samiradin
کاربر سایت
سر فرصت کامل همه رو میگم.این مدت که با گوشی کار کردید مشکل خاصی نداشته؟
آنتن دهیش به نسبت بقیه گوشی ها چطوره؟ 5gش کار میکنه؟
رام چین مشکل خاصی نداره؟
برا کسی که زیاد بازی می کنه بنظرت اون رنگاییش که پشتش از جنس شیشه هست برا انتقال گرما بهتر نیس؟
من تو فکرش هستم مدل sd8gen3 رو بگیرم.
تو این سایتی که گفتی زده رجیستر شده ، یعنی وقتی رسید دستمون کار خاصی لازم نیس برا رجیسترش انجام بدیم؟
بعد بنظرت الان که بنچمارکای sd8gen4 اومده و پیشرفت زیادی داشته خرید این مدل منطقیه یا صبر کنیم برای گوشی های آینده؟
ارزش خریدشون هم صفرچقد گوشی و برند جدید اومده >__>
چرا انقد POCO F6 با IQOO NEO 9 مشخصاتشون مثه همه !!!
خب چه فرقی میکنن ؟
از نظر من آیکو اسمش باحال تره همین فقط
شاید بشهدوستان امیدی به رجیستری ایفون۱۶ نیست ؟
یعنی 90 تومن بزارن رو قیمت گوشی ؟زمزمه هایی هست که میخوان با تعرفه های خیلی بالا ریجستر بشن ولی هنوز هیچی قطعی نیست و فقط در حد حدس و گمانه
این پست رو دو روز پیش داخل کانال اتحادیه یکی از شهرها دیدم
View attachment 349896
خیر تعرفه واردات ۹۰ درصدهیعنی 90 تومن بزارن رو قیمت گوشی ؟
من شنیدم 40 الی 50 درصد بزارن
چرا؟ چند ماهه نشستم یه گوشی رو انتخاب کنم نمیدونم چی بگیرم دلسردم کردیارزش خریدشون هم صفر
سالی 100 تا گوشی میزنن و از هر مدل هم 4 5 تا
ارزش خرید نوکیا فعلی از این برند ها بیشتره
نه حرفم با این برند های که سالی 100 تا گوشی میزننچرا؟ چند ماهه نشستم یه گوشی رو انتخاب کنم نمیدونم چی بگیرم دلسردم کردی![]()
(البته مشکل پولشه که نمیمونه هی خرج میشه)
یعنی f6 pro خوب نیست؟ ای بابا![]()
اخه دولت قبلی یه همچین چیزی اعلام کرد 90 درصد و حتی بیشتر که تو دولت جدید اعلام شد کنسله و این موضوع افزایش برای فقط ایفون نبوده و میگم چیزی که الان تو اخبار هست یه چیزی حدوده 50 درصده تا رسمیش اعلام بشه و رجیستر ایفون قطعیه شکی توش نیسخیر تعرفه واردات ۹۰ درصده
حالا بنده دقیقا اطلاع ندارم این ۹۰ درصد رو نسبت به چی میگیرن...ولی فکر میکنم این تعرفه بر اساس قیمت دلاری گوشی در مبدا واردات با ارز دولتیه
یه دونه خ دارهآقا نه آیفون رجیستر میشه نه فیلترینگ برداشته میشه
هر دو به دستور همونی انجام شده که میدونید! تا اون دوباره دستور نده، مذاکره شکل نمیگیره، تحریم برداشته نمیشه، واردات خودرو آزاد نمیشه، واردات لوازم خانگی آزاد نمیشه، فیلترینگ برداشته نمیشه، رجیستر کردن آیفون هم انجام نمیشه و ...
عباس بوعذار... یه دونه ر دارهیه دونه خ داره![]()
دیگه مجبوریه پولم به امثال آیفون و s24 اینا نمیرسهنه حرفم با این برند های که سالی 100 تا گوشی میزنن
طراحی ها زشت و مثل هم
مشتری اول و آخرش هم خودتی
الان دیدم موبایل که شما میخوای بین 35 تا 40 عه همچین هزینه ای برای این برند ها اشتباهه نظر منه البته شما خودت تصمیم گیرنده ای در آخر
پ.ن نیستی استیم دیگه![]()
nord 4 رو هم نگاه بنداز دوربین رو مطمئن نیستم ولی بقیه چیزا سرترهدوستان خانوم من میخواد یه گوشی بگیره
گوشی الانش s21 plus عه میخواد حدود 35 تومن هزینه کنه و پیکسل 8 بگیره
چه گوشی دیگه ای تو این رنج هست که بتونه رقابتی با پیکسل 8 داشته باشه ؟ صفحه نمایش و دوربین هم براش مهمه
فکر نکنم از نظر دوربین حداقل تا 50 تومنم گوشی باشه که با خانواده پیکسل 8 رقابتی بتونه بکنه