راهنمایی برای خرید موبایل

اقا اندروید به جز S24 ultra چی پیشنهاد میدید؟

من اول میخواستم سمت pixel 8 pro برم ولی در کمال تعجب s24 ultra ارزون تره.
نمیدونم پیکسل بخاطر خاص بودن یا برندش گرونه یا سامسونگ خورده تو سر قیمتش ارزون شده.
امن ترین گزینه همین S24 Ultra هست.
شیاومی 14 اولترا هم از نظر دوربین خیلی بهتر از سامسونگ عمل میکنه ولی بروز رسانی کمتر داری، قلم نداری.

• Like
Reactions: R O N I N
خرید آیفون 15 یا 16 معقول هست بنظرتون ؟ بخاطر این رجیستری ایناش میگم راهی که بشه راحت استفاده کرد از گوشی ؟
و یه سوال که ذهنم رو درگیر کرده اینکه اگه در آینده شروع بشه این قضیه رجیستری آیا گوشی هایی که الان ما میخریم هم میشن یا نه ؟

اقا اندروید به جز S24 ultra چی پیشنهاد میدید؟

من اول میخواستم سمت pixel 8 pro برم ولی در کمال تعجب s24 ultra ارزون تره.
نمیدونم پیکسل بخاطر خاص بودن یا برندش گرونه یا سامسونگ خورده تو سر قیمتش ارزون شده.
s24 u خیلی بهتر
دلیل اینکه هم قیمت هستن به خاطر واردات محدود پیکسل هست
خرید آیفون 15 یا 16 معقول هست بنظرتون ؟ بخاطر این رجیستری ایناش میگم راهی که بشه راحت استفاده کرد از گوشی ؟
و یه سوال که ذهنم رو درگیر کرده اینکه اگه در آینده شروع بشه این قضیه رجیستری آیا گوشی هایی که الان ما میخریم هم میشن یا نه ؟
اگر ریجستر هم بشه به احتما 99 درصد شامل این موبایل های به ضاهر قاچاق دست مردم نمیشه مرگ اینکه بگن مردم میتونن با پرداخا عوارض گمرکی گزاف گوشی ریجستر کنن
ولی در کل با این قضیه جنگ و درگیری خیلی از چیزهای مثل ریجستری و فیلترینگ و واردات خودرو و... کنسل میشه

من همچنان آنتن دارم رو همراه اول
ولی خب خیلیا ندارن شانسیه ممکن فردا قطع بشه
شما خودت باید ببینی میتونی با آنتن نداشتنش کنار بیای یا نه ؟ یا 2 موبایل داشتن اذیتت میکنه؟
بله پولشو میخواد بگیره :D
یا 15pro بگیر یا 16 چون 15 نرمال AI نداره

• Like
Reactions: omid_13
بهترین گوشی که تا الان دستم گرفتم مخصوصا از نظر خوش دستی پیکسل 8 معمولی بوده واقعا عالیه این گوشی
البته گوشی کوچیک میپسندم کلا
برای خانومم گرفتم یدونه 35 تومن ریجن امریکا واقعا تو این رنج قیمت رقیبی نیست برای دوربینش مخصوصا

بهترین گوشی که تا الان دستم گرفتم مخصوصا از نظر خوش دستی پیکسل 8 معمولی بوده واقعا عالیه این گوشی
البته گوشی کوچیک میپسندم کلا
برای خانومم گرفتم یدونه 35 تومن ریجن امریکا واقعا تو این رنج قیمت رقیبی نیست برای دوربینش مخصوصا
یه سوال داشتم گوشی چقد داغ میکنه تو استفاده سنگین یا زیر آفتاب؟

چون از یه سریا شنیدم مشکل حرارت داره اوورهیت میشه اگه امکانش هست یه بنچمارک اینجوری بگیرید ممنون

• Like
Reactions: sms12
یه سوال داشتم گوشی چقد داغ میکنه تو استفاده سنگین یا زیر آفتاب؟

چون از یه سریا شنیدم مشکل حرارت داره اوورهیت میشه اگه امکانش هست یه بنچمارک اینجوری بگیرید ممنون
بدترین ورژنش نسخه ۶ بود که من دارم که با نت سیم کارت داغ میکنه اما باز اذیت کننده نیست بیشتر مشکل دوبرابر شدن مصرف باتریش اذیت میکرد
اما نسخه ۸ واقعا خوب شده و اینجوری نمیشه .....برای برادرم گرفتم ۶ ماه داره خیلی راضیه یک سال باهاش صحبت کردم راضی شد و الان دعام میکنه 🤣🤣
تو نسخه ۹ انگار کلا که جزو خنکترین پردازنده هاست....
کلا به نظرم کسی نخواد آیفون بخره و اندروید بخواد بهترین گوشی های بازار پیکسل هستن. فقط بزرگترین مشکلشون قیمت و خدمات هست

• Like
Reactions: Changed_Man 50
خوب منم تو کش و قوس های بسیار فراوان، و خوندن نقد وبررسی های بسیار زیاد اخرش
رد می نوت 13 پرو نسخه 5G رو خریدم
تو رنج 15 تا 20 تومن خدایی تعداد بسیار زیادی گوشی بود:| از مجیک لایت انر بگیر تا موتورلا و سامسونگ A 34 و a 35 نسخه 5G و پوکو و ناتینگ فون و کلی گوشی دیگه که بنا بر تصمیم و دیدن بیشترشون تصمیم گرفتم این مدل گوش رو بخرم
من نمیتونم نظر زیادی بدم در مورد گوشی مخصوصا این که گوشی قبلیم نوکیا 8 بود برای 2017 و هنوز هم عین شیر داره کار میکنه:| فقط یک سال قبل باطریش رو عوض کردم

در مورد رد می نوت 13 پرو
حقیقتا کیفیت صفحه نمایشش پشم ریزونه مخصوصا این که 120 هرتز هم است و AMOLED
صفحه نمایشش بسیار بزرگ 6.67 در مقابل 5:3 نوکیا 8
فقط نمیدونم کیفیت دوربینش با 200 مگا پیکسل چرا به کیفیت 13 مگاپیکسل نوکیا 8 نمیرسه:| مخصوصا این که هر دوعکس ها رو از داخل کامپیوتر مقایسه کنی! سلفی اش هم که بشدت بی کیفیت
رابط کاربری نوکیا 8 رو ترجیح میدادم مخصوصا این که خود همون اندرویدی بود که رو گوشی های پیکسل بود ولی رابط کاربری شیائومی هم قشنگه و شبیه به IOS هست...ولی امیدوارم بتونم یا راهی باشه که همون رابط کاربری خام رو بشه روش سوار کرد :/
از لحاظ سخت افزار هم واقعا تموم بازی ها رو با کیفیت عالی اجرا میکنه هر چند من زیاد بازی نمیکنم :/
ولی یک چیز پشم ریزون دیگه بود شارژ گوشی از 22 در صد کمتر از 30 دقیقه شد 88 درصد که واقعا پیشرفت انکار ناپذیری هست و گوشی شارژ فوق العاده قوی داره هیچ باتری بزرگی هم داره+ 5000 ملی امپر XD
رم و حافظه و سخت افزار هم خدایی برای من پیشرفت ده برابری بود نسبت به گوشی قبل
اگر خیلی سخت گیر نباشیم دوربین عقب گوشی اکی هست، ولی دوربین سلفیش هیچ جوره زیر کتم نمیره مخصوصا این که گوشی 7 /8 سال پیشم ازش بهتره!
در کل راضی هستم xD

آخرین ویرایش:
این مدت که با گوشی کار کردید مشکل خاصی نداشته؟
آنتن دهیش به نسبت بقیه گوشی ها چطوره؟ 5gش کار میکنه؟
رام چین مشکل خاصی نداره؟
برا کسی که زیاد بازی می کنه بنظرت اون رنگاییش که پشتش از جنس شیشه هست برا انتقال گرما بهتر نیس؟
من تو فکرش هستم مدل sd8gen3 رو بگیرم. :-?
تو این سایتی که گفتی زده رجیستر شده ، یعنی وقتی رسید دستمون کار خاصی لازم نیس برا رجیسترش انجام بدیم؟
بعد بنظرت الان که بنچمارکای sd8gen4 اومده و پیشرفت زیادی داشته خرید این مدل منطقیه یا صبر کنیم برای گوشی های آینده؟

حدود 7 روزی میشه که باهاش کار کردم و الان میتونم درست بگم.
تو انتن دهی بهترین گوشی بوده که داشتم.
طوری که تو زیر زمین هم انتن دارم و به نسبت بقیه گوشی هام انتن دهیش از همه بهتره.
همراه اول 5g هست و ایرانسل 4g+
رم چین من مشکلی ندارم، چون ازش سر درمیارم، البته مورد خاصی هم نداره.
الان خیلی فرق کرده با گوشی های رم چین قدیمی.
تو خود منو گزینه داره واسه اجازه نصب برنامه های گوگل و به راحتی با به شیرایت میشه واسش گوگل پلی رو نصب کرد.
یا اینکه مسقیم از نت دان کنی و نصب کنی.
من تموم اپلیکیشن های چینی رو حذف نصب کردم و مرورگر و فروشگاه هم نمیشه حذف کرد رو متوقف کردم.
تموم برنامه ها و چیز پی ان و نرم افزارهای ایرانی به راحتی نصب میشن و کار میکنن.
من از خود سایت بخش پشتیبانی 4 تا قاب واسش سفارش زدم که 1 ماهه رسید دستم.
رجیستر هم خودشون بعد از 30 روز انجام دادن و پیامکش اومد.
تو بحث انتقال گرما، رنگ هاش هیچ تفاوتی ندارن.
من چون با رنگ ابی میونه خوبی ندارم و رنگ سفید و مشکی هم نپسندیدم رفتم سراغ رنگ قرمز و سفید این مدل با dimensity 9300 plus که واقعا سوپرایزم کرد تو اجرای بازی ها، عالیه و خب حدود 3 تومن ارزونتره.
جالبه گزینه سلامت باتری هم داره که تازه قراره تو اندروید 15 به بقیه اضافه بشه.
صفحه نمایش خیلی با کیفیته.
رابط کاربری عالی و روون.
دوربین هم خوبه.
کلی بگم راضی ام و باید بگم با این قیمت شما گوشی میخری که قوی ترین چیپست ممکن رو داره.
و شارژر تو جعبه که 120 واته.

رفقا الان خرید s23fe ارزش داره؟
تو این رنج چیز بهتر چی میشه گرفت؟
ناتینگ 2

دوستان سلام
دنبال موبایلی هستم فقط و فقط برا عکاسی
در حال حاضر S24 Ultra و iPhone 15 Pro Max دارم
منتها از کیفیت عکاسیشون مخصوصا تو نور کم زیاد راضی نیستم
میخواستم Sony RX100Vii بخرم دیدم اونم تکنولوژی 2019 هست
فعلا هم خبری از Mark Viii اش نیست
به این 3 تا گزینه رسیدم
Pixel 9 Pro XL
Xiaomi 14 Ultra
Huawei Pura 70 Ultra
همونطور که عرض کردم هدفم فقط و فقط عکاسی هست
بین این 3 تا شیائومی رو احساس میکنم ضعیفتره
منتها یدونه Camera Kit داره اون چشمو گرفته
ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
با سپاس
Pixel 9pro xl
و حتمن بعد از اپدیت گوشی، از گوگل استور نرم افزارهای دوربین رو اپدیت کن.
معرکست.

آخرین ویرایش:
آقا این s24 fe چطوره میارزه ؟
گوشی خوبی به نظر میاد پردازنده فلگ شیپ روشه ولی قیمتش الان بالاس و خیلی کم وارد شده
کلا تا چند ماه اینده کلی گوشی جدید معرفی سام شیا و اکثر برندای چینی با توجه به معرفی شدن پردازنده های جدید

• Like
Reactions: mostafawarcraf
گوشی خوبی به نظر میاد پردازنده فلگ شیپ روشه ولی قیمتش الان بالاس و خیلی کم وارد شده
کلا تا چند ماه اینده کلی گوشی جدید معرفی سام شیا و اکثر برندای چینی با توجه به معرفی شدن پردازنده های جدید
تا 30-۳۵ بهترین گزینه با اولویت دوربین و صفحه نمایش همینه s24 fe هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or