راهنمایی برای خرید PS3

دوستان مي خواستم ببينم كسي از اوضاع بازار عربستان و مكه خبر داره؟ يعني قيمت اجناسش جهانيه و كسي تا حالا از اونجا ps3 خريده؟ من آخه يكي از فاميلامون اونجاست و داره مياد مي خوام بدونم اگه اونجا 40 gb رو به قيمت 400 تومن مي فروشن بهش بگم و برام بگيره.
در ضمن قيمت اين استارتر پك واقعا 450 تومنه و تو تهران مي فروشن؟!

ممنون از لطف شما
آیا واقعا قیمت 60 گیگ آک اونم این پک 450 تومنه؟؟؟؟:eek:

60 گیگ که دیگه تولید نمیشه و اینم بگم که 40 گیگ الان تو عربستان با یه دسته 450 هست و اگر این 60 گیگ با دو دسته و دو بازی باشه که 100% سره کاریه مطمئن باشید یا آکبند نیست یا خرابه یا دزدیه یا شوخیه چون بازی هرچی باشه آکبند زیره 50 نیست که دو تاش میشه 100 دسته هم که آکبند باشه 65 هزار دستگاه 40 آکبند 450 اونجا هست تازه
60 اگر باشه 100% گرونتره همینجوری یه جمع بزنید به عددی حدوده 650 هزار میرسید

پ.ن: پیدا کنید پرتقال فروش را:biggrin1:

آخرین ویرایش:
100% این استارترپک یه مشکلی داره که این قیمت داره میده . وگرنه کیه که از پول اونم زیاد بدش بیاد .

مشکل ما ایرانی ها اینکه وقتی که جنسی رو میبینیم قیمت .....ولی کسی بخواد با 100 تومن زیر قیمت بده یه عیبی روش میزاریم....;)

مشکل ما ایرانی ها اینکه وقتی که جنسی رو میبینیم قیمت .....ولی کسی بخواد با 100 تومن زیر قیمت بده یه عیبی روش میزاریم....;)

من نظر ما دادم شاید شانس دوستمونه که این قدر کم میده من که رفتم ps3 40gb بگیرم طرف استارترپک داشت میگفت 750 تومن . تو ایران این اتفاق ها رو باید مشکوک شد وقتی بازیه 50 ،60 تومنی میره بالای 90 دیگه خودتون قضاوت کنید که ... .

فرق رجین ها بخاطر نشان دادن فیلم های bd هستش که اگه یه روز خواستین باهاش ( ps3 ) فیلم ببینید داخل کشور عزیزمون فیلم هایی وارد میشود که بیشتر رجیونشون pal هست مثل فیلم های dvd های الان . و اگه شما رجینی بگیرید از این کنسول که مثلا uc باشه نمیتونه فیلم های pal رو نشون بده . فقط در فیلم نه بازی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or