راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان درباره این عینک های هوشمند اطلاعاتی دارین؟
عینکی میخوام که اسپیکر و نمیدونم هدفون بی سیم و فیلم برداریHD انجام بده و تابلو هم نباشه عینک هوشمند هست
برندی سراغ دارین؟

دوستان درباره این عینک های هوشمند اطلاعاتی دارین؟
عینکی میخوام که اسپیکر و نمیدونم هدفون بی سیم و فیلم برداریHD انجام بده و تابلو هم نباشه عینک هوشمند هست
برندی سراغ دارین؟
اگر هدفت بیشتر دیدن صفحه هست، من xreal air 2 pro داشتم.(تو تِک رادار مثلا رتبه اوله) به صورت خلاصه افتضاح بود برای دیدن فیلم و سریال و...
ولی برای هدف فیلمبرداری نمیدونم

• Like
Reactions: Love Console
زمان چی داره تموم میشه؟!
گوشی s25 تا بخواد معرفی بشه و بیاد ایران قیمتش جا بیوفته حداقل میره واسه اوایل سال بعد
نزدیک به ۶-۷ ماه مونده سید

تو ایران گوشی بالای ۳۰ تومن غیر از آیفون و سامسونگ پیشنهاد نمیشه چون بعد دو سال فروش نداره
همین شیائومی که اینقدر تو بازار گرفته گوشی های پرچمدارش تو بازار مشتری نداره چه برسه به باقی برندها

مشکل لوازم جانبی واسه برندای متفرقه هم زیاده...لوازم کم و قیمت ها شدیدا گرون

ولی برعکس آیفون و سامسونگ همه چیزشون مفته...مثلا گارد واسه s24 ultra گرفتم هفته پیش ۱۵ هزار تومن:D
View attachment 347393
خیلی خوب قیمت پیدا کردی منم اینو گرفتم البته یکم با قیمت بالاتر ولی گلس برای این گوشی گذاشتم از اندازه صفحه کوچیک تر بود و گند زده بود به قابلیت اثر انگشت منم برداشتمش هر جا هم می پرسم جنس آشغال زیر ۵۰۰ هزار تومان هم نمیدن.

گلس خوب برای این گوشی جایی یا برند خاصی سراغ داری؟

آخرین ویرایش:
خیلی خوب قیمت پیدا کردی منم اینو گرفتم البته یکم با قیمت بالاتر ولی گلس برای این گوشی گذاشتم از اندازه صفحه کوچیک تر بود و گند زده بود به قابلیت اثر انگشت منم برداشتمش هر جا هم می پرسم جنس آشغال زیر ۵۰۰ هزار تومان هم نمیدن.

گلس خوب برای این گوشی جایی یا برند خاصی سراغ داری؟
سنسورهای اولترا سونیک که سامسونگ برای اثر انگشت به کار میبره فقط با یک سری گلس های خاص درست کار میکنه

بهترین کار اینه که گلسی پیدا کنی که ساده و بدون حاشیه مشکی باشه و اثر انگشت رو هم حداقل برای باز کردن صفحه بیخیال بشی و از face unlock استفاده ‌کنی
چون با این گلس های داخل ایران سرعت شناسایی اثر انگشت به شدت میاد پایین...که البته میشه با شناسایی دوباره انگشت یکم بهترش کرد ولی من ترجیح میدم فقط برای ورود به برنامه های بانکی از اثر انگشت استفاده کنم

اگر از محافظ های پلاستیکی هم استفاده کنی تاثیری روی سنسور اثر انگشت نداره و این مشکل رو نداری...البته که قدرت محافظتی گلس های شیشه ای رو ندارن

برای خرید هم بهتره از دیجیکالا یا سایر سایت های لوازم جانبی معتبر استفاده کنی...هم قیمت مناسب تره و هم میتونی نظرات کسایی ‌که استفاده کردن رو ببینی

• Like
Reactions: Arios 22
بهترین کار اینه که گلسی پیدا کنی که ساده و بدون حاشیه مشکی باشه
دقیقا، اینطوری اصلا پیدا نکردم.
برای خرید هم بهتره از دیجیکالا یا سایر سایت های لوازم جانبی معتبر استفاده کنی...هم قیمت مناسب تره و هم میتونی نظرات کسایی ‌که استفاده کردن رو ببینی
داخل دیجیکالا یکی پیدا کردم همه ناراضی بودن که اندازه صفحه نمایش نیست
خودت از کجا تهیه کردی؟

حالا من هیچوقت گلس استفاده نکردم دقیقا برای این گوشی که خواستم بندازم فقط جنس آشغال که از هر طرف صفحه نمایشو میگیره گیرم میاد:)) الان که دیگه چند وقته هیچ پروتکشنی استفاده نکردم

دقیقا، اینطوری اصلا پیدا نکردم.

داخل دیجیکالا یکی پیدا کردم همه ناراضی بودن که اندازه صفحه نمایش نیست
خودت از کجا تهیه کردی؟

حالا من هیچوقت گلس استفاده نکردم دقیقا برای این گوشی که خواستم بندازم فقط جنس آشغال که از هر طرف صفحه نمایشو میگیره گیرم میاد:)) الان که دیگه چند وقته هیچ پروتکشنی استفاده نکردم
من چون کارم دفتر پخش تلفن همراهه آشنا تو این کار زیاد دارم
از همین بچه های تک فروش یکی گرفتم ۱۵۰ تومن قیمت همکاری بدون حاشیه مشکی بغل هاش هم یکم منحنی داره قشنگ فیت میشه رو صفحه...فکر کنم همین رو به مشتری زیر ۵۰۰ ندن

البته که اثر انگشت رو نابود کرده ولی خیلی تمییز چسبیده

قیمت مناسب فقط باید از نت خرید کنی این مغازه دارها بدجور نیش میزنن :D

دیجی چون فروشنده متفرقه زیاد داره جنساش جالب نیست...بگرد از سایت هایی که تخصصی رو لوازم جانبی کار میکنن خرید کن

• Like
Reactions: Arios 22
پیکسل 9 هم بررسیاش داره میاد تعریف نمیکنن خیلی ازش علیرغم قیمت بالاش سری 8 هم فک میکنم ارزش خریدش اومده پایین
این گوشی نورد 4 هم که ما خوشمون اومد ظاهرا پردازندش داغ میکنه و مشکل خنک کنندگی داره
ریلمی هم وارد نمیشه
موندم چی بگیرم

• Like
Reactions: all4u
پیکسل 9 هم بررسیاش داره میاد تعریف نمیکنن خیلی ازش علیرغم قیمت بالاش سری 8 هم فک میکنم ارزش خریدش اومده پایین
این گوشی نورد 4 هم که ما خوشمون اومد ظاهرا پردازندش داغ میکنه و مشکل خنک کنندگی داره
ریلمی هم وارد نمیشه
موندم چی بگیرم
سخت نگیر آقا!

شما ببین استفاده ت چیه بر همون اساس گوشی بخر. شاخ غول که نمیخوای با گوشی بشکنی.

عکس خوب میخوای برای اینستا و خانوادگی وبگردی و پیام بازی، با ظاهر جذاب و سبک و اندروید خالص و پشتیبانی درست، پیکسل 9 پرو / ایکس ال بخر. چرا برات مهمه که پردازنده ش تو عملکرد سنگین داغ میکنه؟ یا Vivo X100 Ultra بخر

گیم میخوای بازی کنی برو سراغ بلک شارک و راگ و لژیون و ...

یه چیز پرچمدار همه کاره میخوای S24 Ultra بخر

آیفون 15 پرو / مکس بگیر اگه از اندروید خسته شدی.

در کل برای خرید گوشی یکی دوتا قابلیت و کارایی رو مد نظر قرار بده و بخر. هیچ محصولی نیست که همه چیو باهم داشته باشه. همه گوشی ها یه گیری دارن

گوشی منم رسید و امشب تازه تونستم بازش کنم.
واقعا زیباست و iqoo به طرز عجیب و ماهرانه ای این سری رو طراحی کرده
فوق العاده سبک
حدود 15 تا نرم افزار چینی بود که همه رو بعد از اپدیت پاک کردم.
بشدت روونه یعنی واقعا روونه😁
تو مهمونی امشب هم یکی از دوستام کار کرد و پسندید و سفارش زد.
بنظرم با 33 تومن انتخاب خوبیه با رجیستر
iqoo neo 9s pro رنگ قرمز و سفید.
شارژر 120 وات هم تو باکسه
3 تا اندروید و 4 سال امنیتی میگیره
dimensity 9300 plus که در حال حاضر قویترین هست.
در کل من راضی ام.

آخرین ویرایش:
گوشی منم رسید و امشب تازه تونستم بازش کنم.
واقعا زیباست و iqoo به طرز عجیب و ماهرانه ای این سری رو طراحی کرده
فوق العاده سبک
حدود 15 تا نرم افزار چینی بود که همه رو بعد از اپدیت پاک کردم.
بشدت روونه یعنی واقعا روونه😁
تو مهمونی امشب هم یکی از دوستام کار کرد و پسندید و سفازش زد.
بنظرم با 33 تومن انتخاب خوبیه با رجیستر
iqoo neo 9s pro رنگ قرمز و سفید.
شارژر 120 وات هم تو باکسه
3 تا اندروید و 4 سال امنیتی میگیره
dimensity 9300 plus که در حال حاضر قویترین هست.
در کل من راضی ام.
امین چند تا گوشی داری خدایی؟ :D
فکر کنم از هر برندی چند تایی داری
فروشگاه داری یا شخصی استفاده میکنی این تعداد گوشی رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or