راهنمایی برای خرید موبایل

سونی واسه سونی اریکسون های سال 2011 Kitkat داد، حالا سامسونگ دیگه نمیخواد واسه S3 بده؟!
هولی شت:دی اکسپریا زد هنوز4.4رو نگرفته.حتی سونی رسما اعلام کرده پشتیبانی از بعضی گوشی های2012مثل اکسپریا اس رو قطع کرده
به تو میایی از اپدیت4.4براسونی اریکسون2011حرف میزنی.راستشو بگو چی زد؟؟:دی
خیر :دی اما اگر کسی مایل هست میتونه نسخه غیر رسمی که منتشر شده را بگیره :|
Samsung-Android-44-KitKat-updates-list.jpg

ببین نمیخوام الکی دفاع کنم و لی سامسونگ اعلام کرده4.4رو نسخه بین المللی مشکل داره زیادم روش کار کرده ولی نتونسته مشکلاتو حل کنه
خب چرا بیاد یه اپدیت بده که گوشی ملت رو داغون کنه؟؟
اگه میخواست کلا اپدیت نکنه خب همه اس3ها رو اپدیت نمیکرد.شایدم دروغ بگه معلوم نیست
مثل سونی اپدیت4رو برا سونی اریکسون ها عرضه کرد و همه گفتن ایول به پشتیبانی سونی
ولی در اصل این اپدیت فقط برای سونی کردن رابط اخرین گوشی های سونی اریکسون بود
و هرکی به4اپدیت کرد پشیمون شد پر مشکل و خیلی سنگین بود
خب سامسونگ دلیلی نداره بیاد همچین کاری کنه سامسونگ همیشه از نظر رضایت مشتری جز بهترین ها بوده نمیاد خرابش کته
چون اس3پرفروش ترین گوشی سامسونگه

یا شاید سامسونگ خیلی عوضی باشه و بخاطر فروش گوشی های جدیتر اپدیت رو برا پرفروش ترین گوشیش عرضه نمیکنه.معلوم نیست

اینکه اپدیت واسه گوشی های سالهای قبل یه شرکت نده چیز عجیبی نیست.
الان one x که تقریبن با s3 اومد رو اخرین اپیدتش که 4.2.2 بود موند.
البته داستان اپل رو باید از بقیه جدا کرد :d
یه سیاست کلیه دیگه بالاخره باید مشتری ها رو مجبور به کوچ کرد و ترغیب کرد که کالای جدید رو بخرن.

هولی شت:دی اکسپریا زد هنوز4.4رو نگرفته.حتی سونی رسما اعلام کرده پشتیبانی از بعضی گوشی های2012مثل اکسپریا اس رو قطع کرده

ببین نمیخوام الکی دفاع کنم و لی سامسونگ اعلام کرده4.4رو نسخه بین المللی مشکل داره زیادم روش کار کرده ولی نتونسته مشکلاتو حل کنه
خب چرا بیاد یه اپدیت بده که گوشی ملت رو داغون کنه؟؟
اگه میخواست کلا اپدیت نکنه خب همه اس3ها رو اپدیت نمیکرد.شایدم دروغ بگه معلوم نیست
مثل سونی اپدیت4رو برا سونی اریکسون ها عرضه کرد و همه گفتن ایول به پشتیبانی سونی
ولی در اصل این اپدیت فقط برای سونی کردن رابط اخرین گوشی های سونی اریکسون بود
و هرکی به4اپدیت کرد پشیمون شد پر مشکل و خیلی سنگین بود
خب سامسونگ دلیلی نداره بیاد همچین کاری کنه سامسونگ همیشه از نظر رضایت مشتری جز بهترین ها بوده نمیاد خرابش کته
چون اس3پرفروش ترین گوشی سامسونگه

یا شاید سامسونگ خیلی عوضی باشه و بخاطر فروش گوشی های جدیتر اپدیت رو برا پرفروش ترین گوشیش عرضه نمیکنه.معلوم نیست

بهونه سامسونگ:
در انجام این کار چند مشکل فنی اساسی وجود داشت که اجازه نمی‌دادند توسعه دهندگان بتوانند کیت‌کت را بر روی اس3 نصب کنند. جالب است بدانید هیچ کدام از این مشکلات هیچ ارتباطی به حافظه‌ی رم دستگاه نداشتند. پارتیشن eMMC موجود بر روی اس3 که برای نصب سیستم عامل به تنهایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، تنها 1.5 گیگابایت فضا دارد، این در حالی است که Firmware کیت‌کت حجمی در حدود 1.8 گیگابایت دارد.

البته، سامسونگ می‌توانست برای حل این مشکل، برخی از قابلیت‌های تاچ‌ویز را حذف نموده و نسخه‌ی سبک‌تری از سیستم‌عامل را در اختیار کاربران قرار دهد. اما کره‌ای ها تصمیم گرفتند به جای انجام چنین کاری که ممکن بود تجربه کاربری مشتریان این شرکت را خدشه دار کند، از انتشار نسخه کیت کت برای آن منصرف شوند.
قضاوت با خودتون

اینو ببین: Xperia™ ray - Sony Smartphones (Global UK English)
یا این: Xperia™ mini - Sony Smartphones (Global UK English)
همه گوشی های 2011 سونی اریکسون اندروید 4.0 واسشون ارائه شده...

----------ویرایش-----------
#-o 4.0 که میشه همون ICS، مثل اینکه واقعا حالم خوب نیست، برم بخوابم :d

بحث وینفون شد یه نظری بدیم .. وینفون چون سیستم عامل نوپاـه کمبود هایی داره که واضحه اما از بعد سلیقه بخوایم نگاه کنیم همونطور که آقای آرش عزیز گفتن یا در اولین نگاه شیفته ی محیطش میشی مثل یکی از دوستام ! یا نمیتونی ارتباط برقرار کنی مثه خودم . وینفون رده بالا 2 سال دیگه ارزش خرید پیدا میکنه به نظر من ولی میان رده اش مثه 520 کار آدمو راه میندازه در مقایسه با هم رده هاش ..

نظرتون راجع به 5s چیه ؟ :دی یه دست دوم یکی از آشناها داره میخواد بفروشه اگه شد بخرم iOS هم تجربه کرده باشیم .. کار که کردم خوشم اومد ازش .

آقا بابک عزیز هم که همش گوشی عوض میکنه :دی

بحث وینفون شد یه نظری بدیم .. وینفون چون سیستم عامل نوپاـه کمبود هایی داره که واضحه اما از بعد سلیقه بخوایم نگاه کنیم همونطور که آقای آرش عزیز گفتن یا در اولین نگاه شیفته ی محیطش میشی مثل یکی از دوستام ! یا نمیتونی ارتباط برقرار کنی مثه خودم . وینفون رده بالا 2 سال دیگه ارزش خرید پیدا میکنه به نظر من ولی میان رده اش مثه 520 کار آدمو راه میندازه در مقایسه با هم رده هاش ..

نظرتون راجع به 5s چیه ؟ :دی یه دست دوم یکی از آشناها داره میخواد بفروشه اگه شد بخرم iOS هم تجربه کرده باشیم .. کار که کردم خوشم اومد ازش .

آقا بابک عزیز هم که همش گوشی عوض میکنه :دی
چون دست دوم میخری و ایفون هست بعد هم راحت میتونی بفروشی هم زیاد ضرر نمیکنی

آقا مجید راست میگه دیگه شما چه قدر بحث میکنید باهاش.
اس3 رم 1گیگ آپدیت 4.4 نمیگیره دیگه سامسونگ گفته رو رم 1 به خوبی اجرا نمیشه در صورتی که چنتا گوشی دیگه رو نامبرده بودن که رم 1 داشتن ولی کیت کت رو گرفته بودن الان مدل اون گوشیا یادم نیست.
سامسونگ فقط برای اس3 مدل 2 گیگ 4.4 داده.
----------------------------
ولی وینفون واقعا سلیقه ایی هست.
تا پول 500 600 تومن به نظرم وینفون خیلی بهتر از اندروید عمل میکنه چون خودتون هم میدونید اندروید با رم 512 بعد از نصب چنتا برنامه لگ میزنه. منم داداشم لومیا 520 داره موزیک ویدئو 1080 سلناریختم توش بدون لگ تاخیر اجرا کرد اما تو هواوی جی600 اجرا نکرد.

تا پول 500 600 تومن به نظرم وینفون خیلی بهتر از اندروید عمل میکنه چون خودتون هم میدونید اندروید با رم 512 بعد از نصب چنتا برنامه لگ میزنه. منم داداشم لومیا 520 داره موزیک ویدئو 1080 سلناریختم توش بدون لگ تاخیر اجرا کرد اما تو هواوی جی600 اجرا نکرد.
ولی بدبختی هیچ کدوم از گوشی های وین فون توی این رینج کامل نیستند! 520 رم کمی داره و حتی اگر این رو خط بزنیم دو مشکل بزرگ هنوز میمونه و اون تاریکی صفحه نمایش و نبود فلاش برای دوربین هستش که عملا ارزش چنین لنزی رو از بین می بره. بعد می رسیم به 525 ... کمبود رم برطرف شده اما همه چیز هنوز مثل 520 هستش. کمی بالاتر 620 داریم که مشکلاتش رو هم گفتم ... صفحه اون کوچکتره نسبت به 520 و دکمه های خازنی به همراه تاچ هر از گاهی قفل می کنه اما در عوض دوربین اون فلش داره و از نظر درخشش صفحه عالی جلوه میکنه. 625 که قیمت بالاتر باشه خجالت نمیکشه یعنی با این هیکل رم 512 داره :d رزولوشن و تراکم پیکسلی هم خیلی پایینه برای این گوشی. 720 هم چندان چنگی به دل نمیزنه ... گرونه ولی هنوزم رم 512 داره با رزولوشن و تراکم پیکسلی پایین! بعدی 820 دو سالی میشه که اومده ولی گوشی کاملی هستش. رم 1 گیگ داره و پردازنده اون هم مناسبه، کیفیت تصویر هم من یک بار روشن گرفتم دستم خیلی مناسب بود نسبت به اونایی که تا الان گفتم اما متاسفانه میرسیم باز هم به یک ایراد و اونم اینکه با وجود داشتن دوربین 8 مگاپیکسلی تصاویر و فیلم برداری اصلا قابل قبول نیست. سالار و سرور تمامی این ها تا حداکثر 1 میلیون هم 925 هستش! دوربین Pureview، رم 1، CPU قوی و بهترین و مقاوم ترین طراحی بین تمامی گوشی های لومیا تا این قیمت. تا 1 میلیون و خورده ای برای گوشی های وین فون، این گوشی بهترین خریده
بعد از اون 1020 رو داریم که دوربین دیوانه کننده ای داره :d و 1520 هم که قوی ترین و بزرگترین هستش.
توی گوشی های 600 تومن اگر آندروید میخرید، Galaxy Core توصیه میشه. یک گوشی سریع و کامل از هر نظر. اگر با وین فون مشکل دارید این گوشی رو بخرید. بازار داغی هم داره تا این قیمت من زیاد دیدم این طرف ها Core می خرند.

آرش موارد کمبود وینفون تا 600 تومن ایی رو که گفتید هم تو اندروید هست. شما دارید همش 500 تومن پول میدید نباید انتظارات زیادی داشته باشید چه از وینفون چه از اندروید کلا وینفون برای بازی نیست شما مثلا لومیا 620 میتونید بخرید درسته صفحه کوچیه اما دوربین به همراه فلاش داره و خیلی کار راه انداز تر از اندروید هست.
اما در کل قبول دارم وینفون موبایلاش تو ایران خیلی مشخصات پراکنده ایی دارن مثلا من یه وینفون سخت افزار اسنپ 800 میخوام ولی صفحه 5اینچ باشه مثلا موردی نیست،لومیا 1520 هست اما صفحه بزرگی داره.
یک تستی کنید ببینید گوگل پلی برای شما باز میشه یا نه ؟ برای من همش تایم اوت هست
برا من امروز باز شد.
دهن سرعتم هم سرویس شد 25 تا برنامه بدون آپدیت دارم همش داره دانلود میکنه.!!!:-s

برای من صبح درست بود اما الان روی 2 ISP مختلف تست کردم کلا time out میده :|
من اسیاتک دارم 10 مگ مشکلی هم نیست.
نمیدونم داستانش چیه واسه بعضی ها جواب میده بعضی ها هم همین مشکل تایم اوت دارن!
امیدوار باش شاید درست بشه.
انتظار درست هیچی رو نباید داشته باشیم اینجا هیچ وقت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or