راهنمایی برای خرید موبایل

به شدت. هرچند نیمه دوم همین ماه به نظر سری 14 تی میاد. یکمی صبر کن ببین چند و جون اونا چطوریه.
13تی و 14 تی تمرکزشون رو عکاسیه به خاطر لنز لایکا و اینا. ولی اف6 کلا برای گیمه بیشتر، هرچند به این معنی نیست که مدیاتک قراره ضعفی نشون بده. در نهایت تصمیم با خودته!
مرسییی
من بیشتر واسه گیم و ادیت ویدئو های 4k می‌خوام پس باید f6 رو بگیرم
یذره کیفیت ویدئو سلفی هم واسم مهمه
F6 دوربین سلفیش خوبه؟🤔

شاهکار مهندسی اپل بعد از یک سال
View attachment 349469

هواوی یک روز بعد
فقط 3.6 میلیمتر! قطرش از بیرون زدگی دوربین ایفون کمتره

View attachment 349470
سوال اینجاس الان این مدل گوشیا چقد میفروشه ؟از این طرحا زیاده ولی اخرش میره تو زباله دونی تاریخ چون هیچ کاربرد خاصی نداره اصلا معمولم نیس چیه یا میخواد چیکار کنه جای تبلتم نمیگیره
الان گوشیای تاشو هر دومدلش چقد میفروشه ؟دست چن نفر میبینی ؟
حالا گوشیای معمولی مثلا سام چقد تغییر میکنه ؟بقیه برندا چی ؟ شیا که تو خیلی از چیزای معمولی مونده حالا هی ظاهرشو عوض کنه که هی زرشت تر میشه
همین کلید دوربین که کاربردی هم شده تو ایفون دیروز میخوندم بقیه کمپانیا اسکی رو شروع کردن که بالا برن ازش و کپی کنن

• Like
Reactions: Deadmau5
من کنفرانس اپل دیدم یکی از بهترین ها بود تو این چند سال هم ساعت پیشرفت خوبی کرده هم گوشی مخصوصا از بعد هوش مصنوعی و پردازشگر که سنگ تموم گذاشته
فقط این 60هرتز بودن تو مخ هست
نوش جون طرفداراش باشه

• Like
Reactions: VICE
سوال اینجاس الان این مدل گوشیا چقد میفروشه ؟از این طرحا زیاده ولی اخرش میره تو زباله دونی تاریخ چون هیچ کاربرد خاصی نداره اصلا معمولم نیس چیه یا میخواد چیکار کنه جای تبلتم نمیگیره
الان گوشیای تاشو هر دومدلش چقد میفروشه ؟دست چن نفر میبینی ؟
حالا گوشیای معمولی مثلا سام چقد تغییر میکنه ؟بقیه برندا چی ؟ شیا که تو خیلی از چیزای معمولی مونده حالا هی ظاهرشو عوض کنه که هی زرشت تر میشه
همین کلید دوربین که کاربردی هم شده تو ایفون دیروز میخوندم بقیه کمپانیا اسکی رو شروع کردن که بالا برن ازش و کپی کنن
کلید دوربین که سابقه ش واسه چند دهه قبله. لمسی کردنش هم خیلی نوآورانه نیست به نظرم

من کنفرانس اپل دیدم یکی از بهترین ها بود تو این چند سال هم ساعت پیشرفت خوبی کرده هم گوشی مخصوصا از بعد هوش مصنوعی و پردازشگر که سنگ تموم گذاشته
فقط این 60هرتز بودن تو مخ هست
نوش جون طرفداراش باشه
بلاخره سرعت شارژ برده بالا و شده 45 وات برای مدل عادی

کلید دوربین که سابقه ش واسه چند دهه قبله. لمسی کردنش هم خیلی نوآورانه نیست به نظرم
مال چن دهس ولی اپل همیشه یه تغییرات خوبی بهش میده این حالا یه مثال بود ولی چیزی که معلومه همه راه کپی کردن رو در پیش گرفتن از اپل درسته ممکنه هیت بهش بدن ولی مو به مو کپی میکنن حتی کارتن ایفون

• Like
Reactions: eeeeee
چیشو دقیقا اسکی برن؟ :دی
کلید دوربین رو دقیقا با همین شرتکاتای عکس گرفتن و فوکس و ... رو من روی Xperia C4 ـم که میانرده 9 سال پیش سونی بود داشتم که چقدم عالی بود، هنوزم حسرت میخورم چرا گوشی الانم همچین چیزی نداره.

اون کاربردی بودنش که تاچ هست و میگن میشه در آینده واسه کارای دیگه هم ازش استفاده کرد هم که توی حسگر اثرانگشتای صد سال پیشه شیائومی هم بود پس اینم ایده اپل نبوده!

نمیگم چیز بدیه یا کاربردی نیست اتفاقا همه گوشیا بنظرم باید داشته باشن اما هر کسی میتونه ادعای اختراع اینو داشته باشه غیر اپل :-"

• Like
Reactions: all4u
تاسف اونجاس که فک میکنی اپل و خیلی شرکتای دیگه نمیتونن اینکارو بکنن و فقط چینی های کپی کار میتونن، اینا کلا تکنولوژی رو از یجا دیگه میدزدن سرهم میکنن برای شما میشه اوج هنر پیشرفت و تکنولوژی
حرف منم این بود اینا کاربرد خاصی ندارن وگرنه اپل و خیلی از شرکتای دیگه میتونن از این طرحای نواورانه بزنن که تو یه نمایشگاه نشون داده بشه و بعدش بره تو زباله دونی

چیشو دقیقا اسکی برن؟ :دی
کلید دوربین رو دقیقا با همین شرتکاتای عکس گرفتن و فوکس و ... رو من روی Xperia C4 ـم که میانرده 9 سال پیش سونی بود داشتم که چقدم عالی بود، هنوزم حسرت میخورم چرا گوشی الانم همچین چیزی نداره.

اون کاربردی بودنش که تاچ هست و میگن میشه در آینده واسه کارای دیگه هم ازش استفاده کرد هم که توی حسگر اثرانگشتای صد سال پیشه شیائومی هم بود پس اینم ایده اپل نبوده!

نمیگم چیز بدیه یا کاربردی نیست اتفاقا همه گوشیا بنظرم باید داشته باشن اما هر کسی میتونه ادعای اختراع اینو داشته باشه غیر اپل :-"
اینو که دوباره بزارن مثل خیلی چیزای دیگه اره قبلا هم بوده ولی چرا کسی استفاده نمیکرده ولی الان دوباره مد میشه بعد از اپل
والا من نگفتم اختراعه اپله میگم چیزی که بود رو خیلی بهتر میکنه میزاره ولی بقیه ازش اسکی میرن این حقیقته
این مدل تاچ و کارایی رو هیچ گوشی نبوده نهایتا یه اثر انگشت توش بوده دیگه
من کل حرفم یه چیزه بقیه شرکتا هم نواوری و خلاقیتی جز کپی ندارن نه فقط از اپل از هم
بعد اپل ظاهر گوشییش تغییر نمیکنه میگن هیچ پیشرفتی نداشته ولی هواوی بیاد یه چیزی که هیمنجوری تا میشه رو معرفی میکنه که هیچکسم نمیخره میشه خلاقیت نواوری و...
مهم اینه چی کاربردی میشه
الان عینک اپل هم چیز خفن و کاملیه ولی فک نمیکنم فراگیر بشه اونم کلی توش خلاقیت هست

اولا که این گوشی هواوی 2.8 میلیون پیش فروش داشته!
دوما تمام شرکتهای دنیا من جمله سامسونگ و گوگل هر سال گوشی تاشو میزنن
اینکه اپل بزرگترین کمپانی دنیا گوشی تاشو نمیزنه و هر سال گوشیهاش مثل نسل قبله و پیشرفتش قطره چکانی هست چون داره از اعتماد مشتریهاش سوء استفاده میکننه و میدونه هر چی بزنه مشتری ها فوری جلوش صف میکشن و هیچ انتقادی هم نمیکنن
خود نکنه یک انسان عاشق چیزی یا کسی بشه چشمهاش بسته میشه و گوشهاش کَر

اینو که دوباره بزارن مثل خیلی چیزای دیگه اره قبلا هم بوده ولی چرا کسی استفاده نمیکرده ولی الان دوباره مد میشه بعد از اپل
والا من نگفتم اختراعه اپله میگم چیزی که بود رو خیلی بهتر میکنه میزاره ولی بقیه ازش اسکی میرن این حقیقته
این مدل تاچ و کارایی رو هیچ گوشی نبوده نهایتا یه اثر انگشت توش بوده دیگه
من کل حرفم یه چیزه بقیه شرکتا هم نواوری و خلاقیتی جز کپی ندارن نه فقط از اپل از هم
بعد اپل ظاهر گوشییش تغییر نمیکنه میگن هیچ پیشرفتی نداشته ولی هواوی بیاد یه چیزی که هیمنجوری تا میشه رو معرفی میکنه که هیچکسم نمیخره میشه خلاقیت نواوری و...
مهم اینه چی کاربردی میشه
الان عینک اپل هم چیز خفن و کاملیه ولی فک نمیکنم فراگیر بشه اونم کلی توش خلاقیت هست
خب خودت داری میگی "دوباره مد میشه بعد از اپل"
آیفون اونقد گندس که هر کاری کنه میشه ترند اون سال، چه خوب باشه چه بد.

نمونش حذف شارژر از باکس که اول اپلو بخاطرش مسخره میکردن بعد الان باکسای گوشیای خودشون از آیفونا هم نازک تره :دی

حالا اینکه یه قابلیت اضافه میکنه بعد بقیه هم شروع میکنن به گذاشتنش صرفا بخاطر همین موضوع هست نه بخاطر اینکه تا الان کسی بهش فکر نکرده بوده یا خلاقیت اپل رو نداشته :دی
حاضرم رو هرچی میگی قسم بخورم همین دکمه دوربین حتی بهترشو هوآوی یا شیائومی معرفی میکرد محل سگ کسی بهش نمیداد :دی

خب صنعت همیشه همینطوره دیگه.
شرکتای مختلف ایده های جدید مطرح میکنن اگه موفق بود بقیه هم به شکلای مختلف اون رو امتحان میکنن، مثل ناچ که اول اگه اشتباه نکنم Essential Phone امتحانش کرد بعدا شیائومی و ... به شکل های مختلف آوردنش که بعد اپل با تاخیر خیلی زیاد آوردش بعد از اون هول پانچ اومد که اونم اپل با تاخیر خیلی زیاد آوردش رو گوشیاش.

اتفاقا بنظرم شرکتای چینی هستن که یکم صنعت رو میبرن جلو، دلیلشم اینه که تعداد زیادی گوشی تولید میکنن، کلی آزمایش و امتحان انجام میدن که خیلیاش Fail خالص میشه و هیچوقت تکرار نمیشه یک سریشم تبدیل میشه به استاندارد صنعت که بقیه شرکتا هم امتحانش میکنن.

آخرین ویرایش:
یه سوال
پیکسل 9 رجیستر میشه ؟ یا فقط آیفون رجیستر نمیشه ؟:-?

بعد قیمتش چرا انقد عجیبه 114 فاکینگ میلیون ؟ چرا خب

بعد یه سوال دیگه
قلم s24 ultra با بقیه گوشیا هم کار میکنه یا فقط مخصوص خودشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or