راهنمایی برای خرید PS3

من گیر اوردم ولی میخام بدونم کیفیتش چه جوریه؟؟؟ سری جدیدا بهترن یا قدیم؟؟؟؟
از نظر کیفیت مثل 60 گیگ و 80گیگ هست فقط wifi نداره و اینکه رنگش کدر هست !
الان بهترین مدلی که میتونی بگیری 40گیگ هست ! از پردازنده 65nm استفاده میکنه و کنسول استعلاک کمتری داره نسبت به بقیه !

یکی از بر و بچ فعال اینجا بیاد یه خورده کمکم کنه .( البته فریدون جان خیلی کمک کرد) میخوام ps3 بخرم ، هر چی لازمه بدونم مختصر ولی مفید بگه . میخوام 40 گیگ بخرم . اولا از کجا بخرم (تهران) ؟ موقع تست کردنش چی رو دقت کنم .؟ قیمت واقعیش تو بازار چقدره ؟
ممنون میشم . ایشا ا... گذرتون بخوره تو انجمن 360 تا حسابی از خجالتتون دربیام;)

یکی از بر و بچ فعال اینجا بیاد یه خورده کمکم کنه .( البته فریدون جان خیلی کمک کرد) میخوام ps3 بخرم ، هر چی لازمه بدونم مختصر ولی مفید بگه . میخوام 40 گیگ بخرم . اولا از کجا بخرم (تهران) ؟ موقع تست کردنش چی رو دقت کنم .؟ قیمت واقعیش تو بازار چقدره ؟
ممنون میشم . ایشا ا... گذرتون بخوره تو انجمن 360 تا حسابی از خجالتتون دربیام;)

مهدی جان نظر من این هست که حتی المقدور از تهران نخری چون کلاغ رو به جای قناری بهت میدن البته بعضی جاهاش خوبه ولی حتما باید خودت بری ولی اگه میتونی یه 1 هفته 2 هفته صبر کنی از پیام بگیر ارزون قیمت 40 گیگ 399 دلار هست میشه تقریبا 380 تومن ولی اینجا قیمت از 420 شروع میه تا 520 (مکس گیم) که فک کنم 450 اینا بشه بگیری رنگ پیشنهادی من هم به تو سفید یا نقره ای هستش که دومی هنوز نیموده نکته ی خاصی هم نیست که بهت بگم چون نه 360 هست که بترکه نه ... فقط باید اگه از فروشگاههای مشهور به جعل و گرونفروشی و کمفروشی میگیری :biggrin1: حواست باشه که دسته 2 نباشه.

یه 1 هفته 2 هفته صبر کنی از پیام بگیر ارزون قیمت 40 گیگ 399 دلار هست میشه تقریبا 380 تومن
پیام این سری تو بارش خری از ps3 نیست. میگه فروشش کمه. در عوض 360 خیلی آورد هنوز بارش نرسیده آرکید تموم کرد!
رنگ پیشنهادی من هم به تو سفید یا نقره ای هستش که دومی هنوز نیموده
منظورتون اینه که تو ایران نیست یا کلا نیست؟ من آمارشو تو کویت دارم که هست، اینجارو نمیدونم

مهدی جان نظر من این هست که حتی المقدور از تهران نخری چون کلاغ رو به جای قناری بهت میدن البته بعضی جاهاش خوبه ولی حتما باید خودت بری ولی اگه میتونی یه 1 هفته 2 هفته صبر کنی از پیام بگیر ارزون قیمت 40 گیگ 399 دلار هست میشه تقریبا 380 تومن ولی اینجا قیمت از 420 شروع میه تا 520 (مکس گیم) که فک کنم 450 اینا بشه بگیری رنگ پیشنهادی من هم به تو سفید یا نقره ای هستش که دومی هنوز نیموده نکته ی خاصی هم نیست که بهت بگم چون نه 360 هست که بترکه نه ... فقط باید اگه از فروشگاههای مشهور به جعل و گرونفروشی و کمفروشی میگیری :biggrin1: حواست باشه که دسته 2 نباشه.

آخه از تهران نخرم از کجا بخرم ؟ توی کرمانشاه که 530 میدن . پیام هم که فکر کنم این سری نمیاره و تازه احتمالا تا یه ماه دیگه هم نمیشه روش حساب کرد اگه تا اون موقع نخرم که میخوره تو تابستون و ...
در مورد رنگش هم من خودم مشکی براق رو ترجیح میدم . ولی جاهای مطمئن رو معرفی کنید ممنون میشم هر چند که خودم فکر کنم جمهوری خوب باشه . البته قیمت هم برام مهمه .

آقا مهدی چرا اینقدر خودتو اذیت می کنی 2 روز وقت بزار برو تهران ببین اوضاع چطوره ؟
واسه خرید که حتما میرم تهران منتها چون وقتم کمه خیلی نمیتونم الاف بشم میخوام یه زمینه قبلی داشته باشم;)
مهدی جون درود :دی
محمد خودت فهمیدی چی گفتی!!. کجا میده 420 تومن پسر. مهدی جون راه تشخیص اینکه ... بیخیال PM میدم بهت :دی.
ایول کاربرای فعال 360 :biggrin1:

مهدی جون PM ت رو چک کن.
iwes
فریدون قاطی کردم خودمم در بدر دنبال 80 هستم uc فتحی میگه 600 انگار ...میخواد بفروشه
فشار زندگی ه دیگه:دی. حالا چه گیره 80 گیگ بگیری؟!. 40 بگیر 65 نانو که هست نسبت 20 گیگی که داشتم کمتر داغ میکنه و فقط اون قسمتی که هارد داره از گرمای تولید شده خودش داغ میشه ;).
m-eskandari جون بنظرم 40 گیگ بگیر فقط هم ریجن PAL چون فیلم های Blu-Ray تو بازار با همین ریجن کم کم داره پیدا میشه. یه وقت دیدی یه مورد مثل Stronghold یا GTAIV پیش امد، دردسر نشه برات;).
هر باندلی بود با قیمت 470 به شرطی که اکبند باشه قیمت خیلی خوبه ست. بگیر :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or