راهنمایی برای خرید موبایل

اتفاقا دوربین بدون آینه رو خیلی خیلی خیلی دوست دارم
Sony A7RV
Canon EOS R5 ii
منتها 2 تا مسئله دارم
1- سایز دوربین حرفه ای بزرگه واسه حمل و نقل
2- قیمت بادی و یدونه لنز و مموری و فلاش از 300 تومن شروع میشه تا ....
اگر با فاکتور قیمت کنار بیام مشکل سایز میمونه
واسه همین موندم
البته Sony A6700 هم هست منتها دلم پیش اون 2 تا بالایی هست که نوشتم
X100VI نقد هاشو ببین

• Love
Reactions: Optimus Prime
میشه یه موبایل تا قیمت 30 میلیون که کیفیت دوربین سلفی و سخت افزارش واسه اجرای بازی های سنگین خوب باشه بهم معرفی کنین

میخواستم شیائومی 13T پرو بگیرم ولی مثه اینکه دوربین سلفیش داغونه :<
پیکسل 8 خوبه ؟

سلام دوستان نظرتون راجب به Realme neo 6gt چیه حدود ۲۲ و اینا قیمتش هست کسی داشته خوبه گوشیش؟

@AMIN-1399F بعد ۱ سوال فنی این سایتی که قبلا فرستادید نوشته بدون ریجستری و قفل شبکه یعنی چی تو ایران نمیشه استفاده کرد این مدل رو؟
111.png

سلام دوستان نظرتون راجب به Realme neo 6gt چیه حدود ۲۲ و اینا قیمتش هست کسی داشته خوبه گوشیش؟

@AMIN-1399F بعد ۱ سوال فنی این سایتی که قبلا فرستادید نوشته بدون ریجستری و قفل شبکه یعنی چی تو ایران نمیشه استفاده کرد این مدل رو؟
View attachment 349168
ریلمی از سری 5 قفل شبکه گذاشته رو گوشی هاش و گوشی های رم چین فقط با سیم کارت چینی جواب میده و انتن میگیره.
کسی واسه گیم بخواد فقط بدرد میخوره که نت رو wifi بهش بده.

View attachment 349168
جدا از توضیحات دوستمون رام چین نگیر سرطانن

• Like
Reactions: majid dadpur
بین Poco f6 و Xiaomi 13t کدومش بهتره ؟
گوشی خودم الان شیائومی 11t هستش فرقشون با 11t اونقدری هست که بخوام عوض کنم؟🤔
به شدت. هرچند نیمه دوم همین ماه به نظر سری 14 تی میاد. یکمی صبر کن ببین چند و جون اونا چطوریه.
13تی و 14 تی تمرکزشون رو عکاسیه به خاطر لنز لایکا و اینا. ولی اف6 کلا برای گیمه بیشتر، هرچند به این معنی نیست که مدیاتک قراره ضعفی نشون بده. در نهایت تصمیم با خودته!

• Like
Reactions: BoxBox
به شدت. هرچند نیمه دوم همین ماه به نظر سری 14 تی میاد. یکمی صبر کن ببین چند و جون اونا چطوریه.
13تی و 14 تی تمرکزشون رو عکاسیه به خاطر لنز لایکا و اینا. ولی اف6 کلا برای گیمه بیشتر، هرچند به این معنی نیست که مدیاتک قراره ضعفی نشون بده. در نهایت تصمیم با خودته!
مرسییی
من بیشتر واسه گیم و ادیت ویدئو های 4k می‌خوام پس باید f6 رو بگیرم
یذره کیفیت ویدئو سلفی هم واسم مهمه
F6 دوربین سلفیش خوبه؟🤔

شاهکار مهندسی اپل بعد از یک سال
View attachment 349469

هواوی یک روز بعد
فقط 3.6 میلیمتر! قطرش از بیرون زدگی دوربین ایفون کمتره

View attachment 349470
سوال اینجاس الان این مدل گوشیا چقد میفروشه ؟از این طرحا زیاده ولی اخرش میره تو زباله دونی تاریخ چون هیچ کاربرد خاصی نداره اصلا معمولم نیس چیه یا میخواد چیکار کنه جای تبلتم نمیگیره
الان گوشیای تاشو هر دومدلش چقد میفروشه ؟دست چن نفر میبینی ؟
حالا گوشیای معمولی مثلا سام چقد تغییر میکنه ؟بقیه برندا چی ؟ شیا که تو خیلی از چیزای معمولی مونده حالا هی ظاهرشو عوض کنه که هی زرشت تر میشه
همین کلید دوربین که کاربردی هم شده تو ایفون دیروز میخوندم بقیه کمپانیا اسکی رو شروع کردن که بالا برن ازش و کپی کنن

• Like
Reactions: Deadmau5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or