راهنمایی برای خرید PS3

به کارگیری PS3 و بازی GTA IV در مرکز بازی (گیم نت؟)

وای. وقتی حجم یک تاپیک زیاد میشه گشت زدن توش تقریبا غیر ممکن میشه.

دوستان سلام. من میخوام یه دستگاه PS3 بهترین مدل برای یک مرکز بازی تهیه کنم. یک تلوزیون HD توشیبای 30 یا 34 اینچ (with screen) و یه بازی GTA IV هم میخوام براش تهیه کنم. حالا از دوستانی که این چیزهارو داشتن یا دارن چند تا سوال دارم.

1) میگن دستگاه PS3 لنز و چه میدونم بعضی قسمت هاش مشکل پیدا میکنه. درسته؟ حجم استفاده من خیلی بالاست یعنی قصد دارم حتی اگر مشتری هم پاش نباشه اون رو روشن بگذارم تا دموی یه بازی رو هی نشون بده (تبلیغ). به نظر شما حجم کار زیاد (البته کنترل شده و اصولی و با بازی های اورجینال) مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟
2) قصد دارم دمای محل رو با کولر گازی خنک نگه دارم و گرد و غبار محل رو هم کنترل کنم و خود دستگاه رو هم از دسترس مشتری ها دور نگه میدارم و با یک قوطی هوای فشرده، DVD هارو قبل از گذاشتن داخل دستگاه خاک گیری کنم و خود DVD هارو هم در جعبه ای ضد نفوظ خاک نگه دارم و هنگام تعویض DVD از دستکش نخی استفاده کنم تا DVD کثیف نشه. این کارها کمکی به زیاد شدن عمر دسگاه میکنه؟
3) من میخوام بهترین مدل رو بگیرم. احتمالا باید 80 گیگ باشه. قیمتی ازش ندارید؟ میگن مشکل 80 گیگی ها کمتره و صداش و امکاناتش بیشتره درسته؟
4) قیمت تلوزیون های اچ دی رو ندارید؟
5) چه بازی ای داخل جعبه مدل 80 گیگ وجود داره؟
6) آیا نیازی هست تا لوازم جانبی ای براش بخرم؟ مثلا سیمی، رابطی، پایه ای، چیزی احتیاج نداره که بدون اون نشه راش انداخت؟
7) بازی GTA IV مشکل خاصی نداره؟ چیزی هست که باید راجع بهش دونست قبل از خرید؟ قیمتش چنده؟
8) به طور کلی گذاشتن PS3 در مرکز بازی درست هست یا نه؟ منظورم اینه که یه وقت نسوزه!! عمرش خوب هست؟ مثل PS2 سگ جون هست یا نازنازیه؟
9) قیمت هر یک ساعت بازی GTA IV رو میخوام 1000 تومان بگذارم. چه طوره؟ یه ذره کم نیست؟

آخرین سوال: من ساکن اصفهانم. برای خرید همه اینها باید پاشم بیام تهران. شما فروشنده مطمئنی میشناسید که همه اینها رو داشته باشه (به جز تلوزیون)؟ اگر میشناسید یه آدرس نسبتا دقیقی لطف بفرمایید. مثلا آدرس یه خیابونی که پر از این جور فروشگاه هاست یا آدرس یه پاساژ!!
(توضیح: جنس مطمئن و با قیمت محکم رو به جنس نامطمئن ولی ارزون ترجیح میدم. بنابراین فروشگاهی میخوام که خوب راهنماییم کنه و جنس خوبی هم بهم بده و پشتیبانش خوب باشه مثلا اگه بش زنگ زدم گفتم موندم تو گل نگه برو فردا بیا:(!!)

آخرین ویرایش:
1) میگن دستگاه PS3 لنز و چه میدونم بعضی قسمت هاش مشکل پیدا میکنه. درسته؟ حجم استفاده من خیلی بالاست یعنی قصد دارم حتی اگر مشتری هم پاش نباشه اون رو روشن بگذارم تا دموی یه بازی رو هی نشون بده (تبلیغ). به نظر شما حجم کار زیاد (البته کنترل شده و اصولی و با بازی های اورجینال) مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟
خوب ps3 چون از bluray drive استفاده میکنه مسلم هست که لنز حساستری داره که باید کمی مراقب دیسک هایی میزاری باشی ! به نظر من که کار بیهوده ای هست اجرای دمو ;)

2) قصد دارم دمای محل رو با کولر گازی خنک نگه دارم و گرد و غبار محل رو هم کنترل کنم و خود دستگاه رو هم از دسترس مشتری ها دور نگه میدارم و با یک قوطی هوای فشرده، DVD هارو قبل از گذاشتن داخل دستگاه خاک گیری کنم و خود DVD هارو هم در جعبه ای ضد نفوظ خاک نگه دارم و هنگام تعویض DVD از دستکش نخی استفاده کنم تا DVD کثیف نشه. این کارها کمکی به زیاد شدن عمر دسگاه میکنه؟
مگر داری cpu میسازی میخایی اینکارارو انجام بدی !!!!!
بعدش هم ps3 مثل 360 نیست که مشکل گرمایی داشته باشه اما در کل میتونی از پنل های مخصوص ps3 استفاده کنی که عکسش و اخر مطلب میزارم ! که نسبت به کارکرد کنسول هوای داخل پنل خارج میشه و هوا گردش داره !! دیسک های bluray هم احتیاجی نیست این همه مراقبت چون با گزاشتن و برداشتن داخل کنسول هیچ مشکلی براش پیش نمیاد !!

3) من میخوام بهترین مدل رو بگیرم. احتمالا باید 80 گیگ باشه. قیمتی ازش ندارید؟ میگن مشکل 80 گیگی ها کمتره و صداش و امکاناتش بیشتره درسته؟
هرکی همچین حرفی زده کاملا اشتباه هست بهترین مدل 40گیگ هست که از پردازنده 65nm استفاده میکنه و کمتر بقیه مدل ها داغ میکنه و استعلاک کنسول هم کمتر میشه ! قیمت هم دقیق ندارم !

قیمت سونی فقط دارم به این ترتیب هست
32s 1250000
40v 2250000
سونی قیمت هاش بالاست به نظر من به صرفه سامسونگ هست که قیمت پاینتری داره اما کیفیت سونی نداره ;)

هیچی !!!

6) آیا نیازی هست تا لوازم جانبی ای براش بخرم؟ مثلا سیمی، رابطی، پایه ای، چیزی احتیاج نداره که بدون اون نشه راش انداخت؟
اگر lcd میگیری کابل HDMI احتیاج داری !!

7) بازی GTA IV مشکل خاصی نداره؟ چیزی هست که باید راجع بهش دونست قبل از خرید؟ قیمتش چنده؟
هیچ مشکلی نداره قیمت هم 75000 تومان فروشگاه مدیا !!

8) به طور کلی گذاشتن PS3 در مرکز بازی درست هست یا نه؟ منظورم اینه که یه وقت نسوزه!! عمرش خوب هست؟ مثل PS2 سگ جون هست یا نازنازیه؟
بد نیست ! اما هر وسیله الکترونیکی عمر مفید داره اگر درست ازش استفاده کنی 100% عمرش هم بیشتر میشه !!

9) قیمت هر یک ساعت بازی GTA IV رو میخوام 1000 تومان بگذارم. چه طوره؟ یه ذره کم نیست؟
چه ربطی به بازی داره !!! اونجا مگر صنف نداره !!

آخرین سوال: من ساکن اصفهانم. برای خرید همه اینها باید پاشم بیام تهران. شما فروشنده مطمئنی میشناسید که همه اینها رو داشته باشه (به جز تلوزیون)؟ اگر میشناسید یه آدرس نسبتا دقیقی لطف بفرمایید. مثلا آدرس یه خیابونی که پر از این جور فروشگاه هاست یا آدرس یه پاساژ!!
(توضیح: جنس مطمئن و با قیمت محکم رو به جنس نامطمئن ولی ارزون ترجیح میدم. بنابراین فروشگاهی میخوام که خوب راهنماییم کنه و جنس خوبی هم بهم بده و پشتیبانش خوب باشه مثلا اگه بش زنگ زدم گفتم موندم تو گل نگه برو فردا بیا!!)
تهران-میدان امام خمینی پاساژ لباف !! مرکزش همونجاست ;)

وای. وقتی حجم یک تاپیک زیاد میشه گشت زدن توش تقریبا غیر ممکن میشه.

دوستان سلام. من میخوام یه دستگاه PS3 بهترین مدل برای یک مرکز بازی تهیه کنم. یک تلوزیون HD توشیبای 30 یا 34 اینچ (with screen) و یه بازی GTA IV هم میخوام براش تهیه کنم. حالا از دوستانی که این چیزهارو داشتن یا دارن چند تا سوال دارم.

(توضیح: جنس مطمئن و با قیمت محکم رو به جنس نامطمئن ولی ارزون ترجیح میدم. بنابراین فروشگاهی میخوام که خوب راهنماییم کنه و جنس خوبی هم بهم بده و پشتیبانش خوب باشه مثلا اگه بش زنگ زدم گفتم موندم تو گل نگه برو فردا بیا:(!!)
سلام.ببخشید که دوباره نقل قول میشه این پست ولی خواستم که نظر خودم رو هم بگم:
1.در یک درصد طبق اون چیزی که دیدم،لنز خراب میشه.البته قیمت لنزش دقیقاً 55 هزار تومن هست که تو تاپیک لوازم جانبی توضیحش دادم.در ضمن،بچه های باحال بازی سنتر کم کم 16 ساعت بازی رو در روز دارن،مطمئن باش اگه مشکلی بود حتماً میگفتن.
2.اگه منظورت اینه که می خوای باهاش فیلم و ... ببینی با dvd که به نظر من فقط از دی وی دی هایی استفاده کن که روی hd ضبط شدن.ولی اگه منظورت بازی بود،خود بازی ها جعبه ای دارن که خوب ازشون محافظت میشه.در ضمن،اگه واقعاً این کار هارو بکنی،قطعاً تا سال 2014 هیچ مشکلی برای دستگات بوجود نمیاد ولی اگه در مغازت رو ببندی،و کولر رو خاموش کنی و تو خوزستان باشی اون هم در ظهر،امکان خرابیش هست پس مواظب باش.
3.اگر برای بازی میخوای که بهترینش همین 40 هست ولی اگه از لحاظ امکانات میخوای فقط و فقط 60 گیگ هست.یادتون باشه که 60 گیگ پال بازی های اورجینال ps2 رو فقط بصورت نرم افزاری اون هم شاید پخش کنه.بهرته ntsc بگیری و اگه آن لاین میخوای بازی کنی بهتره که بازی هایی بگیری که برای مناطق خاورمیانه ساخته شدن بگیری.(pal کد ریجن هم 2 هست برای middle east)
4.اون روز رفته بودم نمایشگاه بهرتین مدلش که سونی بود،با 720p ولی ناموس tv بود،حدود 38 اینچ بود فک کنم،هر نوع کابلی هم میخورد ناکس ولی قیمتی معادل 3 میلیون و 500 هزار تومن داشت!!!ولی براویا بود با نمیدونم چی چیه رنگ و ازین جور غرتی بازی های دیگه!!!
5.اگه باندلت موتور استورم باشه که از اسمش معلومه چه بازی ای توش هست،ولی یادت باشه که بازی های توپ دیگه ای هم هستن که باید بگیری یکیش هم همین موتور استورم نسخه ی 2 هست که تا چهار نفر بطور همزمان با یک کنسول رو پشتیبانی میکنه!!!!خیلی باحاله نه!؟ایشالا پاییز میاد.
6.اگه میخوای از hd لذت ببری باید حتما! یه کابل hdmi نسخه ی 1.3a رو بگیری و یا component.به نظر من اچ دی ام آی خوبه ولی اگه اصلش رو میخوای که روکش طلا داره و دو متر و .... میشه حدود 120 هزار تومن!!!تو تاپیک لوازم جانبی اسمش رو دادم.
7.من ندارم.
8.تو اگه از نزدیک قیافه و هیکل ps3 رو ببینی به قول دوستم،خوف میکنی.آهنگ اول روشن شدنش یک کاریت میکنه که برای شنیدن این آهنگ هی کنسول رو روشن خاموش کنی!!!ولی واقعاً عجب ابهتی داره این کنسول.ناز نازی هم نیست،باهاش کار کنی میفهمی.توی دهات ما هم یکی گذاشته تو مغازش.
9.یه ذره نه خیلی کمه!!حد اقل باید طوری تنظیم کنی که در هر روز بتونی پول یه بازی رو از کنسولت در بیاری که آخر سال بتونی سوار ماکسیما بری بالا شهر تهران خونه بگیری!!!نه شوخی میکنم ولی قیمت رو به نظر من کم کم بزار 4000 تومن.یا مثلاً یه بازی lair بگیر،چون با سیکس اگزیسش حال میده،قیمت رو بزار ساعتی 10000 تومن.این جوری کار کن.نمیخوای که سیب زمینی بفروشی میگی هزار تومن!بخدا الآن گوجه کیلو 1200 بود نمیدونم چرا تو میخوای چنینقیمت هایی بدی،یوقت نزاری مردم پر رو میشن هی بازی میکنن.باید برای کنسول ps3 یه غیرتی نشون بدیو قیمتت رو ببری بالا که هر کس و ناکسی باهاش نتونه حالکنه (»»»به این میگن آدم حسود«««)
10.من همیشه میگم الآن هم میگم که بهرته هر جای دنیا هم هستی بری از دوبی بازی و کنسول بگیری.من گرفتم و کاملاً هم راضی بودم.اگه چینی بود نترس فقط یادت باشه که چینی درجه ی یک باشه ها!!!نترس قطعاتش رو چین نزده به جز بلو ری درایو ها چون فقط چین بلو ری درایو میزنه در جهان(اینو تو مجله خوندم).
ولی از من به تو و همه ی کسایی که ندارن نصیحت:
کنسول ps3 فقط برای بازی نیست،امکاناتش خیلی خیلی بالاتر از اونیه که فک میکنید.
موفق باشید دوستان گل(اشتباهی بود ببخشید)
m.a

در جواب دوست عزیزمون که می خواد ps3 برای مرکز بازی بگیره بگم که گفتنی ها رو دوستامون گفتن و همش درسته . فقط بگم ps3 از لحاظ گرمایی هیچ مشکلی نداره .سیستم خنک کنندشو ببینی به قول M.A خوف می کنی. فقط بگم اگه یه hdtv با کیفیت خوب داشته باشی می تونی عکسا رو با کیفیت بسیار بالا به صورت slide show نشون بدی با یک آهنگ خفن که لرزه به اندام بیننده بندازه:biggrin1: فقط چونکه کار زیاد داری باهاش دور و بر 40 گیگ نرو چون با مموری ریدرش کار زیاد داری همون 80 خیلی خوبه.
در مورد هزینه بازی برای 1 ساعت خوبه قیمتت . همیشه انصاف و رعایت کن مشتریت زیاد میشه 1500 ام خوبه . سوالی داشتی بازم در خدمتیم . راستی به سایت خوش اومدی:biggrin1:

دوستان خیلی خیلی ممنونم. خیلی لطف کردید وقت گذاشتید. خیلی از ابهاماتم بر طرف شد.

یک پرسش دیگه هم دارم.

برای اجرای بازی به شکل Multi Player فقط باید از اینترنت کمک گرفت؟ یعنی اگه دو دستگاه Play3 کنار هم باشن هیچ راهی وجود نداره که بتونن یه بازی رو باهم برن و دردسرهای اینترنت پر سرعت رو نداشته باشن؟ مثلا با سیم شبکه یا کارت شبکه بی سیم (یا حتی بلوتوث) دستگاه ها به هم وصل نمیشن؟ برای راه اندازی بازی چند نفره اگه بخوام از DSL استفاده کنم سر برج نشده ورشکست میشم! :((

خیلی ممنونم از دوستان.

آخرین ویرایش:
دوستان خیلی خیلی ممنونم. خیلی لطف کردید وقت گذاشتید.

یک پرسش دیگه هم دارم.

برای بازی به شکل Multi Player فقط باید از اینترنت کمک گرفت؟ یعنی اگه دو دستگاه Play3 کنار هم باشن هیچ راهی وجود نداره که بتونن یه بازی رو باهم برن و دردسرهای اینترنت پر سرعت رو نداشته باشن؟ مثلا با سیم شبکه یا کارت شبکه بی سیم (یا حتی بلوتوث) دستگاه ها به هم وصل نمیشن؟ برای راه اندازی بازی چند نفره اگه بخوام از DSL استفاده کنم سر برج نشده ورشکست میشم! :((

خیلی ممنونم از دوستان.
چرا میشه. هم از طریق اترنت و هم هم از طریق Wi-Fi.

دوستان خیلی خیلی ممنونم. خیلی لطف کردید وقت گذاشتید.

یک پرسش دیگه هم دارم.

برای بازی به شکل Multi Player فقط باید از اینترنت کمک گرفت؟ یعنی اگه دو دستگاه Play3 کنار هم باشن هیچ راهی وجود نداره که بتونن یه بازی رو باهم برن و دردسرهای اینترنت پر سرعت رو نداشته باشن؟ مثلا با سیم شبکه یا کارت شبکه بی سیم (یا حتی بلوتوث) دستگاه ها به هم وصل نمیشن؟ برای راه اندازی بازی چند نفره اگه بخوام از DSL استفاده کنم سر برج نشده ورشکست میشم! :((

خیلی ممنونم از دوستان.

چرا میشه هم از طریق Wlan (بیسیم ) و هم از طریق lAN . ولی این دیگه نمیشه Online میشه Offline . ولی بازم حال میده .

چرا میشه. هم از طریق اترنت و هم هم از طریق Wi-Fi.

چرا میشه هم از طریق Wlan (بیسیم ) و هم از طریق lAN . ولی این دیگه نمیشه Online میشه Offline . ولی بازم حال میده .

دوستان خیلی ممنون. چند سوال دیگه هم دارم.

1) فکر میکردم با 400 تمن تلوزیون 32 گیرم میاد ولی قیمتها نجومی هستن! خیال دارم از مانیتور یا تلوزیون LCD 22 به جای LCD.TV.FullHD استفاده کنم. چند مورد نگرانم کرده. میگن برای اتصال به مانیتور سیم خاصی احتیاج هست. بعضی دوستان میگفتن تو بعضی مانیتورها مستقیم وصل میشه ولی بیشترشون سیم میخوان. دو مدل نظر کردم!!! یکی LCD TV 22 سامسونگه حدودا 400 تمنه و بلنگو و همه چی داره (تلوزیونه دیگه) و اون یکی مانیتور فراسوهه حدودا 320 تمن و اسپیکر هم نداره و ظاهرا سیم احتیاج داره. حالا سوالم اینه که آیا سامسونگه (که تلوزیونه) سیم خاصی احتیاج داره؟ اگه قرار باشه بخوام برا سامسونگه سیم تبدیل بگیرم (حدود 50 تمن) در این صورت فکر میکنم فراسوهه و یه اسپیکر بیشتر بیرزه تا سامسونگ! نظرتون چیه؟

2) سیم تبدیل واسه مانیتور میگن بد گیر میاد. من میخوام سه تا مانیتور یا تلوزیون LCD بگیرم و میترسم سیمش گیرم نیاد و رو دستم بمونه. نظرتون چیه؟

3) میگن این سیم ها کیفیت تصویر رو میندازه. راسته؟ یکی از دوستان میگفت" «مثل این میمونه که یه عکس بزرگ رو تو فتوشاپ اول کوچیک کنی بعد دوباره بزرگ کنی و مسلما این تصویر دوم که تار هم شده دیگه همون تصویر اول نیست». واقعا اینجوریه؟ تصاویر بی روح میشن؟ این سیمها تغییری در کنتراست و جلوه تصویر نمیدن؟ دوستان این مورد برام خیلی مهمه.

4) بعضی بازی ها (مثل همین GTA IV) ظاهرا فقط با تلوزیون HD اجرا میشن. اگه مانیتور بگیرم این بازی ها اجرا نمیشن؟ این تلوزیون سامسونگه ظاهرا فول HD نیست و HD معمولیه. تو اجرای بازی ها مشکلی ایجاد نمیکنه؟ نگرانم این تلوزیون به خاطر اندازه کوچیکش به PS3 وصل نشه و سیم بخواد یا برای اجرای بازی ها اذیت کنه. دوستان نظرتون برام خیلی مهمه.

5)در مورد تلوزیون یا مانیتور اگه انتخاب دیگری از مارکهای دیگه سراغ دارین (مثلا ال.جی) که با پول من بخونه (با سیم و تبدیل و همه چی حداکثر 400 تمن برای هر کدوم) لطف میکنید اگه بفرمایید.

6) اصلا خروجی PS3 برای تصویر HD چیه؟ این سامسونگه ورودی DVI هم داره. همونه؟ دفترچه راهنماشو دانلود کردم. پشتش یه فیش 24 پین هست که اسمش رو دقیقا این جوری نوشته: DIV-HDCP حالا میخوام بدونم این فیشه همونه که مستقیم وصل میشه به PS3 و هیچ سیم اضافه ای احتیاج نداره؟

ممنونم از دوستان.

آخرین ویرایش:
1) فکر میکردم با 400 تمن تلوزیون 32 گیرم میاد ولی قیمتها نجومی هستن! خیال دارم از مانیتور یا تلوزیون LCD 22 به جای LCD.TV.FullHD استفاده کنم. چند مورد نگرانم کرده. میگن برای اتصال به مانیتور سیم خاصی احتیاج هست. بعضی دوستان میگفتن تو بعضی مانیتورها مستقیم وصل میشه ولی بیشترشون سیم میخوان. دو مدل نظر کردم!!! یکی LCD TV 22 سامسونگه حدودا 400 تمنه و بلنگو و همه چی داره (تلوزیونه دیگه) و اون یکی مانیتور فراسوهه حدودا 320 تمن و اسپیکر هم نداره و ظاهرا سیم احتیاج داره. حالا سوالم اینه که آیا سامسونگه (که تلوزیونه) سیم خاصی احتیاج داره؟ اگه قرار باشه بخوام برا سامسونگه سیم تبدیل بگیرم (حدود 50 تمن) در این صورت فکر میکنم فراسوهه و یه اسپیکر بیشتر بیرزه تا سامسونگ! نظرتون چیه؟

2) سیم تبدیل واسه مانیتور میگن بد گیر میاد. من میخوام سه تا مانیتور یا تلوزیون LCD بگیرم و میترسم سیمش گیرم نیاد و رو دستم بمونه. نظرتون چیه؟

3) میگن این سیم ها کیفیت تصویر رو میندازه. راسته؟ یکی از دوستان میگفت" «مثل این میمونه که یه عکس بزرگ رو تو فتوشاپ اول کوچیک کنی بعد دوباره بزرگ کنی و مسلما این تصویر دوم که تار هم شده دیگه همون تصویر اول نیست». واقعا اینجوریه؟ تصاویر بی روح میشن؟ این سیمها تغییری در کنتراست و جلوه تصویر نمیدن؟ دوستان این مورد برام خیلی مهمه.
خوب به نظر من که اصلا اگر 32 نمیگیری فکر سامسونگ 22 26 اصلا نکنی چون 420 هست و اصلا کیفیت خوبی نداره !!
برای وصل کردن به lcd هم تنها چیزی که احتیاج داری کابل تبدیل HDMI to DVI هست که خیلی راحت همه جا گیر میاد !!
به LCD 19 هم با این کابل وصل کنی اصلا کیفیت پایین نمیاد و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد !!
قیمت کابل هم 15 تومان شروع میشه !!
به نظر من بهترین چیزی که میتونی بگیری SAMSUNG SyncMaster 931BW که 19 اینچ واید هست و کیفیت خیلی خوبی داره و بازی تا 720 بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه حتی 1080 هم اجرا میکنه اما خوب مانیتور کمی ازیت میکنه بهترینش هم 720 هست !! قیمت هم فکر کنم 285 باشه دقیق یادم نمیاد !!

4) بعضی بازی ها (مثل همین GTA IV) ظاهرا فقط با تلوزیون HD اجرا میشن. اگه مانیتور بگیرم این بازی ها اجرا نمیشن؟ این تلوزیون سامسونگه ظاهرا فول HD نیست و HD معمولیه. تو اجرای بازی ها مشکلی ایجاد نمیکنه؟ نگرانم این تلوزیون به خاطر اندازه کوچیکش به PS3 وصل نشه و سیم بخواد یا برای اجرای بازی ها اذیت کنه. دوستان نظرتون برام خیلی مهمه.
اصلا اینجوری نیست !! بازی GTA روی تمام صفحه نمایش ها اجرا میشه چه LCD 32 چه 19 چه TV معمولی روی همه اجرا میشه !!

5)در مورد تلوزیون یا مانیتور اگه انتخاب دیگری از مارکهای دیگه سراغ دارین (مثلا ال.جی) که با پول من بخونه (با سیم و تبدیل و همه چی حداکثر 400 تمن برای هر کدوم) لطف میکنید اگه بفرمایید.
به نظر من که با پولی که داری بهترینش همینی هست که گفتم !! 285 LCD + کابل 15 در کل میشه 300 !!
اون هم با رزولیشن 720 !

این هم عکس کلوپ یکی از دوستام هست کرمان که پنل هایی که گفتم میتونی داخل عکس ببینی و از دکوراسیوم هم برای اونجا استفاده کنی !!

http://gpod.parsaspace.com/My PictureS/Game Land.zip

اولا مانیتور 19 و 22 اینچ 1080 رو ساپورت نمیکنن (کارش از کیفیت گذشته)وکیفیت 720 رو نشون میدن,
شما که می خواهی بعنوان full hd استفاده کنی باید مانیتور 24 به بالا بگیری(که حدود 800 تومن به بالا هست)
در ضمن رزولوشن 720 زیاد بد نیست که بخواهی حساسیت نشون بدی.

خوب به نظر من که اصلا اگر 32 نمیگیری فکر سامسونگ 22 26 اصلا نکنی چون 420 هست و اصلا کیفیت خوبی نداره !!

آقا یه مشکلی هست. این تلوزیونه تو دفترچش نوشته:
Maximum Mode: 1280 * 720 @ 60 Hz

به نظر شما کیفیت این تلوزیون چه طوره؟ کمه یا کافیه؟

این هم عکس کلوپ یکی از دوستام هست کرمان که پنل هایی که گفتم میتونی داخل عکس ببینی و از دکوراسیوم هم برای اونجا استفاده کنی !!

http://gpod.parsaspace.com/My%20PictureS/Game%20Land.zip

آقا دستت درد نکنه. گیم نت من 4 تا PS2 داره و سه تا هم PS3.
مغازم هم 25 متر بیشتر نیست ولی رهن کامله و چون اجاره نمیدم احتمالا تو دو سه سال آینده همه تلوزیونهام رو LCD 34 میکنم و این LCD کوچیکها رو هم میگذارم برای PS2 ها. برای PS2 ها تلوزیون معمولی گذاشتم ولی برای Ps3 ها میخواستم از این مدل LCD بذارم که ظاهرا شما میگی خوب نیست و مانیتور بگیر. من لینک این تلوزیونی که نظر کردم رو برات میگذارم و شما برو یه نگاهی بهش بکن چون خیلی دوست داشتم این تلوزیونه رو بگیرم.

http://www.samsung.com/iran/products/tv/lcdtv/la22n21b.asp

به نظر شما مانیتور 22 سامسونگ بازار فروش دست دومش بهتره یا تلوزیون LCD 22؟ من هم دوست دارم مثل این دوست شما همه تلوزیونهام 34 باشه و به همین خاطر میخوام یه چیزی بگیرم که بعد که خواستم عوض کنم رو دستم نمونه.

راستی در مورد دکوراسیون. به نظر من (که عمرم رو این جور جاها بازی میکردم) دو تا مشکل بزرگ داره. اول ارتفاع بالای تلوزیون هاست. نگاه به مانیتور یا تلوزیون همیشه باید مستقیم یا رو به پایین باشه ولی نگاه رو به بالا باعث میشه مایع زجاجیه چشم برگرده عقب و سوزش چشم رو باعث میشه و مشتری رو از ادامه بازی دلسرد میکنه و مشکلات چشم پزشکی رو هم به همراه داره (دکتر چشمم میگفت!). مشکل بعدیش نور خیلی زیادشه که تمرکز مشتری رو از تلوزیون دور میکنه. ولی میزهاش و تابلوهای نامگذاری دستگاه ها خیلی خوب و جالب بودن. راستی اون پسره در شیشه ای PS3 رو اگر ببنده که تهویه نمیشه. پشتش دریچه داره دیگه؟

به نظر میاد مغازه دوستت خیلی بزرگه و این طور که مشخصه (اگه مستاجر نباشه و شریک نداشته باشه) شبا با گونی پول میبره خونه.

اولا مانیتور 19 و 22 اینچ 1080 رو ساپورت نمیکنن (کارش از کیفیت گذشته)وکیفیت 720 رو نشون میدن,
شما که می خواهی بعنوان full hd استفاده کنی باید مانیتور 24 به بالا بگیری(که حدود 800 تومن به بالا هست)
در ضمن رزولوشن 720 زیاد بد نیست که بخواهی حساسیت نشون بدی.

دوست عزیز میتونی یکم بیشتر توضیح بدی؟ منظور از این عدد ها عرض تصویره دیگه درسته؟ فکر میکنم همون 720 کافی باشه نه؟ تو مانیتور های سامسونگ که میگشتم دیدم که مانیتور اگر 16:9 باشه (یعنی withscreen - یعنی دراز) اونوقت برای 21 و یا 22 حد اکثر 1050 هست ولی اگه 4:3 معمولی باشه برای 22 تا 1200 هم دیدم.

این لینکهارو مشاهده بفرمایید (به 4:3 یا 16:9 بودن مانیتور هم دقت کنید)
21 معمولی: http://www.samsung.com/iran/products/monitors/tft/214t.asp
21 دراز: http://www.samsung.com/iran/products/monitors/tft/215tw.asp

قطر این مانیتورها یکی هستن بنابراین اگه عرضش یه کمی کوفته بشه عوضش طولش بیشتر میشه و با این که یکی 1050 هست و اون یکی 1200 ولی مساحت صفحه LCD برابر و تعداد پیکسلها هم برابرن. نظر شما چیه؟

سلام بنده مدتيه با پسر عمه ام[كه ساكن المانه] چت مي كنم مي گه يه ps3 60 gigداره چون رفته 80gigخريده دستگاه قبلي شو مي خواد صرف امورخيريه كنه:cheesygriحالا من مي خواستم ازمحضراساتيد محترم بپرسم كه امكان داره ايشان قطعات دستگاه روبصورت جداجدا بفرستند يانه[ضمنا ايشان تجربه ي فرستادن دوعدد موبايل به من ويك عدد pspرابه پسر عموي بنده باترفندهاي خاص دارن];)

آقا دستت درد نکنه. گیم نت من 4 تا PS2 داره و سه تا هم PS3.
مغازم هم 25 متر بیشتر نیست ولی رهن کامله و چون اجاره نمیدم احتمالا تو دو سه سال آینده همه تلوزیونهام رو LCD 34 میکنم و این LCD کوچیکها رو هم میگذارم برای PS2 ها. برای PS2 ها تلوزیون معمولی گذاشتم ولی برای Ps3 ها میخواستم از این مدل LCD بذارم که ظاهرا شما میگی خوب نیست و مانیتور بگیر. من لینک این تلوزیونی که نظر کردم رو برات میگذارم و شما برو یه نگاهی بهش بکن چون خیلی دوست داشتم این تلوزیونه رو بگیرم.
خوب اینجوری که نوشته بود پورت HDMI نداره ! DVI داره با component که برای تصویر HD باید از کابل HDMI to DVI استفاده کنی !! در مورد رزولیشن چیزی ننوشته بود ! فکر کنم تا 720 اجرا کنه که قیمتش بد نیست خوبه !!

به نظر شما مانیتور 22 سامسونگ بازار فروش دست دومش بهتره یا تلوزیون LCD 22؟ من هم دوست دارم مثل این دوست شما همه تلوزیونهام 34 باشه و به همین خاطر میخوام یه چیزی بگیرم که بعد که خواستم عوض کنم رو دستم نمونه.
خوب بازار lcd دسته دوم اصلا نمیدونم چجوری هست و مغازه دوست من هم همه 43 هست و فقط برای wii 32 گزاشته ! تازه این یک طرف بود و طرف دیگر هم همه xbox360 هست با ps3

راستی در مورد دکوراسیون. به نظر من (که عمرم رو این جور جاها بازی میکردم) دو تا مشکل بزرگ داره. اول ارتفاع بالای تلوزیون هاست. نگاه به مانیتور یا تلوزیون همیشه باید مستقیم یا رو به پایین باشه ولی نگاه رو به بالا باعث میشه مایع زجاجیه چشم برگرده عقب و سوزش چشم رو باعث میشه و مشتری رو از ادامه بازی دلسرد میکنه و مشکلات چشم پزشکی رو هم به همراه داره (دکتر چشمم میگفت!). مشکل بعدیش نور خیلی زیادشه که تمرکز مشتری رو از تلوزیون دور میکنه. ولی میزهاش و تابلوهای نامگذاری دستگاه ها خیلی خوب و جالب بودن. راستی اون پسره در شیشه ای PS3 رو اگر ببنده که تهویه نمیشه. پشتش دریچه داره دیگه؟
پشت همه ی پنل ها تهویه داره که حتی xbox360 هم داخل همین هست و هیچ مشکلی پیدا نمیکنه !!

به نظر میاد مغازه دوستت خیلی بزرگه و این طور که مشخصه (اگه مستاجر نباشه و شریک نداشته باشه) شبا با گونی پول میبره خونه.
خوب اره مغازه بزرگ هست و اخرش هم 10 تا pc داره برای gamenet ! درامدش هم بد نیست ! شبی 150 200 داره !!

دوست عزیز میتونی یکم بیشتر توضیح بدی؟ منظور از این عدد ها عرض تصویره دیگه درسته؟ فکر میکنم همون 720 کافی باشه نه؟ تو مانیتور های سامسونگ که میگشتم دیدم که مانیتور اگر 16:9 باشه (یعنی withscreen - یعنی دراز) اونوقت برای 21 و یا 22 حد اکثر 1050 هست ولی اگه 4:3 معمولی باشه برای 22 تا 1200 هم دیدم.

این لینکهارو مشاهده بفرمایید (به 4:3 یا 16:9 بودن مانیتور هم دقت کنید)
21 معمولی: http://www.samsung.com/iran/products/monitors/tft/214t.asp
21 دراز: http://www.samsung.com/iran/products/monitors/tft/215tw.asp

قطر این مانیتورها یکی هستن بنابراین اگه عرضش یه کمی کوفته بشه عوضش طولش بیشتر میشه و با این که یکی 1050 هست و اون یکی 1200 ولی مساحت صفحه LCD برابر و تعداد پیکسلها هم برابرن. نظر شما چیه؟

آره عرض تصویره
720:720*1280
1080:1080*1920
بقیه ی حرفاتو متوجه نشد(گنگ بود) !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or