کلید دوربین که سابقه ش واسه چند دهه قبله. لمسی کردنش هم خیلی نوآورانه نیست به نظرمسوال اینجاس الان این مدل گوشیا چقد میفروشه ؟از این طرحا زیاده ولی اخرش میره تو زباله دونی تاریخ چون هیچ کاربرد خاصی نداره اصلا معمولم نیس چیه یا میخواد چیکار کنه جای تبلتم نمیگیره
الان گوشیای تاشو هر دومدلش چقد میفروشه ؟دست چن نفر میبینی ؟
حالا گوشیای معمولی مثلا سام چقد تغییر میکنه ؟بقیه برندا چی ؟ شیا که تو خیلی از چیزای معمولی مونده حالا هی ظاهرشو عوض کنه که هی زرشت تر میشه
همین کلید دوربین که کاربردی هم شده تو ایفون دیروز میخوندم بقیه کمپانیا اسکی رو شروع کردن که بالا برن ازش و کپی کنن
بلاخره سرعت شارژ برده بالا و شده 45 وات برای مدل عادیمن کنفرانس اپل دیدم یکی از بهترین ها بود تو این چند سال هم ساعت پیشرفت خوبی کرده هم گوشی مخصوصا از بعد هوش مصنوعی و پردازشگر که سنگ تموم گذاشته
فقط این 60هرتز بودن تو مخ هست
نوش جون طرفداراش باشه
مال چن دهس ولی اپل همیشه یه تغییرات خوبی بهش میده این حالا یه مثال بود ولی چیزی که معلومه همه راه کپی کردن رو در پیش گرفتن از اپل درسته ممکنه هیت بهش بدن ولی مو به مو کپی میکنن حتی کارتن ایفونکلید دوربین که سابقه ش واسه چند دهه قبله. لمسی کردنش هم خیلی نوآورانه نیست به نظرم
چیشو دقیقا اسکی برن؟همین کلید دوربین که کاربردی هم شده تو ایفون دیروز میخوندم بقیه کمپانیا اسکی رو شروع کردن که بالا برن ازش و کپی کنن

اینو که دوباره بزارن مثل خیلی چیزای دیگه اره قبلا هم بوده ولی چرا کسی استفاده نمیکرده ولی الان دوباره مد میشه بعد از اپلچیشو دقیقا اسکی برن؟
کلید دوربین رو دقیقا با همین شرتکاتای عکس گرفتن و فوکس و ... رو من روی Xperia C4 ـم که میانرده 9 سال پیش سونی بود داشتم که چقدم عالی بود، هنوزم حسرت میخورم چرا گوشی الانم همچین چیزی نداره.
اون کاربردی بودنش که تاچ هست و میگن میشه در آینده واسه کارای دیگه هم ازش استفاده کرد هم که توی حسگر اثرانگشتای صد سال پیشه شیائومی هم بود پس اینم ایده اپل نبوده!
نمیگم چیز بدیه یا کاربردی نیست اتفاقا همه گوشیا بنظرم باید داشته باشن اما هر کسی میتونه ادعای اختراع اینو داشته باشه غیر اپل![]()
خب خودت داری میگی "دوباره مد میشه بعد از اپل"اینو که دوباره بزارن مثل خیلی چیزای دیگه اره قبلا هم بوده ولی چرا کسی استفاده نمیکرده ولی الان دوباره مد میشه بعد از اپل
والا من نگفتم اختراعه اپله میگم چیزی که بود رو خیلی بهتر میکنه میزاره ولی بقیه ازش اسکی میرن این حقیقته
این مدل تاچ و کارایی رو هیچ گوشی نبوده نهایتا یه اثر انگشت توش بوده دیگه
من کل حرفم یه چیزه بقیه شرکتا هم نواوری و خلاقیتی جز کپی ندارن نه فقط از اپل از هم
بعد اپل ظاهر گوشییش تغییر نمیکنه میگن هیچ پیشرفتی نداشته ولی هواوی بیاد یه چیزی که هیمنجوری تا میشه رو معرفی میکنه که هیچکسم نمیخره میشه خلاقیت نواوری و...
مهم اینه چی کاربردی میشه
الان عینک اپل هم چیز خفن و کاملیه ولی فک نمیکنم فراگیر بشه اونم کلی توش خلاقیت هست
خب صنعت همیشه همینطوره دیگه.من کل حرفم یه چیزه بقیه شرکتا هم نواوری و خلاقیتی جز کپی ندارن نه فقط از اپل از هم
به احتمال 99 درصد ریجستر میشهیه سوال
پیکسل 9 رجیستر میشه ؟ یا فقط آیفون رجیستر نمیشه ؟
بعد قیمتش چرا انقد عجیبه 114 فاکینگ میلیون ؟ چرا خب
بعد یه سوال دیگه
قلم s24 ultra با بقیه گوشیا هم کار میکنه یا فقط مخصوص خودشه ؟
این مدت که با گوشی کار کردید مشکل خاصی نداشته؟گوشی منم رسید و امشب تازه تونستم بازش کنم.
واقعا زیباست و iqoo به طرز عجیب و ماهرانه ای این سری رو طراحی کرده
فوق العاده سبک
حدود 15 تا نرم افزار چینی بود که همه رو بعد از اپدیت پاک کردم.
بشدت روونه یعنی واقعا روونه
تو مهمونی امشب هم یکی از دوستام کار کرد و پسندید و سفارش زد.
بنظرم با 33 تومن انتخاب خوبیه با رجیستر
iqoo neo 9s pro رنگ قرمز و سفید.
شارژر 120 وات هم تو باکسه
3 تا اندروید و 4 سال امنیتی میگیره
dimensity 9300 plus که در حال حاضر قویترین هست.
در کل من راضی ام.
در حوزه تکنولوژی همیشه جدیدتر از قبلی قوی تر و معمولأ بهینه تر اما همزمان گرون تر خواهد بود. ما در ایران زندگی میکنیم، با اولین اتفاق قیمت ها صعودی میشه و دیگه به قبل بر نمیگرده. شخصأ باور دارم قصد خرید چیزی رو اگر داری و پولش نقدأ دستته در خریدش درنگ نکن.بعد بنظرت الان که بنچمارکای sd8gen4 اومده و پیشرفت زیادی داشته خرید این مدل منطقیه یا صبر کنیم برای گوشی های آینده؟