راهنمایی برای خرید PS3

m-eskandari جون بنظرم 40 گیگ بگیر فقط هم ریجن PAL چون فیلم های Blu-Ray تو بازار با همین ریجن کم کم داره پیدا میشه. یه وقت دیدی یه مورد مثل Stronghold یا GTAIV پیش امد، دردسر نشه برات;).
هر باندلی بود با قیمت 470 به شرطی که اکبند باشه قیمت خیلی خوبه ست. بگیر :دی.
مرسي. البته آب از سر من گذشته چون 8 ماه پيش گرفتم 60g ژاپني. ولي باز هم ممنون از اطلاعات خوبتون.:rose:
راستي اسم من مريم .:p

دوستان الان 80 گیگ تو بازار هست؟ 80 گیگی ها همشون مشکی هستن یا سفید هم دارن؟
من اگه سه تا 80 گیگ بخام گیرم میاد؟
3 تا:eek::confused:
66738814-66747553
پاساژ مستوفي‌زاده- طبقه بالا- دنياي بازي
ميتوني سوال كني. البته فكر كنم قيمتاش يكم پرته.

خواهش میکنم مریم جان. حقیقتش اولین مدلی که گرفتم 20 گیگی بود اونم زمان لانچ. چون WiFi و Card Slot و حجم HDD زیاد اهمیت نداره 20 رو ترجیح دادم. بعد به دلایلی کنسول رو بخشیدم به کسی و همین که دیدم قسمت 40 گیگ مناسبه خریدم و خیلی راضی هستم به همه این مدل رو پیشنهاد میکنم.

پ.ن. 65 نانو که هست، WiFi هم داره، قیمتش هم که خوبه، نمیدونم چرا ملت دنبال 80 میرن!.
نکته: بخاطر 65 نانو بودن و اینکه احتیاج به هوای زیاد برای خنک کردن نداره تعداد وردی ها هوا خیلی کم شده، اصلا 20 و 60 و 80 در برابر این مثل "ابکش" هستن :دی.

خواهش میکنم مریم جان. حقیقتش اولین مدلی که گرفتم 20 گیگی بود اونم زمان لانچ. چون WiFi و Card Slot و حجم HDD زیاد اهمیت نداره 20 رو ترجیح دادم. بعد به دلایلی کنسول رو بخشیدم به کسی و همین که دیدم قسمت 40 گیگ مناسبه خریدم و خیلی راضی هستم به همه این مدل رو پیشنهاد میکنم.

پ.ن. 65 نانو که هست، WiFi هم داره، قیمتش هم که خوبه، نمیدونم چرا ملت دنبال 80 میرن!.
نکته: بخاطر 65 نانو بودن و اینکه احتیاج به هوای زیاد برای خنک کردن نداره تعداد وردی ها هوا خیلی کم شده، اصلا 20 و 60 و 80 در برابر این مثل "ابکش" هستن :دی.

سلام.
آقا osos بهتره که بری اینجا و کمی اطلاعاتت رو افزایش بدی عزیز من:
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3
امیدوارم بدونی که 40 گیگ دیسک های sacd رو پخش نمیکنه و ورودی هیچ کارتی هم نداره و فقط دو تا یو اس بی داره.موفق باشی عزیزم.
موفق باشید.
M.A

سلام.
آقا osos بهتره که بری اینجا و کمی اطلاعاتت رو افزایش بدی عزیز من:
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3
امیدوارم بدونی که 40 گیگ دیسک های sacd رو پخش نمیکنه و ورودی هیچ کارتی هم نداره و فقط دو تا یو اس بی داره.موفق باشی عزیزم.
موفق باشید.
M.A

فکر نمیکنم ربطی به صحبتهای فریدون داشته باشه و مطمئنم نکاتی رو که فرمودید خودش میدونه :-"
----------------------------
میخواستم بدونم تابحال کسی مشکلی غیر از لنز با کنسولش داشته ؟ البته شنیدم این کنسول نسبتا زیاد هنگ میکنه (مثلا 5 بار در 3 ماه) . در کل اشکالات فنی این کنسول چیه؟

لطفا كمك كنين من دو ماه كه ps3 خريدم و سه تا بازي باهاش انجام دادم واز دستگاه اصلا كار نكشيدم امروز داشتم pes2008 بازي ميكردم كه يه هو وسط بازي هنگ كرد دستگاه رو خاموش كردم دوباره روشن كردم ديگه بازي نيومد وبازي رو لود نكرد منو مياد ولي بازي نمياد لطفا راهنمايي كنين با تشكر دستگاه من ntscj 40

لطفا كمك كنين من دو ماه كه ps3 خريدم و سه تا بازي باهاش انجام دادم واز دستگاه اصلا كار نكشيدم امروز داشتم pes2008 بازي ميكردم كه يه هو وسط بازي هنگ كرد دستگاه رو خاموش كردم دوباره روشن كردم ديگه بازي نيومد وبازي رو لود نكرد منو مياد ولي بازي نمياد لطفا راهنمايي كنين با تشكر دستگاه من ntscj 40
فکر کنم مشکل از لنز باشه بهتر هست به یک تعمیر کار نشون بدی
البته به نظر من ;)

لطفا كمك كنين من دو ماه كه ps3 خريدم و سه تا بازي باهاش انجام دادم واز دستگاه اصلا كار نكشيدم امروز داشتم pes2008 بازي ميكردم كه يه هو وسط بازي هنگ كرد دستگاه رو خاموش كردم دوباره روشن كردم ديگه بازي نيومد وبازي رو لود نكرد منو مياد ولي بازي نمياد لطفا راهنمايي كنين با تشكر دستگاه من
291.gif

لعنت به این بازیه گند معلوم نیست بازی ساختن یا چکش!!!!!!!!
49.gif
102.gif

اقا متاسفانه لنزت سوخته!!!!!!!!!!
ماله منم سر همین بازی سوخت

40 gig قیمت 460 هزار تومن

نام شخص:آقای محبوبیسمت:مدیریت فروشآدرس:شهرک غرب بلوار فرحزادی مجتمع شهرک غرب طبقه همکف واحد 15شهر:تهرانکشور:کد پستي:تلفن:88362530

میبینم که ps3 هم بد ضد حال میزنه :-" حالا قیمت لنز چنده ؟ اصلا پیدا میشه ؟ اگر هم باشه اصله؟
میخواستم بدونم تابحال کسی مشکلی غیر از لنز با کنسولش داشته ؟ البته شنیدم این کنسول نسبتا زیاد هنگ میکنه (مثلا 5 بار در 3 ماه) . در کل اشکالات فنی این کنسول چیه؟

این سولات منو جواب بدید plz

سلام
من كنسولم رو 8 ماهه خريدم زيادم بازي كردم باهاش اما خدارو شكر تا حالا هنگ نكرده.:cheesygri
ببخشيد من واقعا متآسفم براي دوستان عزيزي كه لنز دستگاهشون سوخته اميدوارم اونقدري خرج نداشته باشه. به هر حال يه سفره ابوالفضل براي دستگام ميندازم كه هيچوقت لنزش نسوزه:)
يادم باشه اين بازي sep2008 رو نگيرم انگار خيلي داغونه.

میبینم که ps3 هم بد ضد حال میزنه :-" حالا قیمت لنز چنده ؟ اصلا پیدا میشه ؟ اگر هم باشه اصله؟

این سولات منو جواب بدید plz

سلام مهدي جان
شما و PS3 !!!:biggrin1:
ببين مهدي جان كنسول PS3 هيچ مشكل فني نداره مگر تحت شرايطي لنز دستگاه به مشكل بر بخوره مثل گذاشتن ديسكهاي Bad Media Mark مثل اين بازيهاي كپي PS2 و يا فيلمهاي DVD البته بصورت زياد !! جدا از ورود گرد وخاك جلوگيري بشه و همچنين از Auto V احتمالي شايد ميتونه مشكل ساز بشه !!
مشكل Yellow Light هاردهاي 40 GIG هم فكر كنم تا حدود زيادي بر طرف شده !!

كجا PS3 فريز ميكنه ؟!!! شايد تو اين 11 ماهي كه من PS3 داشتم فقط 2 بار بخاطر سرعت نفتي اينترنت تو PSN بود كه هم داشتم بازي ميكردم و هم داشتم 3 تا تريلر HD دانلود ميكردم :biggrin1:
البته ناگفته نماند كه ممكنه PS3 تو بعضي از بازيها مثل Assisans Creed واقعا مشكل داره و فريز ميكنه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or