کار خوبی میکنی منم شش سال پیش اومدم اندروید و دیگه پشیمون نشدم
حالا تو خارج سلیقه ای هست ولی ایران آدم یجورایی مجبوره اندروید بگیره بخاطر تحریما
من هنوز نفهمیدم گوشی/تبلت های شیائومی قابل اعتمادن یا نه
چون خبر مشکل دار بودنشون بیشتر از بقیه برندا میشنوم و همیشه این تو ذهنم هست که از کیفیت ساخت/کنترل کیفی میزنن برا قیمت
تنها دستگاه شیائومی ک تالا گرفتم اکسس پوینت وایفای بوده ک راضی بودم
خب من شارژر 25 وات سامسونگ گرفتم براش. یه مقدار بیشتر از یک ساعت طول میکشه کامل شارژ بشه
فقط خود شارژر داغ میکنه یکم طبیعیه؟ گوشی ولی اصلا داغ نمیشه موقع شارژ
ریویو هایی که تو اینترنت میبینم همه رنج قیمتی لحاظ میکنن ولی من برا اینکه تنوع بشه رنج قیمت رو در نظر نمیگیرم و معیار مقایسه رو میذارم همون گوشی های 800/900 دلاری
ینی فرض کنید امتیاز مورد انتظار پرچم دار 100 هست و میان رده 50. حالا ناتینگ 2a به این منوال هست:
بدنه :45/100 (پلاستیکه، بد نیست ولی خب تو این بخش واضحه که A55 بهتره)
باتری :90/100
پردازنده: 50/100 (این هیچ اهمیتی برام نداشت خداییش کی از کل قدرت پردازنده گوشی استفاده میکنه، فقط یه عدد بنچمارکه)
دوربین: 70/100 (یکی از بخش هایی که گوشی های ارزون تر توش صرفه جویی میکنن دورببینه.
ولی این گوشی قطعا سطح دوربینش از میان رده بالاتره و به پرچمدار نزدیکه. عکس های low light ش تحسین بر انگیزه)
اسپیکر: 45/100 (تو این بخش واقعا صرفه جویی کردن و اسپیکر هیچ چیز خاصی نیست صرفا قابل قبوله)
صفحه نمایش: 90/100
طراحی ظاهری: 90/100 (ک سلیقه ای هست و من مشکلی باش نداشتم)
رابط کاربری: 100/100 (بلوت ور نداره، فلسفه طراحی ناتینگ که در جهت کمک به بیهوده استفاده نکردن از موبایل هست واقعا تا حدی جواب میده)
گلیف (نوار led): صرفا یه فیچر باحاله دیگه نمره دادن نداره. رینگ تون های خود ناتینگ کاملا سینک با گلیف ها ساخته شده و جالبن
نمره کل (بدون لحاظ قیمت): 72.5
نمره با در نظر گرفتن قیمت: 100