راهنمایی برای خرید موبایل

من هنوز نفهمیدم گوشی/تبلت های شیائومی قابل اعتمادن یا نه
چون خبر مشکل دار بودنشون بیشتر از بقیه برندا میشنوم و همیشه این تو ذهنم هست که از کیفیت ساخت/کنترل کیفی میزنن برا قیمت
تنها دستگاه شیائومی ک تالا گرفتم اکسس پوینت وایفای بوده ک راضی بودم :D
ببین محصولات شیائومی درجه بندی دارن دارن از لحاظ کیفیت و میزان خرابی توشون بسته به اینکه تو کدوم دسته هستن متفاوته مثلا برای گوشی : ۱.سری mi مثل شیائومی ۱۴ بعدش 14t بعدش سری پوکو بعدش سری ردمی و نوت ، گوشی هایی که بازار هدفشون هنده معمولا کیفیت پایین تری دارن
اما من کل گوشی های خانواده رو شیائومی گرفتم از پوکو x3 پرو بگیر تا 11t pro و ۱۲t و پوکو x6 و تا حالا مشکلی نداشتم ( بجز مشکل آنتن ایرانسل با 12t که مشکل از سمت ایرانسله )
تبلت هم تا حالا مشکلی باهاش نداشتم بجز همون عمر باتری معمولی که بخاطر پردازنده پرمصرف اسنپ ۸۷۰ هست + استفاده دائم از قندشکن

آخرین ویرایش:
کار خوبی میکنی منم شش سال پیش اومدم اندروید و دیگه پشیمون نشدم
حالا تو خارج سلیقه ای هست ولی ایران آدم یجورایی مجبوره اندروید بگیره بخاطر تحریما

من هنوز نفهمیدم گوشی/تبلت های شیائومی قابل اعتمادن یا نه
چون خبر مشکل دار بودنشون بیشتر از بقیه برندا میشنوم و همیشه این تو ذهنم هست که از کیفیت ساخت/کنترل کیفی میزنن برا قیمت
تنها دستگاه شیائومی ک تالا گرفتم اکسس پوینت وایفای بوده ک راضی بودم :D

خب من شارژر 25 وات سامسونگ گرفتم براش. یه مقدار بیشتر از یک ساعت طول میکشه کامل شارژ بشه
فقط خود شارژر داغ میکنه یکم طبیعیه؟ گوشی ولی اصلا داغ نمیشه موقع شارژ

این گوشی رقیب مستقیم A55 هست ولی من از سامسونگ خوشم نمیاد کلا اینو گرفتم

ریویو هایی که تو اینترنت میبینم همه رنج قیمتی لحاظ میکنن ولی من برا اینکه تنوع بشه رنج قیمت رو در نظر نمیگیرم و معیار مقایسه رو میذارم همون گوشی های 800/900 دلاری :D
ینی فرض کنید امتیاز مورد انتظار پرچم دار 100 هست و میان رده 50. حالا ناتینگ 2a به این منوال هست:

بدنه :45/100 (پلاستیکه، بد نیست ولی خب تو این بخش واضحه که A55 بهتره)

باتری :90/100

پردازنده: 50/100 (این هیچ اهمیتی برام نداشت خداییش کی از کل قدرت پردازنده گوشی استفاده میکنه، فقط یه عدد بنچمارکه)

دوربین: 70/100 (یکی از بخش هایی که گوشی های ارزون تر توش صرفه جویی میکنن دورببینه.
ولی این گوشی قطعا سطح دوربینش از میان رده بالاتره و به پرچمدار نزدیکه. عکس های low light ش تحسین بر انگیزه)

اسپیکر: 45/100 (تو این بخش واقعا صرفه جویی کردن و اسپیکر هیچ چیز خاصی نیست صرفا قابل قبوله)

صفحه نمایش: 90/100

طراحی ظاهری: 90/100 (ک سلیقه ای هست و من مشکلی باش نداشتم)

رابط کاربری: 100/100 (بلوت ور نداره، فلسفه طراحی ناتینگ که در جهت کمک به بیهوده استفاده نکردن از موبایل هست واقعا تا حدی جواب میده)

گلیف (نوار led): صرفا یه فیچر باحاله دیگه نمره دادن نداره. رینگ تون های خود ناتینگ کاملا سینک با گلیف ها ساخته شده و جالبن:D

نمره کل (بدون لحاظ قیمت): 72.5
نمره با در نظر گرفتن قیمت: 100
من یکسالی میشه mi pad 6 pro گرفتم واسه کتاب فیلم مانگا و این چیزا
مشکل خاصی ندیدم ازش. کیفیت ساخت و صفحه هم نسبت به قیمتش عالیه

من یک گوشی ردمی نوت شیائومی دارم هر بلای که فکرش بکنی سرش اوردم ولی بعد 4 سال مثل شیر کار میکنه من به جزء اینکه همیشه تو کوه و طبیعت هستم شرایط بسیار سختی از دما بالا گرفته تا دمای زیر صفر از خشکی گرفته تا رطوبت تجربه کرده از اون ور چون تو کار ساختمان سازی هستم 24ی در معرض خاک و گرد وغبار هست با وجود اینکه ضد آب نیست همیشه از زمان کرونا به اینور غرق الکلش کردم و دوبارم از دستم افتاده تو آب
خلاصه اینکه با این تجربیات این گوشی برای من از نوکیا 1100 هم محکم تر و سگ جان تره و وقتی چیزی کامل تجربه کنم نظر بقیه برام اهمیتی نداره

اقا این رد می نوت 13 پرو عجب مودم ضعیفی داره :| یا من تنظمیاتش رو بلد نیستم؟:|
با نوکیا 8 سرعتم با ایرانسل نزدیک 14 مگابایت هست با رد می نوت 13 پرو به زور رو 3 مگابایت:| تنظمیات خاصی چیزی داره؟

اقا نظرتون درباره mi pad 6s چیه؟
6s ۱۲ اینچی رو میگید دیگه ؟ بنظرم یکم زیادی بزرگه
پردازندش بد نیست ۸ جن۲ مشکلی خاصی هم بنظرم نداره
من باشم همون پد ۷ پرو رو میگیرم چون بنظرم خوش دست تره و پردازندش هم یه نسل بهتره
بیشتر بحث سلیقه ست

اقا این رد می نوت 13 پرو عجب مودم ضعیفی داره :| یا من تنظمیاتش رو بلد نیستم؟:|
با نوکیا 8 سرعتم با ایرانسل نزدیک 14 مگابایت هست با رد می نوت 13 پرو به زور رو 3 مگابایت:| تنظمیات خاصی چیزی داره؟
اگر رو ۵جی هست بیار رو ۴جی
سیم کارت دیگه ای انداختی ؟ من گوشیم با آنتن ایرانسل بشدت مشکل داشت اما با همراه اول و رایتل عالی بود ( حتی جایی که بقیه با ایرانسل خوب آنتن میگرفتن من مشکل داشتم )
اگر با یه سیم‌کارت دیگه مشکلت حل شد شمارتو ترابرد کن رو اون شرکت مخابراتی

• Like
Reactions: Paradise Lost
اگر رو ۵جی هست بیار رو ۴جی
سیم کارت دیگه ای انداختی ؟ من گوشیم با آنتن ایرانسل بشدت مشکل داشت اما با همراه اول و رایتل عالی بود ( حتی جایی که بقیه با ایرانسل خوب آنتن میگرفتن من مشکل داشتم )
اگر با یه سیم‌کارت دیگه مشکلت حل شد شمارتو ترابرد کن رو اون شرکت مخابراتی
همراه اول هم ضعیفه باهاش...

Pad 7 pro نیس یا هنوز نیومده؟
چون قیمت خورده بود فکر کردم رسمی اومده حق با شماست هنوز نیومده و سفارشی از چین میاد بنظرم پولتون رو دلار کنید و صبر کنید تا ورژن گلوبالش رسمی ، بیاد بنظرم ورژن چین نخرید

یا اینکه همون 6s رو بخرید اگر با یک اینچ بزرگ تر بودنش مشکلی ندارید اونم هیچ موردی نداره و تبلت ارزنده ای هست

همراه اول هم ضعیفه باهاش...
از یکی از آشناها داره پرسیدم گفت مشکلی با انتن نداره ( البته از نظر ایشون «مشکلی نداره» شاید معنیش اینه که اینترنتش صرفا وصله :D ) ببر چک کنن اگر گارانتی داره ، پرش انتنم داری یا فقط سرعت ضعیفه ؟

دوستان چه مدل گوشی هایی از bindless texturing استفاده میکنند؟
تو آپدیت جدید اکتیویژن اومده که برای به روز رسانی های بعدی warzon گوشیتون باید از bindless texturing پشتیبانی کنه.کدوم گوشی ها این قابلیت رو دارن
من خودم از تبلت xiaomo redmi pad se استفاده میکنم.از کجا بدونم این تبلت از این قابلیت پشتیبانی میکنه یا نه

دوستان من برای پدربزرگم دنبال یک گوشی ارزون هستم که باهاش فقط میخواد بره واتس اپ و بعضی وقتا متنی رو بخونه.چون از اسنپ میخوام قسطی بگیرم وقتی شرچ کردم به برندی برخوردم که تاحالا اسمش رو هم نشنیده بودم بنام renso و مدلش هم nep n11 هست و 8 گیگ رم و 128 گیگ حافظه داره.میخواستم بدونم کسی تاحالا این برند به گوشش خورده؟ ارزش داره براش بگیرم؟ من خودم ماه پیش یکدونه redmi note12s داشتم که فروختمش.میخوام اگه خوبه یدونه هم برای خودم بگیرم.ممنون میشم دوستانی که آشنا هستند منو راهنمایی کنند

دوستان چه مدل گوشی هایی از bindless texturing استفاده میکنند؟
تو آپدیت جدید اکتیویژن اومده که برای به روز رسانی های بعدی warzon گوشیتون باید از bindless texturing پشتیبانی کنه.کدوم گوشی ها این قابلیت رو دارن
من خودم از تبلت xiaomo redmi pad se استفاده میکنم.از کجا بدونم این تبلت از این قابلیت پشتیبانی میکنه یا نه

دوستان من برای پدربزرگم دنبال یک گوشی ارزون هستم که باهاش فقط میخواد بره واتس اپ و بعضی وقتا متنی رو بخونه.چون از اسنپ میخوام قسطی بگیرم وقتی شرچ کردم به برندی برخوردم که تاحالا اسمش رو هم نشنیده بودم بنام renso و مدلش هم nep n11 هست و 8 گیگ رم و 128 گیگ حافظه داره.میخواستم بدونم کسی تاحالا این برند به گوشش خورده؟ ارزش داره براش بگیرم؟ من خودم ماه پیش یکدونه redmi note12s داشتم که فروختمش.میخوام اگه خوبه یدونه هم برای خودم بگیرم.ممنون میشم دوستانی که آشنا هستند منو راهنمایی کنند
احتمالا ساپورت نمیکنه
1000030868.jpg

اگر بحث خرید قسطی هست یه نیم نگاهی هم به اپلیکیشن تارا داشته باش تو ترب با پلتفرم تارا هم میشه قسطی از فروشگاه‌هایی که این اپلیکیشن رو ساپورت میکنن بخری من دوستم اینکار رو کرد

بنظرم منطقی نیست خرید گوشی که انقدر گم نام هست ، اگر به مشکل بخوره قطعاتش به راحتی پیدا نمیشه ، ترجیحا از ردمی و ریلمی بقیه برندهای شناخته شده تر بخرید بهتره ( حتی اگر یه دسته دوم تمیز هم بخرید بنظرم بهتره تا برندی که هیچ جا ندارنش)
ولی اگر سرچ کردید و به نتیجه بهتری نرسیدید هیچ وقت از یک گوشی ناشناخته دو تا همزمان نخرید نهایتا یدونه بخرید ببینید چطوره

چون قیمت خورده بود فکر کردم رسمی اومده حق با شماست هنوز نیومده و سفارشی از چین میاد بنظرم پولتون رو دلار کنید و صبر کنید تا ورژن گلوبالش رسمی ، بیاد بنظرم ورژن چین نخرید

یا اینکه همون 6s رو بخرید اگر با یک اینچ بزرگ تر بودنش مشکلی ندارید اونم هیچ موردی نداره و تبلت ارزنده ای هست

از یکی از آشناها داره پرسیدم گفت مشکلی با انتن نداره ( البته از نظر ایشون «مشکلی نداره» شاید معنیش اینه که اینترنتش صرفا وصله :D ) ببر چک کنن اگر گارانتی داره ، پرش انتنم داری یا فقط سرعت ضعیفه ؟
انتن که فوله ولی سرعت کمه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or