mohammadl021
کاربر سایت
کلا سر چند راهی گیر کردیم ! ایفون ! الترا که زمانش داره تموم میشه نسخه جدیدش میاد و نورد ۴اتفاقا اومدم بگم این گوشی تازه موجود شده ولی یکمی قیمت بالاس رو 32 داره میچرخه
یکی از بهترین گوشیاس و تو رابط کاربری عالیه با اختلاف، فقط رقیبش خود پیکسله که این البته فیچرای بیشتری داره بقیه رو بریز دور حتی سامسونگ
اولترا سام که قیمتش خیلی بالاتره 25 هم میره اسفند خیلی مونده تا بیاد
از طرفی میگی ایفون داری
اینا یه مقدار با هم متفاوتن قیمت هم همینطور
به نظرم احتمالش هست ایفون دوباره رجیستر بشه اگه خیلی دوس داری صبر کن
اگه پول مشکلی نداری 24 هم خوبه ولی 25 بیاد میخوره تو سرش از طرفی چند ماه هم مونده
ولی اگه یه گزینه با قیمت خوب و کارایی خوب میخوای همون نورد 4
زمان چی داره تموم میشه؟!کلا سر چند راهی گیر کردیم ! ایفون ! الترا که زمانش داره تموم میشه نسخه جدیدش میاد و نورد ۴![]()
وزیر جدید گفته بود دنبال اینم که این دوتا ریجستر کنم حالا چقدر موفق میشه نمیدونممن متوجه نشدم
جملتون خبریه یا سوالی
![]()
بد نیست مشخصاتش ولی اصالت نداره . احتمالا بعدا افت قیمتی و پردازشی سنگینی هم داشته باشه . به نظرم فعلا تو ایران سامسونگ جوابهتو محدوده 60 تومن این آنر مجیک 6 پرو هم خیلی خوبه به قرآن! 5G هم دارید تازه کلی از نقاط کشور برخلاف سامسونگ. دوربینش هم بهتره
مبارکهs24 ultra گرفتم . گوگل پیکسل 9 هم یکی از گزینه هام بود ولی قیمتش حدود 100 تومن بود !!
s25 ultra هم که بیاد نهایت یه مقدار سر میدم ارتقا میدم گوشی رو .
اقا مبارکه بیا یک بررسی شخصی خوب بزار منم بگیرمشs24 ultra گرفتم . گوگل پیکسل 9 هم یکی از گزینه هام بود ولی قیمتش حدود 100 تومن بود !!
s25 ultra هم که بیاد نهایت یه مقدار سر میدم ارتقا میدم گوشی رو .
اصالت در این حد که اولین بار داینامیک آیلند رو آنر اجرا کرد. بعد اپلبد نیست مشخصاتش ولی اصالت نداره . احتمالا بعدا افت قیمتی و پردازشی سنگینی هم داشته باشه . به نظرم فعلا تو ایران سامسونگ جوابه
برا من پنجشنبه رنگ مشکی افتاد 61 تومن . پیکسل پرو 9 و 9 ایکس ال الان توی بازار موجود هستن ولی قیمتشون خیلی بالاست و فقط دوربین خیلی خوبی دارن از نظر پردازنده و سخت افزار اون طور که شنیدم فاجعه هستن .مبارکه
چند افتاد برات ؟
پیکسل پرو ایکس ال منظورته؟ البته فعلا که تو بازار نیس
من خودم نظرم رو نورد 4 جلب شده فقط زومیت تو بررسیش میگفت رابط کاربریش لگ داره و داغ میکنه البته ورژن چینش گلوبالش نمیدونم بهتر شده یا نه
من خودم تازه ساعت هوشمند خریدم ولی واچ 6 سامسلام دوستان
برای خرید ساعت هوشمند تا بوجه 3 میلیون نیم مدلی خاصی پیشنهاد میکنید ؟
خودم glorimi m2 pro دیدم واقعا خوب بود
نظر شما چیه؟
کلا ما مردم عادت داریم از هرچیزی ایراد بگیریم . نمیگیم و نمیدونیم چی میخوایم فقط ایراد میگیریم !اقا مبارکه بیا یک بررسی شخصی خوب بزار منم بگیرمش
از صفحه نمایشش که ایراد میگیرن و باطریش
خلاصه با صداقت و برادری بگو
میگنن دون دون هست و مشکی رو کامل مشکی نشون نمیده
و باطریش
دیگه منم به این نتیجه رسیدم بعد اپل باید برم سامسونگ راه دیگه ای نیس
راستی راجب الویز ان و بقهی موارد هم نظرت رو بگو![]()