راهنمایی برای خرید موبایل

بد نیست مشخصاتش ولی اصالت نداره . احتمالا بعدا افت قیمتی و پردازشی سنگینی هم داشته باشه . به نظرم فعلا تو ایران سامسونگ جوابه
اصالت در این حد که اولین بار داینامیک آیلند رو آنر اجرا کرد. بعد اپل
آنر عالیه
سامسونگ هم راه اپل رو پیش گرفته در مارکتینگ. وگرنه در مجموع و میانگین، برتری ای نداره از نظر من

مبارکه
چند افتاد برات ؟
پیکسل پرو ایکس ال منظورته؟ البته فعلا که تو بازار نیس
من خودم نظرم رو نورد 4 جلب شده فقط زومیت تو بررسیش میگفت رابط کاربریش لگ داره و داغ میکنه البته ورژن چینش گلوبالش نمیدونم بهتر شده یا نه
برا من پنجشنبه رنگ مشکی افتاد 61 تومن . پیکسل پرو 9 و 9 ایکس ال الان توی بازار موجود هستن ولی قیمتشون خیلی بالاست و فقط دوربین خیلی خوبی دارن از نظر پردازنده و سخت افزار اون طور که شنیدم فاجعه هستن .

سلام دوستان

برای خرید ساعت هوشمند تا بوجه 3 میلیون نیم مدلی خاصی پیشنهاد میکنید ؟

خودم glorimi m2 pro دیدم واقعا خوب بود

نظر شما چیه؟
من خودم تازه ساعت هوشمند خریدم ولی واچ 6 سام
این مدلم که شما گفتید
گزینه جذابیه تو این رنج قیمت M2 MAX هم نگاه بنداز بهتره گویا
این پایش خواب سام عجب چیز خفنیه تازه فهمیدم اصلا خوب نمیخوابم
دقت بالای هم داره

آخرین ویرایش:
اقا مبارکه بیا یک بررسی شخصی خوب بزار منم بگیرمش
از صفحه نمایشش که ایراد میگیرن و باطریش
خلاصه با صداقت و برادری بگو
میگنن دون دون هست و مشکی رو کامل مشکی نشون نمیده
و باطریش
دیگه منم به این نتیجه رسیدم بعد اپل باید برم سامسونگ راه دیگه ای نیس
راستی راجب الویز ان و بقهی موارد هم نظرت رو بگو 🫶
کلا ما مردم عادت داریم از هرچیزی ایراد بگیریم . نمیگیم و نمیدونیم چی میخوایم فقط ایراد میگیریم !
صفحه نمایشش که بهترین صفحه نمایش موبایلهای پرچمداره . باطریش با استفاده معمولی یک روز کامل دوام میاره با استفاده زیاد باید یکبار بزنی تو شارژ در کل از باطریش راضی هستم .کیفیت دوربینش خیلی خوبه و راضی هستم اما برای منی که قبلا پونزده پرومکس داشتم اولش یه مقدار تو ذوقم زد ولی در کل خیلی خوبه بستگی داره گوشی قبلیتون چی بوده باشه.
از نکات منفی اگه بخوام بگم فقط سنگینی گوشی اذیتم میکنه . در کل به نظرم انتخاب این گوشی در حال حاضر معقول ترین انتخابه

• Like
Reactions: Arios 22 and all4u
دوستان درباره این عینک های هوشمند اطلاعاتی دارین؟
عینکی میخوام که اسپیکر و نمیدونم هدفون بی سیم و فیلم برداریHD انجام بده و تابلو هم نباشه عینک هوشمند هست
برندی سراغ دارین؟

دوستان درباره این عینک های هوشمند اطلاعاتی دارین؟
عینکی میخوام که اسپیکر و نمیدونم هدفون بی سیم و فیلم برداریHD انجام بده و تابلو هم نباشه عینک هوشمند هست
برندی سراغ دارین؟
اگر هدفت بیشتر دیدن صفحه هست، من xreal air 2 pro داشتم.(تو تِک رادار مثلا رتبه اوله) به صورت خلاصه افتضاح بود برای دیدن فیلم و سریال و...
ولی برای هدف فیلمبرداری نمیدونم

• Like
Reactions: Love Console
زمان چی داره تموم میشه؟!
گوشی s25 تا بخواد معرفی بشه و بیاد ایران قیمتش جا بیوفته حداقل میره واسه اوایل سال بعد
نزدیک به ۶-۷ ماه مونده سید

تو ایران گوشی بالای ۳۰ تومن غیر از آیفون و سامسونگ پیشنهاد نمیشه چون بعد دو سال فروش نداره
همین شیائومی که اینقدر تو بازار گرفته گوشی های پرچمدارش تو بازار مشتری نداره چه برسه به باقی برندها

مشکل لوازم جانبی واسه برندای متفرقه هم زیاده...لوازم کم و قیمت ها شدیدا گرون

ولی برعکس آیفون و سامسونگ همه چیزشون مفته...مثلا گارد واسه s24 ultra گرفتم هفته پیش ۱۵ هزار تومن:D
View attachment 347393
خیلی خوب قیمت پیدا کردی منم اینو گرفتم البته یکم با قیمت بالاتر ولی گلس برای این گوشی گذاشتم از اندازه صفحه کوچیک تر بود و گند زده بود به قابلیت اثر انگشت منم برداشتمش هر جا هم می پرسم جنس آشغال زیر ۵۰۰ هزار تومان هم نمیدن.

گلس خوب برای این گوشی جایی یا برند خاصی سراغ داری؟

آخرین ویرایش:
خیلی خوب قیمت پیدا کردی منم اینو گرفتم البته یکم با قیمت بالاتر ولی گلس برای این گوشی گذاشتم از اندازه صفحه کوچیک تر بود و گند زده بود به قابلیت اثر انگشت منم برداشتمش هر جا هم می پرسم جنس آشغال زیر ۵۰۰ هزار تومان هم نمیدن.

گلس خوب برای این گوشی جایی یا برند خاصی سراغ داری؟
سنسورهای اولترا سونیک که سامسونگ برای اثر انگشت به کار میبره فقط با یک سری گلس های خاص درست کار میکنه

بهترین کار اینه که گلسی پیدا کنی که ساده و بدون حاشیه مشکی باشه و اثر انگشت رو هم حداقل برای باز کردن صفحه بیخیال بشی و از face unlock استفاده ‌کنی
چون با این گلس های داخل ایران سرعت شناسایی اثر انگشت به شدت میاد پایین...که البته میشه با شناسایی دوباره انگشت یکم بهترش کرد ولی من ترجیح میدم فقط برای ورود به برنامه های بانکی از اثر انگشت استفاده کنم

اگر از محافظ های پلاستیکی هم استفاده کنی تاثیری روی سنسور اثر انگشت نداره و این مشکل رو نداری...البته که قدرت محافظتی گلس های شیشه ای رو ندارن

برای خرید هم بهتره از دیجیکالا یا سایر سایت های لوازم جانبی معتبر استفاده کنی...هم قیمت مناسب تره و هم میتونی نظرات کسایی ‌که استفاده کردن رو ببینی

• Like
Reactions: Arios 22
بهترین کار اینه که گلسی پیدا کنی که ساده و بدون حاشیه مشکی باشه
دقیقا، اینطوری اصلا پیدا نکردم.
برای خرید هم بهتره از دیجیکالا یا سایر سایت های لوازم جانبی معتبر استفاده کنی...هم قیمت مناسب تره و هم میتونی نظرات کسایی ‌که استفاده کردن رو ببینی
داخل دیجیکالا یکی پیدا کردم همه ناراضی بودن که اندازه صفحه نمایش نیست
خودت از کجا تهیه کردی؟

حالا من هیچوقت گلس استفاده نکردم دقیقا برای این گوشی که خواستم بندازم فقط جنس آشغال که از هر طرف صفحه نمایشو میگیره گیرم میاد:)) الان که دیگه چند وقته هیچ پروتکشنی استفاده نکردم

دقیقا، اینطوری اصلا پیدا نکردم.

داخل دیجیکالا یکی پیدا کردم همه ناراضی بودن که اندازه صفحه نمایش نیست
خودت از کجا تهیه کردی؟

حالا من هیچوقت گلس استفاده نکردم دقیقا برای این گوشی که خواستم بندازم فقط جنس آشغال که از هر طرف صفحه نمایشو میگیره گیرم میاد:)) الان که دیگه چند وقته هیچ پروتکشنی استفاده نکردم
من چون کارم دفتر پخش تلفن همراهه آشنا تو این کار زیاد دارم
از همین بچه های تک فروش یکی گرفتم ۱۵۰ تومن قیمت همکاری بدون حاشیه مشکی بغل هاش هم یکم منحنی داره قشنگ فیت میشه رو صفحه...فکر کنم همین رو به مشتری زیر ۵۰۰ ندن

البته که اثر انگشت رو نابود کرده ولی خیلی تمییز چسبیده

قیمت مناسب فقط باید از نت خرید کنی این مغازه دارها بدجور نیش میزنن :D

دیجی چون فروشنده متفرقه زیاد داره جنساش جالب نیست...بگرد از سایت هایی که تخصصی رو لوازم جانبی کار میکنن خرید کن

• Like
Reactions: Arios 22

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or