرم :love:
امیدوارم جمع شاکی نشه بگه تو که انقدر سوال میپرسی چرا نمیخری به هر حال 50000 تومن پول جمع کردم میخواستم بدونم با این پول میتونم بازی قدیمی بخرم؟;)
GTA هم میتونی بخری بابا.و همچنین Uncharted و البته دست دوم اینا.

من xbox 360 داشتم كه سه چراغ شده و به ملكوت پيوسته ،حالا به فكر ps3 هستم البته اگه پول دستم بياد ، فرق مدلهاي ps3 تو چيه ، ايا مثل xbox رجيون داره ،اگه داره كدوم رجيون بهتره ، درضمن ps3 مثل xbox 1 دسته داره يا 2 تا ، كل مدلهاي ps3 دسته هاش بيسيم هست يا براي مدل خاصي بيسيم هست ؟
در ضمن تمام ps3 ها از پورت HDMI بهره مي برند يا نه ؟
اگر ps3 باهارد 40 بخرم خوب هست(فكر كنم قيمتش دوروبر 460 هست ) يا نه؟

من xbox 360 داشتم كه سه چراغ شده و به ملكوت پيوسته ،حالا به فكر ps3 هستم البته اگه پول دستم بياد ، فرق مدلهاي ps3 تو چيه ، ايا مثل xbox رجيون داره ،اگه داره كدوم رجيون بهتره ، درضمن ps3 مثل xbox 1 دسته داره يا 2 تا ، كل مدلهاي ps3 دسته هاش بيسيم هست يا براي مدل خاصي بيسيم هست ؟
اولاً به شما پیشنهاد میشه قبل از سوال پرسیدن، تاپیک های مهم بخش PS3 رو کامل بخونید.

فرق مدلهاي ps3 تو چي

حجم Hard، اجرای بازی های PSone و PS2 و تعداد USB ها و Ram Reader ها.

kd31mr.jpg

ايا مثل xbox رجيون داره ،اگه داره كدوم رجيون بهتره

بله، ریجن داره ! Free Region, PS3 ـه، یعنی بازی هایی که توش میذاری دارای قفل منطقه ای ( Region Lock ) نیستند و شما هر بازیی از هر منطقه ای رو توش بذارید اجرا میکنه ولی این حالت ( Free Region بودن ) برای فیلم و بازیهای PS1,PS2 نیست؛ یعنی شما حتماً باید فیلمی که میذارید تو دستگاه ( یا بازی PS1/PS2 ) حتماً باید هم ریجن دستگاهتون باشه. ( مثلاً اگر دستگاهتون J هست، باید فیلمی که توش میذارید هم ریجنش J باشه. )

از اونجایی که PS3 برای Player, BD ـه خوبی محسوب میشه و از اونجایی که اکثر فیلمهای BD که ایران هست PAL میباشد، ریجن PAL در ایران ریجن بهتری محسوب میشود و البته فروشنده ها هم این رو خوب مبدانند و قیمت دستگاههای PAL رو حدود 20,000 تومان گرونتر میفروشند. :دی

درضمن ps3 مثل xbox 1 دسته داره يا 2 تا

یکی.

كل مدلهاي ps3 دسته هاش بيسيم هست يا براي مدل خاصي بيسيم هست ؟
PS3 دسته ی غیر بیسیم نداره اصلاً. :دی

بله.

چرا بد باشه ؟! قیمتش هم همونطرفاست. مهدی ـه عزیز زحمت قیمت ها رو تو چند پست بالاتر کشیده:

40 گیگ جی = 440 تا 450
40 گیگ پال = 460 تا 470
80 گیگ = 650 تا 700
------------------------------
رامین جون مرسی یه خورده دیر دوزاریم افتاد وگرنه جواب نمیدادم .

من در هر صورت از همه عذر میخوام یه لحظه آدرنالین خونم رفت بالا تکواندو دعوا....... :wallbash:

راستی کسی میدونه قیمت ps3 نقره ای چنده تو ایران؟

من در هر صورت از همه عذر میخوام یه لحظه آدرنالین خونم رفت بالا تکواندو دعوا....... :wallbash:

اون موقع که من کنسولم رو خریدم کیان کنسول نقر های ساخت ژاپن رو 480 میداد .

511 تومن قیمت دیروز بود.

اینجا تو بازارچه جی تی ای4رو میدن 50انچارتد هم همینطور بنظر شما این قیمت مناسبه؟؟؟:((
نه... GTA IV نوش شده 63 تومن (دیروز قیمت گرفتم) آنچارتد دسته 2 رو 27 تومن میخریدن.

نه... GTA IV نوش شده 63 تومن (دیروز قیمت گرفتم) آنچارتد دسته 2 رو 27 تومن میخریدن.
به نظر شما 13 تومان ارزونتر از بازی نو برای دسته 2 کمه ؟!
کجا Uncharted 27000 تومان میده ؟

اینجا تو بازارچه جی تی ای4رو میدن 50انچارتد هم همینطور بنظر شما این قیمت مناسبه؟؟؟ :((

مطمئن باش از مغازه دار به این قیمت عمراً نمیتونی بگیری. GTA هم هنوز بازی ـه جدیدی هست ( 1 ماه از عرضش بیشتر نمیگذره ! )

511 تومن قیمت دیروز بود.

شما از کجا قیمت کردید ؟!

سلام
من یکی از ویزه نامه های روزنامه جام جم به نام کلیک بخش بازیش داشتم میخودم که چشمم خورد به عنوان سونی از سل کنار کشید
مثل اینکه داره روی نسل بعدی سل 32 و 45 نانومتری کار میکنه
خوب این یعنی ps3 با مدل و کارایی جدیدتر و بهتر میاد
درسته؟کسی چیزی میدونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or