راهنمایی برای خرید PS3

سلام بر همه دوستان
چند سوال کوچک داشتم

1. در مورد بلوری و کیفیت اون ایا کیفیت اون به نسبت دی وی دی و بعد از گذشت مدت زمانی خاص در چه حد هست از لحاظ خش افتادن روی اون و خرابی اون منظورم هست

2. در مورد انلاین میتونید بیشتر توضیح بدید
بر فرض اگر کسی بخواد GTA را انلاین بازی کنه ایا حتما باید بلوری اون رو هم داشته باشه یا خیر ؟

3. در مورد انلاین و بازی با دیگر اعضای سایت میشه توضیح بدید که به چه سرعتی از اینترنت ئ شرایطی مورد نیاز هست ؟

4. قیمت کنسول 80 گیگ و 40 گیگ در حال حاضر چند هست ؟
ایا تابستون ارزونتر میشه یا مثل عید وحشتناک گرونتر میشه ؟

5. ایا امیدی به هک شدن و ارزانتر شدن کنسول هست یا خیر ؟
داریم به سال 2009 نزدیک میشیم اما هنوز خبری نیست

6. بهترین فروشگاه برای خرید پلی استیشن3 رو معرفی کنید با ادرس و شماره تلفن در صورت ممکن اگر هم ممکن نیست پیام خصوصی بزنید ممنون میشم
مثل فروشگاههای پرتو یا پیام خان و غیره که کارش خوب و تمیز باشه و به حقش قانع باشه

7. ایا فروشگاهی هست که برای شهرستان پست هم کنند شرایط اونها چطوره ایا این کار امنیت خودش رو داره از لحاظ اینکه جنس دست دوم به ادم نندازند ؟

با تشکر از همه دوستان

آخرین ویرایش:
1. در مورد بلوری و کیفیت اون ایا کیفیت اون به نسبت دی وی دی و بعد از گذشت مدت زمانی خاص در چه حد هست از لحاظ خش افتادن روی اون و خرابی اون منظورم هست
BD کلا" خیلی کمتر از DVD خش میوفته.
بر فرض اگر کسی بخواد GTA را انلاین بازی کنه ایا حتما باید بلوری اون رو هم داشته باشه یا خیر ؟
! نه پس، از هوا بازی میکنه !

3. در مورد انلاین و بازی با دیگر اعضای سایت میشه توضیح بدید که به چه سرعتی از اینترنت ئ شرایطی مورد نیاز هست ؟
حداقل 256Kbps و از ISPـی با پینگ خوب.

ایا تابستون ارزونتر میشه یا مثل عید وحشتناک گرونتر میشه ؟
فکر نکنم ارزون تر بشه ولی گرون تر احتمالش هست.

5. ایا امیدی به هک شدن و ارزانتر شدن کنسول هست یا خیر ؟
امید همیشه هست.

اولا میخواستم قیمت دقیق مدلهای مختلف ps3 رو بدونم و اینکه کسی میدونه توی مکه میشه ps3 پیدا کرد؟ با چه قیمتی؟ راستش یک ماه دیگه دارم میرم حاجی شم :p میخوام بدونم اونجا میتونم به قیمت واقعی خودش ،پیدا کنم ؟
ثانیا : مشکلاتی که درباره خرابی لنز شنیده میشه تا چه حد جدیه ؟ آیا میشه لنز رو عوض کرد ؟ به راحتی یدکیش پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟
ثالثا : میشه فیلم و یا عکس روی مموری هایی که داخل کنسول گذاشتیم رو مستقیما از روی انها پخش کرد ؟ منظورم اینه که کنسول توانایی پخش فیلم رو از داخل کارت خوان خودش داره؟
ممنون میشم اگه با دقت و حوصله جواب سوالام رو بدین .

آخرین ویرایش:
اولا میخواستم قیمت دقیق مدلهای مختلف ps3 رو بدونم و اینکه کسی میدونه توی مکه میشه ps3 پیدا کرد؟ با چه قیمتی؟ راستش یک ماه دیگه دارم میرم حاجی شم :p میخوام بدونم اونجا میتونم به قیمت واقعی خودش ،پیدا کنم ؟
ثانیا : مشکلاتی که درباره خرابی لنز شنیده میشه تا چه حد جدیه ؟ آیا میشه لنز رو عوض کرد ؟ به راحتی یدکیش پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟
ثالثا : میشه فیلم و یا عکس روی مموری هایی که داخل کنسول گذاشتیم رو مستقیما از روی انها پخش کرد ؟ منظورم اینه که کنسول توانایی پخش فیلم رو از داخل کارت خوان خودش داره؟
ممنون میشم اگه با دقت و حوصله جواب سوالام رو بدین .

مشکلات مربوط به خرابی لنز بستگی به نگهداری دستگاه داره. ولی اگر هم مشکل پیش بیاد

براحتی میشه اون تعویض کرد. ( 120.150 )

فیلم و عکس هم میتونید به طور مستقیم از فلش یا اون به HDD انتقال بدید. بله کنسول

توانایی پخش مستقیم هم داره.

پیشنهاد من به شما کنسول 40GB هست. ( این مدل با باندل های مختلف هست )

مشکلات مربوط به خرابی لنز بستگی به نگهداری دستگاه داره. ولی اگر هم مشکل پیش بیاد

براحتی میشه اون تعویض کرد. ( 120.150 )

فیلم و عکس هم میتونید به طور مستقیم از فلش یا اون به HDD انتقال بدید. بله کنسول

توانایی پخش مستقیم هم داره.

پیشنهاد من به شما کنسول 40GB هست. ( این مدل با باندل های مختلف هست )
میشه لطف کنید باندل های 40 گیگ رو معرفی کنید؟؟
قیمت هم اگه دارین بدین.

سلام من تو دبی هستم و فقط ps3 40 gig هستش من میخوام بدونم که صلاح هست بگیرم با توجه به نبود فلش و یه چیز دیگه که یادم نیست.اصلا این فلش چیه و نبودش در اینده مشکل ساز میشه؟کسی خبر داره انواع دیگر دستگاه کی اینجا میرسه؟

سلام من تو دبی هستم و فقط ps3 40 gig هستش من میخوام بدونم که صلاح هست بگیرم با توجه به نبود فلش و یه چیز دیگه که یادم نیست.اصلا این فلش چیه و نبودش در اینده مشکل ساز میشه؟کسی خبر داره انواع دیگر دستگاه کی اینجا میرسه؟
ببينيد اگه شما سروكارتون با Memory و اين حافظه هاي جانبي همراه زياد هست و اگه بازيهاي ارجينال PS2 داريد و ميخواهيد بازي كني 40 گيگ مدل خوبي نيست هرچند هيچ كسي نميره بخاطر اين چيزا 40 گيگ نگيره !! 40 گيگ مدل عالي هست. اگه شما ميخواين صبر كنيد و اگه توان ماليش رو داريد صبر كنيد MGS Pack كه شمال يك ps3 80 gig به همراه بازي MGS4 هست خريداري كنيد. درضمن مگه تو دبي GTA IV Pack نيست اون هم كه عاليه !!
این باندلها در ایران پیدا میشه؟
خيلي بسختي و با قيمت كهكشاني !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or