راهنمایی برای خرید موبایل

انتن که فوله ولی سرعت کمه...
برای اینکه خیالت راحت شه یک سیم راستل بگیر انتن رو بزار رو همراه اول بیین سرعت چقدره
چون همین الان دست دوستم بود نوشتت رو دیدم تست کرد بینهایت عالی میاد سرعتش
برا منم هات اسپات کرد

• Like
Reactions: Paradise Lost
دوستان. من سال 96 یه One plus 5 خریدم که خداروشکر تا الان عالی بوده و هنوز راضی ام غیر از مشکلی که از سال دوم برای دکمه تنظیم صدا (Mute-Vibrate-Sound) پیش اومد و بگیر نگیر داره مشکل خاصی نداشته.
شارژ فوق العاده سریع (با موبایل های روز میتونه رقابت کنه)، سبک و ظریف، سریع خلاصه خیلی راضی ام ازش .. اما تقریبا 1-2 سالی میشه باطری موبایل ضعیف شده و الان یه سال اذیت میکنه گاهی سریع باطری خالی میکنه یا مثلا 20% نشون میده ولی یهو خاموش میکنه!

گفتم یه پرس جو کنم ببینم اگر بخوام عوض کنم گوشی خوب تو بازار چیه ؟
من یه مشکلی که با گوشی های جدید دارم و به خاطر همین هم تاحالا عوض نکردم (غیر از بحث مالی) این هست که گوشی های جدید اکثراً بزرگ هستن. هم از دست میزنه بیرون هم سنگینه شاید حتی لازم باشه دو دستی بگیری. غیر از سخت بودن استفاده ازش کار آقا دزده رو هم راحت میکنه.
اگر One Plus خراب نکرده بود شاید الان هم دوباره از اون میگرفتم :دی

یه مدت poco x5 pro تستی دستم بود. گوشی بدی نبود ولی دوتا مشکل داشت.
یکی همین سنگین و بزرگ بودن. دوم با کسی حرف میزدی انگار رو اسپیکر گذاشتی.
موبایل خودمم چینی هست ولی احساس میکردم این چینی درجه 2-3 باشه.

با در نظر گرفتن این نکات چی میتونم بگیرم ؟ یه موبایلی که اونم 7-8 سالی کار کنه.
بی زحمت یه ورژن اقتصادی (low budget) هم معرفی کنید.

دوستان. من سال 96 یه One plus 5 خریدم که خداروشکر تا الان عالی بوده و هنوز راضی ام غیر از مشکلی که از سال دوم برای دکمه تنظیم صدا (Mute-Vibrate-Sound) پیش اومد و بگیر نگیر داره مشکل خاصی نداشته.
شارژ فوق العاده سریع (با موبایل های روز میتونه رقابت کنه)، سبک و ظریف، سریع خلاصه خیلی راضی ام ازش .. اما تقریبا 1-2 سالی میشه باطری موبایل ضعیف شده و الان یه سال اذیت میکنه گاهی سریع باطری خالی میکنه یا مثلا 20% نشون میده ولی یهو خاموش میکنه!

گفتم یه پرس جو کنم ببینم اگر بخوام عوض کنم گوشی خوب تو بازار چیه ؟
من یه مشکلی که با گوشی های جدید دارم و به خاطر همین هم تاحالا عوض نکردم (غیر از بحث مالی) این هست که گوشی های جدید اکثراً بزرگ هستن. هم از دست میزنه بیرون هم سنگینه شاید حتی لازم باشه دو دستی بگیری. غیر از سخت بودن استفاده ازش کار آقا دزده رو هم راحت میکنه.
اگر One Plus خراب نکرده بود شاید الان هم دوباره از اون میگرفتم :دی

یه مدت poco x5 pro تستی دستم بود. گوشی بدی نبود ولی دوتا مشکل داشت.
یکی همین سنگین و بزرگ بودن. دوم با کسی حرف میزدی انگار رو اسپیکر گذاشتی.
موبایل خودمم چینی هست ولی احساس میکردم این چینی درجه 2-3 باشه.

با در نظر گرفتن این نکات چی میتونم بگیرم ؟ یه موبایلی که اونم 7-8 سالی کار کنه.
بی زحمت یه ورژن اقتصادی (low budget) هم معرفی کنید.

پیکسل 8 بخر.
کوچیک و خوشدست و خوش قیمت هست و چند سال دیگم ساپورت نرم افزاری میشه.

• Like
Reactions: aha2012 and XMohsen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or