Niko Bellic 2
کاربر سایت
1 سوال دیگه.
پلی3 20 گیگ از نظر کیفیت چطوره؟؟؟؟ از نظر کار لنز کیفیتش چه جوریه؟؟؟
من گیر اوردم ولی میخام بدونم کیفیتش چه جوریه؟؟؟ سری جدیدا بهترن یا قدیم؟؟؟؟
1 سوال دیگه.
پلی3 20 گیگ از نظر کیفیت چطوره؟؟؟؟ از نظر کار لنز کیفیتش چه جوریه؟؟؟

یکی از بر و بچ فعال اینجا بیاد یه خورده کمکم کنه .( البته فریدون جان خیلی کمک کرد) میخوام ps3 بخرم ، هر چی لازمه بدونم مختصر ولی مفید بگه . میخوام 40 گیگ بخرم . اولا از کجا بخرم (تهران) ؟ موقع تست کردنش چی رو دقت کنم .؟ قیمت واقعیش تو بازار چقدره ؟
ممنون میشم . ایشا ا... گذرتون بخوره تو انجمن 360 تا حسابی از خجالتتون دربیام![]()
پیام این سری تو بارش خری از ps3 نیست. میگه فروشش کمه. در عوض 360 خیلی آورد هنوز بارش نرسیده آرکید تموم کرد!یه 1 هفته 2 هفته صبر کنی از پیام بگیر ارزون قیمت 40 گیگ 399 دلار هست میشه تقریبا 380 تومن
منظورتون اینه که تو ایران نیست یا کلا نیست؟ من آمارشو تو کویت دارم که هست، اینجارو نمیدونمرنگ پیشنهادی من هم به تو سفید یا نقره ای هستش که دومی هنوز نیموده
مهدی جان نظر من این هست که حتی المقدور از تهران نخری چون کلاغ رو به جای قناری بهت میدن البته بعضی جاهاش خوبه ولی حتما باید خودت بری ولی اگه میتونی یه 1 هفته 2 هفته صبر کنی از پیام بگیر ارزون قیمت 40 گیگ 399 دلار هست میشه تقریبا 380 تومن ولی اینجا قیمت از 420 شروع میه تا 520 (مکس گیم) که فک کنم 450 اینا بشه بگیری رنگ پیشنهادی من هم به تو سفید یا نقره ای هستش که دومی هنوز نیموده نکته ی خاصی هم نیست که بهت بگم چون نه 360 هست که بترکه نه ... فقط باید اگه از فروشگاههای مشهور به جعل و گرونفروشی و کمفروشی میگیری :biggrin1: حواست باشه که دسته 2 نباشه.
واسه خرید که حتما میرم تهران منتها چون وقتم کمه خیلی نمیتونم الاف بشم میخوام یه زمینه قبلی داشته باشمآقا مهدی چرا اینقدر خودتو اذیت می کنی 2 روز وقت بزار برو تهران ببین اوضاع چطوره ؟

ایول کاربرای فعال 360 :biggrin1:مهدی جون درود
محمد خودت فهمیدی چی گفتی!!. کجا میده 420 تومن پسر. مهدی جون راه تشخیص اینکه ... بیخیال PM میدم بهت.
يعني اينهمه تفاوت قيمت ؟؟؟؟؟احتمالا اون پکی شما پرسیدید spider man 3 هست !!
من چند روز پیش قیمت گرقتم 470 تومان !! ntsj

فشار زندگی ه دیگهiwes
فریدون قاطی کردم خودمم در بدر دنبال 80 هستم uc فتحی میگه 600 انگار ...میخواد بفروشه
.
.