راهنمایی برای خرید PS3

david hayter
سلام بنده مدتيه با پسر عمه ام[كه ساكن المانه] چت مي كنم مي گه يه ps3 60 gigداره چون رفته 80gigخريده دستگاه قبلي شو مي خواد صرف امورخيريه كنه :cheesygriحالا من مي خواستم ازمحضراساتيد محترم بپرسم كه امكان داره ايشان قطعات دستگاه روبصورت جداجدا بفرستند يانه[ضمنا ايشان تجربه ي فرستادن دوعدد موبايل به من ويك عدد pspرابه پسر عموي بنده باترفندهاي خاص دارن];)
ps3 بالای 6 کیلو وزن داره یعنی چند ده برابر موبایل یا psp ؟!! :biggrin1:. درضمن "آجیل" نیست که مُخلفات رو از هم جدا کنن و بفرستن :دی. نهایتش باید 50 60 تومن تو گمرک بسُلفی، مشکلی پیش نمیاد.

دوستان به نظر شما 15 بازی برتر PS3 کدوم ها هستن؟ با یک میلیون تومان میشه این بازیهارو گرفت یا نه؟

همیشه تو سیر تکامل یه کنسول بازی های انحصاری از جایگاه ویژه ای برخوردارند.

البته تو رده های بعدی بازی های Multi Platform

قیمت دقیق 40 گیگ چقدره ؟ اگه لطف کنید بر اساس شنیده ها قیمت ندید بلکه خودتون قیمت کرده باشید :love:
از 470 شروع میشه و قیمت نرمالشه مهدی جون:دی.
یکی از بچه ها گفت که 425 قیمت کرده اما من خودم که قیمت کردم ( از جای دیگه ای ) 465 قیمت دادن
زیر 465 تومن ( که فکر کنم جنس یارو باد کرده که این قیمت میده ) نخرید!. بدون شک یه جای کار یه جای کار میلنگه;).
iwes جون در حال حاضر 40 گیگی به خاطر قیمت مناسبش بازار رو پر کرده، 80 گیگ هست ولی خیلی کم با قیمت نجومی. یادم نیست ولی بالای 700 تومن بود:biggrin1:.

دوستان به نظر شما 15 بازی برتر PS3 کدوم ها هستن؟ با یک میلیون تومان میشه این بازیهارو گرفت یا نه؟

خوب به نظر من که GTA IV .. Uncharted .. MGS4
بقیه رو دیگه نمیدونم :p

این چیزا تا حدود زیادی سلیقه ایه ولی فقط بازیهای انحصاری PS3 یا بقول لبافیها only ها رو میصرفه originalشو بگیری(50 60تا بازی X360 تازه میشه قیمت یه PS3 اگه بخوای نصفشو برا PS3 بگیری میشه در حدود 000'000'2تومن) یه چندتایی رو که تو ژانرهای مختلف طرفدار داره رو می نویسم:
اکشن اول شخص:
1-Resistance Fall of Man محصول سال 2006 Sony Computer Entertainment America و Insomniac Games

هواپیما:
1-Warhawk محصول سال 2007 Sony Computer Entertainment America و Incognito

سبک شورش(شمشیر و مشت و لگد یا همون Beat-'Em-Up):
1- Heavenly Sword محصول سال 2007 Sony Computer Entertainment America و Ninja Theory

ماشین:
1-MotorStorm محصول سال 2007 Sony Computer Entertainment America و Evolution Studios
Gran Turismo 5 هم که فعلاً Prologueش اومده که بازیه کوتاهیه برای معرفی بازی اصلیش(تو سایتای خارجی 40$ قیمت گذاشتن که در کل نمی صرفه )

کارتونی(3D Platformer):
1-Ratchet & Clank Future Tools of Destruction محصول سال 2007 Sony Computer Entertainment America و Insomniac Games

سوم شخص اکشن ماجرایی(من عاشق این سبکم Metal Gear , Residnt Evil , Silent Hill , ICO , Onimusha و ...):
1-Folklore محصول سال 2007 Sony Computer Entertainment America و Game Republic
2-Uncharted Drake's Fortune محصول سال 2007 Sony Computer Entertainment America و Naughty Dog
3-Genji Day of the Blade محصول سال 2006 Sony Computer Entertainment America و Game Republic
توضیح دربارۀ بازی زیبای Ninja Gaiden Sigma : این بازی مجموعه ای است از چند بازی آخر همین سری که روی Xbox عرضه شده با یک سری مخلفات

در کل اکثر سازنده های بازی بجز Sony و Microsoft و Nintendo که بازیهاشون رو کنسولهای خودشون عرضه می کنند بقیه بازیهاشون رو هم روی X360 و هم روی PS3 عرضه می کنند و این نشون میده که microsft در امر بازیسازی موفقتر بوده.​

آخرین ویرایش:
از 470 شروع میشه و قیمت نرمالشه مهدی جون:دی.

زیر 465 تومن ( که فکر کنم جنس یارو باد کرده که این قیمت میده ) نخرید!. بدون شک یه جای کار یه جای کار میلنگه;).
iwes جون در حال حاضر 40 گیگی به خاطر قیمت مناسبش بازار رو پر کرده، 80 گیگ هست ولی خیلی کم با قیمت نجومی. یادم نیست ولی بالای 700 تومن بود:biggrin1:.

مرسی فریدون جان . راستی باندلهایی که کنسولای 40 گیگ دارن کدومان (تو بازار باشه) و قیمتشون ؟ در ضمن از 40 گیگ ارزونتر وجود داره ؟

مرسی فریدون جان . راستی باندلهایی که کنسولای 40 گیگ دارن کدومان (تو بازار باشه) و قیمتشون ؟ در ضمن از 40 گیگ ارزونتر وجود داره ؟
خواهش میکنم مهدی جون. باندل Spiderman 3 که همراه کنسول یک فیلم Blu-Ray از SM3 بصورت رایگان داره. پاندل PSN که یکم عجیب غریبه، همراه این پک یک عدد PSN کارت 20 دلاری ست که میتونید برای خرید از PS store ازش استفاده کنید. این باندل رو یک جا بیشتر ندیدم، PSN کارت داخل یک نایلون و بالای جعبه چسبیده بود، دقیقا همون قسمتی که دسته داره. ریجنش J بود از اونهای که برای مصرف در خارج از Japan تهیه میشه و برق 220 میخوره. ( مثل همین 360 های مصرف کره جنوبی ). تو بازار فعلا پک معمولی بیشتر از همه ست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or