راهنمایی برای خرید PS3

فرق رجین ها بخاطر نشان دادن فیلم های bd هستش که اگه یه روز خواستین باهاش ( ps3 ) فیلم ببینید داخل کشور عزیزمون فیلم هایی وارد میشود که بیشتر رجیونشون pal هست مثل فیلم های dvd های الان . و اگه شما رجینی بگیرید از این کنسول که مثلا uc باشه نمیتونه فیلم های pal رو نشون بده . فقط در فیلم نه بازی .

مهندس اینو که می دونستم بالا هم dr amir گفته .فرق دیگه ای هم داره؟

چند سوال ؟
1. قیمت یک پلی استیشن 3 با هارد 40 یا 80 چند هست ؟
2. قیمت دسته اضافی ؟
3. هزینه های دیگر چیست ؟
مثل تبدیل 11 به 220 ولت یا موارد دیگر ؟
قیمت کابل اچ دی ؟
4. کل هزینه که بتونیم بی دردسر یک بازی رو انجام بدیم چقدر میشه ؟
5. فرق 40 با 80 گیگ چی هست ؟
مرسی

چند سوال ؟
1. قیمت یک پلی استیشن 3 با هارد 40 یا 80 چند هست ؟
2. قیمت دسته اضافی ؟
3. هزینه های دیگر چیست ؟
مثل تبدیل 11 به 220 ولت یا موارد دیگر ؟
قیمت کابل اچ دی ؟
4. کل هزینه که بتونیم بی دردسر یک بازی رو انجام بدیم چقدر میشه ؟
5. فرق 40 با 80 گیگ چی هست ؟
مرسی

1- برای 40 بین 470 تا 500 و 80 بین 600 تا 650
2- 60 تا 70
3- خرید یک hdtv چون با sdtv زیاد خوب نیست
hdmi بین 25 تا 50
4- قیمت های بالا باضافه 65 تا 120 برای هر بازی
5- 500 بار گفته شده یه بار دیگه گفته میشه:
40 :نداشتن ram reader و اجرا نکردن بازی های ps1 و ps2 ، پردازشگر درست شده با استفاده از فن آوری 65 نانو متری که باعث تولید گرمای کمتر میشه البته ps3 مشکل گرمایی نداره که این مورد یه فاکتور برای خرید 40 گیگ باشه.
80 : داشتن ram reader و اجرا کردن بازی های ps1 و ps2 از طریق نرم افزار

یعنی با مدل 80 گیگ میشه بازیهای کپی که از PS2 داریم رو اجرا کرد از طریق نرم افزار
ایا این کار شدنی هست و کسی تا به حال امتحان کرده ؟

یعنی با مدل 80 گیگ میشه بازیهای کپی که از PS2 داریم رو اجرا کرد از طریق نرم افزار
ایا این کار شدنی هست و کسی تا به حال امتحان کرده ؟

من که نگفتم بازی های کپی ps2 رو اجرا می کنه منظورم ارجینال بود.
منظورم از نرم افزار این بود که مثل ps3 60 که بازی های ps1 و ps2 رو از طریق سخت افزار اجرا میکرد نیست و این وظیفه بر عهده نرم افزار گذاشته شده.

آقا کسی 60 گیگ آک سراغ نداره؟؟؟
منظور از یو سی چییه؟؟؟

60 دیگه تولید نمیشه.سخت گیر بیاد اکش.

دستگاههایی که در آمریکای شمالی توزیع می شن دارای ریجن ntsc/uc هستن.
فیلم های bd با ریجن uc ، باری های ps1 و ps2 با ریجن uc رو اجرا می کنن.فقط

فروشندهای می گفت:لنزهای 40 گیگ مورد دارن و 20 گیگ بهتره!!!!؟؟؟؟؟
نظر شما چیه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

حتما 20 دست طرف باد کرده میخواد با اینکار بفروشتش . مشکل لنز هم بدلیل بی احتیاطی خود خریداره ( اجرای فیلم های dvd خش دار و هزاران کار دیگه که بگردی تو تاپک های مربوطه متوجه میشی ) خرابی لنز تا اینجا برای همه مدل ها بوده نه فقط مختص 40 گیگ ها . بازم میگم همان طور که همیشه گفتم روش درست مصرف کردن شرطه و شانس .
طبق شایعاتی که وجود داره میگن 40 گیگ بخاطر خرابی مدل های قبلی در این مدل لنز را تغییر داده sony .

این اولین پستم در این انجمنه .
میخواستم بدونم یه 40 گیگ دسته دوم تمیز تا 350 تومن میتونم پیدا کنم(بودجم 350 تومنه ، پیشنهادتون چیه)؟ در ضمن چه ریجنی پیشنهاد میشه؟اجرای بازیهای ps2 برام مهمه ، چه مدلایی این بازیا رو ساپورت میکنن ؟ ممنون میشم با این سوالاتم جواب بدین .

آخرین ویرایش:
میخواستم بدونم یه 40 گیگ دسته دوم تمیز تا 350 تومن میتونم پیدا کنم(بودجم 350 تومنه ، پیشنهادتون چیه)؟
شاید پیدا بشه بعید نیست !؟

در ضمن چه ریجنی پیشنهاد میشه؟
فکر نکنم زیاد تفاوتی بین رژیون ها باشه !؟

جرای بازیهای ps2 برام مهمه ، چه مدلایی این بازیا رو ساپورت میکنن ؟
فقط 60 گیگ و 80گیگ بازی ps2 اجرا میکنه !؟

میخواستم بدونم یه 40 گیگ دسته دوم تمیز تا 350 تومن میتونم پیدا کنم(بودجم 350 تومنه ، پیشنهادتون چیه)؟ در ضمن چه ریجنی پیشنهاد میشه؟اجرای بازیهای ps2 برام مهمه ، چه مدلایی این بازیا رو ساپورت میکنن ؟ ممنون میشم با این سوالاتم جواب بدین .

اگه اکثر بازیهای اصل ps2 شما رجیونی خاصی هست,سعی کن ps3 با رجیون بازیها یکی باشه اگه متفرقه بود دیگه سلیقه ی خودته (من بیشتر بازیهای ps2 که دیدم پال بوده)
در ضمن ps3 های 40 گیگ با نرم افزاری که تو psn هست میتونند بازیهای ps2 رو بخونند.

با 350 میتونی 20 GB دست دوم توی ایران پیدا کنی که بازیهای PS2 ( باید اورجینال و هم ریجن دستگاه باشه ) هم ساپورت میکنه .

40 گیگ هم میتونی از دبی یا جای دیگه با همین 350 تومن نو بخری ! فکر کنم اینجا هم دست دوم پیدا کنی ... ولی بازی PS2 اجرا نمیکنه .

60 - 80 هم که کلا بالای 400 میشه ، حتی دست دو .

ریجن هم یا PAL یا NTSC/UC باشه بهتره . فرقی نداره کدومشون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or